sumirprimus wrote: pa zaboravio sagu kostic.imaju vasi pravnici zakon u malom prstu
Onu sagu gdje ste duzni pare, a igrac tuzio i napustio klub?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sumirprimus wrote: pa zaboravio sagu kostic.imaju vasi pravnici zakon u malom prstu
toma moj dobri evidentn je da ne vladas materijom, i da ne me mozes zafrkavat za ovo...Tomahawk11 wrote:Ma mislio sam za ovo prvostepena, drugostepena.
koje pare? po kom ugovoru?vryzas wrote:sumirprimus wrote: pa zaboravio sagu kostic.imaju vasi pravnici zakon u malom prstu
![]()
Šta ću te to zafrkavati, to je činjenicasumirprimus wrote:toma moj dobri evidentn je da ne vladas materijom, i da ne me mozes zafrkavat za ovo...Tomahawk11 wrote:Ma mislio sam za ovo prvostepena, drugostepena.
vrati se na ono nula golova vise boli...
Vodimo racuna, tj. pravimo racun bez krcmara.sumirprimus wrote:svako svoju ranu sisa...
bolje ovi zeljovci da vode racuna o svojim dugovima, ne dolaze inspekcije dzabe
ne moze se dovijeka sredjivat, nako...
tri utakmice, nula golova, jedan bodsumirprimus wrote:toma moj dobri evidentn je da ne vladas materijom, i da ne me mozes zafrkavat za ovo...Tomahawk11 wrote:Ma mislio sam za ovo prvostepena, drugostepena.
pa nije cinjenica kakva cinjenica u vezi cega cinjenica?Tomahawk11 wrote:Šta ću te to zafrkavati, to je činjenicasumirprimus wrote:toma moj dobri evidentn je da ne vladas materijom, i da ne me mozes zafrkavat za ovo...Tomahawk11 wrote:Ma mislio sam za ovo prvostepena, drugostepena.
vrati se na ono nula golova vise boli...![]()
Doduše, bolna
Kako nije činjenica 0 golova?sumirprimus wrote: pa nije cinjenica kakva cinjenica u vezi cega cinjenica?
Onom ugovoru sto je zavrsio na sudu.sumirprimus wrote:koje pare? po kom ugovoru?vryzas wrote:sumirprimus wrote: pa zaboravio sagu kostic.imaju vasi pravnici zakon u malom prstu
![]()
![]()
![]()
doduse,dok su to vasi pravnici obradili, lion nion zeneva... vidim zaigra momcilo![]()
![]()
nema gola dok protiv vas ne zaigramolendric wrote:Sloboda je najbolja ekipa u ligi, a to će se pokazati i kada postignu gol
tako ste i prosle sezone govorili, pa evo naslendric wrote: Vi ćete protiv GOŠKa izginut, a naredne sezone protiv Veleža
PA JEDINO STO JE OSTALO JE DA OVDE ZABIJAM pa ako ko naleti naletiplain vanilla wrote:tri utakmice, nula golova, jedan bodsumirprimus wrote:toma moj dobri evidentn je da ne vladas materijom, i da ne me mozes zafrkavat za ovo...Tomahawk11 wrote:Ma mislio sam za ovo prvostepena, drugostepena.
a ti se raspisao k'o da smo Mladost DK
hiram maxim...ultima_palabra wrote:
Najlakše je na maksumeplain vanilla wrote:
nema gola dok protiv vas ne zaigramo![]()
![]()
dat ce biti petarda
Bolan, ja to za komšije....vidiš, petardu najavilasumirprimus wrote:hudi vi![]()
doduse vi se bar bunite saljete i mejlove..
vi ste bili i jaci,,po primitku mislimTomahawk11 wrote:Bolan, ja to za komšije....vidiš, petardu najavilasumirprimus wrote:hudi vi![]()
doduse vi se bar bunite saljete i mejlove..![]()
Đe će joj duša
Zadnje se pikasumirprimus wrote:vi ste bili i jaci,,po primitku mislimTomahawk11 wrote:Bolan, ja to za komšije....vidiš, petardu najavilasumirprimus wrote:hudi vi![]()
doduse vi se bar bunite saljete i mejlove..![]()
Đe će joj duša![]()
eeeee dobra stara vremena iz ere sisoja
Inspekcije dolaze tamo gdje misle da ima para. Da promjene politiku PLBiH bi ostala na 6 klubova, dosta za lige za prvaka. Kakve ugovore je Sloboda potpisivala, a izašlo je u javnost, od vas inspekcija ne bi trebala izlaziti. Jbt jedini u ligi plaćamo doprinose na stvarna primanja igrača, i nađu se ovi što potpisuju amaterske ugovore sa profesionalnim igračima da prijete inspkecijom. Sistem vrijednosti je čudo.sumirprimus wrote:svako svoju ranu sisa...
to nikad.Tomahawk11 wrote: Zadnje se pika
Pređi za Tuzla Cit...ovaj, Simin Han
takoeeRicken wrote:Inspekcije dolaze tamo gdje misle da ima para. Da promjene politiku PLBiH bi ostala na 6 klubova, dosta za lige za prvaka. Kakve ugovore je Sloboda potpisivala, a izašlo je u javnost, od vas inspekcija ne bi trebala izlaziti. Jbt jedini u ligi plaćamo doprinose na stvarna primanja igrača, i nađu se ovi što potpisuju amaterske ugovore sa profesionalnim igračima da prijete inspkecijom. Sistem vrijednosti je čudo.sumirprimus wrote:svako svoju ranu sisa...