A lik iz toga izvuče da SDA nema pravosudne pipke. Pa, sunce ti žarko...
SDA-All about
- horkesh
#51201 Re: SDA-All about
SDA je takvo leglo lopova i kriminalaca da, čak i u ovakvoj državi, tužilaštva prosto moraju da reaguju i da ih uhapse par, čisto da održe privid reda & zakona...
- drug_profi
#51202 Re: SDA-All about
Odgovorio sam ti. Potrudi se da shvatis. Sa SDA se ne mora, ali ustav te tjera da napravis drzavnu i federalnu vladu po nacionalnom kljucu.
SDA kad se eliminise, nema vise ustupaka braci iz Gruda i sa Pala. Nece oni sami od sebe doci tobe vec nece biti nikog da im se saginje i daje ustupke radi licnog sicara.
Pa bogtemolovo prodali su NATO put radi fotelja...
-
cimara
#51203 Re: SDA-All about
Znači priča nećemo mi sa nacionalnim strankama odnosi se samo na SDA,a sa ovim drugima moraš po nacionalnom ključudrug_profi wrote: ↑17/09/2020 00:50Odgovorio sam ti. Potrudi se da shvatis. Sa SDA se ne mora, ali ustav te tjera da napravis drzavnu i federalnu vladu po nacionalnom kljucu.
SDA kad se eliminise, nema vise ustupaka braci iz Gruda i sa Pala. Nece oni sami od sebe doci tobe vec nece biti nikog da im se saginje i daje ustupke radi licnog sicara.
Pa bogtemolovo prodali su NATO put radi fotelja...
- drug_profi
#51204 Re: SDA-All about
Pa ja ne znam sta tebi nije jasno?
SDA je zlo cisto. Ona se mora ukinuti. I suditi. Da se nikad ne ponovi.
Ustav te sili da pravis federalnu vladu i vjece ministara sa onim ko ima dovoljno glasova u parlamentu i domu naroda.
Neke stranke neces moci izbjeci, ali zato trebas one koje mozes. O tome kako ti je islo za rukom i koliko si postigao sudice ti strogi biraci opozicije koji ne oprastaju ni minimalna sranja.
Ustav te sili da pravis federalnu vladu i vjece ministara sa onim ko ima dovoljno glasova u parlamentu i domu naroda.
Neke stranke neces moci izbjeci, ali zato trebas one koje mozes. O tome kako ti je islo za rukom i koliko si postigao sudice ti strogi biraci opozicije koji ne oprastaju ni minimalna sranja.
-
cimara
#51205 Re: SDA-All about
Opozicija u narednim izborima dobije većinu glasova i ima mogućnost da formira Federalnu vladu,ali mora birati partnera izmedju HDZ i SDA.Šta je rješenje?To te ja pitam...drug_profi wrote: ↑17/09/2020 01:15 Pa ja ne znam sta tebi nije jasno?
-
MUNAFIK
#51206 Re: SDA-All about
Nevjerovatno je kakve gluposti ljudi mogu pisati...
Reci da SDA nema 'pipke' u pravosudju je takva glupost da je žalosno...
- Gorka Dinja
#51207 Re: SDA-All about
Još jednom, jeli ova žena normalna=?
Zna li sa kim se slikala i zna li da se radi o lažnim RVI!
https://avaz.ba/vijesti/bih/595611/dele ... i-turkovic
Zna li sa kim se slikala i zna li da se radi o lažnim RVI!
https://avaz.ba/vijesti/bih/595611/dele ... i-turkovic
- bunk
#51208 Re: SDA-All about
drug_profi wrote: ↑17/09/2020 01:15 Pa ja ne znam sta tebi nije jasno?
Koje opozicije?
Opozicije sda- u?
Jer hdz i snsd nemaju nikakvu opoziciju tamo je svako pozicija i puse u isti rog.
Samo Bosnjo ima poziciju ,opoziciju,alternativu,nestranacke,fgr,dugine boje, cukoljupce ,ekologe ....u parlamentu sto kantona sto federacije...
-
statixx
#51209 Re: SDA-All about
- Ma bice korupcije, bice afera, 'naaate!
- Ali niko nikad nije osudjen?
- Ja,i?!
- Ali niko nikad nije osudjen?
- Ja,i?!
- spreca
#51210 Re: SDA-All about
Bez HDZa je nemoguce sastaviti vladu ukoliko se ne pojavi neka opozicija HDZu iz redova hrvatacimara wrote: ↑17/09/2020 01:30Opozicija u narednim izborima dobije većinu glasova i ima mogućnost da formira Federalnu vladu,ali mora birati partnera izmedju HDZ i SDA.Šta je rješenje?To te ja pitam...drug_profi wrote: ↑17/09/2020 01:15 Pa ja ne znam sta tebi nije jasno?
- spreca
#51211 Re: SDA-All about
Cudna je to stvar,ja jos nisam sreo nikoga ko je glasao za SDA osim ono na pocetku 90tih,a uvijek imaju dosta glasova,izgleda da je sve u glasackim odborima,jer ne kazu dzabe da nije vazno ko glasa nego ko glasove broji,a to je dokazano i u mnogim drugim drzavama da postoje mahinacije sa brojanjem
- drug_profi
#51212 Re: SDA-All about
Ja sam ti odgovorio.cimara wrote: ↑17/09/2020 01:30Opozicija u narednim izborima dobije većinu glasova i ima mogućnost da formira Federalnu vladu,ali mora birati partnera izmedju HDZ i SDA.Šta je rješenje?To te ja pitam...drug_profi wrote: ↑17/09/2020 01:15 Pa ja ne znam sta tebi nije jasno?
- sinuhe
#51213 Re: SDA-All about
O Zagrebu kada je rijec zadnjih dana sta je sa zagrebackom strujom SDA koja je bila jaka pred rat? Uvijek se mogla vidjeti zelena zastava na raznim mitinzima po Hrvatskoj do 1992.
-
Heller
#51214 Re: SDA-All about
Vodstvo SDA streljati ko nekada Dražu Mihajlovića.
Članstvo na tešku robiju u kamenolome, rudnike, izgradnju autoputa
Onda vidjeti šta kako.
Članstvo na tešku robiju u kamenolome, rudnike, izgradnju autoputa
Onda vidjeti šta kako.
- JThomas
#51215 Re: SDA-All about
njih uhapse korumpirani dodikovi i čovićevi tužioci i zadrže ih dan-dva, eventualno koji mjesec, ali ih oslobode profesionalne i poštene sudije. naravno samo na osnovu istine i dokaza.
-
DonieBrasco
#51216 Re: SDA-All about
Sportski ribolov !
Uhapšeni Asim Kamber (SDA) i saradnici predati u nadležnost Tužilaštva BiH
https://www.klix.ba/vijesti/bih/uhapsen ... /200917019
Uhapšeni Asim Kamber (SDA) i saradnici predati u nadležnost Tužilaštva BiH
https://www.klix.ba/vijesti/bih/uhapsen ... /200917019
-
sumirprimus
#51217 Re: SDA-All about
jednostavno je sda tesko branit, 30ak godina su na vlasti skoro na svim nivoima uz par stucavica i njihov ucinak je najblaze receno mizerija.
ok postoje stvari na koje nisu mogli uticat, ali je vise onih na koje su itekako mogli, pogotvu nakon rata. i tu su i najvise zakazali, dobili su mandate na osnovu te ratne price i patriotizma, ko ce ako nece sda i slicna lafina. pokazali su sta znaju , razjebat i ono malo dobrih stvari sto je funkcionisalo, u zamjenu nisu ponudili nista, osim borbe za fotelje, licni interes, kradju od igle do lokomotive, od portira do predsjednika drzave, sistem narusenih svih vrijednosti, nepotizam, kriminal ,korupciju, doveli skoro do savrsenstva. kad se prica o mili i crnoj gori, milo je pusi smouk kako to ove prefrigane barabe rade. obezvrijedili su sve sto se obezvrijedit moglo. danas ni dilpoma ne vrijedi pisljiva boba kad su i to uzjeblai, poklanjajuci ih i kunti i panti.
zdravstveni sistem se najbolje pokazo odma na startu pandemije, gdje su desetine miliona pokrali, vodeci se onom nekom nesreca a nekom prilika za zaradu. pa imamo slucaj malina, namjestaj, slasticarna.
zajednicke institucije, prodajuci sve pozicije zarad ocuvanja vlastitih u domovima naroda i parlamentima, pokojoj ministarskoj i kantonu sarajevo, odigrali su tragicno na visem nivou sa dodikom i covicem.
bruka i sramota. ja ne znam kako neko moze vise ih branit da je ne znam kakva licna korist u pitanju, kako vam ljudi stane al ozibljno?
dokle vodi njihova nezajazljivost da su i u skolstvu uveli biranje direktora po politickoj opredijeljenosti i dogovoru o podjeli kolaca.
to neku noc i sam bakir rece u vezi raspodjele nekih funkcija, kao o podjeli kolaca. wtf
njihova parola bi trebala glasit narod zna, da poso dobijaju podobni a ne sposobni. sto je u direktnoj koliziji sa njihovom laznom pricom o izgrdnji drzave i sistema, jer svojim radom direktno podrivaju isti. cak ni diploma nije bitna.
ej koji bi to skandal negdje drugdje bio, neskolovan covjek ti vodi obavjestajnu agenciju, i jos petljaju i lazu nekakvim skolovajnima naknadnim i dilpomama i opet ne mogu spetljat dovoljno da zataskaju.
ozbiljno pitanje kako vam ba stane? o d slucaja do slucaja, rijetko kad koji rijesen, mnogi zaboravljeni . preko svega se predje. i opet kako vam ba
sve to stane, da ih branite i opet glasate za njih da su ne znam kakve pare i pozicija u pitanju? nevjerovatno
prica kako i drugi kradu kao i ona ajte u banjaluku pa to pricajte ne pije vode i ne amnestira ih od zlocina i kriminala koji su pocinili na teritoriji koji je bio pod kontrolom arbih u ratu, sada u miru.
ok postoje stvari na koje nisu mogli uticat, ali je vise onih na koje su itekako mogli, pogotvu nakon rata. i tu su i najvise zakazali, dobili su mandate na osnovu te ratne price i patriotizma, ko ce ako nece sda i slicna lafina. pokazali su sta znaju , razjebat i ono malo dobrih stvari sto je funkcionisalo, u zamjenu nisu ponudili nista, osim borbe za fotelje, licni interes, kradju od igle do lokomotive, od portira do predsjednika drzave, sistem narusenih svih vrijednosti, nepotizam, kriminal ,korupciju, doveli skoro do savrsenstva. kad se prica o mili i crnoj gori, milo je pusi smouk kako to ove prefrigane barabe rade. obezvrijedili su sve sto se obezvrijedit moglo. danas ni dilpoma ne vrijedi pisljiva boba kad su i to uzjeblai, poklanjajuci ih i kunti i panti.
zdravstveni sistem se najbolje pokazo odma na startu pandemije, gdje su desetine miliona pokrali, vodeci se onom nekom nesreca a nekom prilika za zaradu. pa imamo slucaj malina, namjestaj, slasticarna.
zajednicke institucije, prodajuci sve pozicije zarad ocuvanja vlastitih u domovima naroda i parlamentima, pokojoj ministarskoj i kantonu sarajevo, odigrali su tragicno na visem nivou sa dodikom i covicem.
bruka i sramota. ja ne znam kako neko moze vise ih branit da je ne znam kakva licna korist u pitanju, kako vam ljudi stane al ozibljno?
dokle vodi njihova nezajazljivost da su i u skolstvu uveli biranje direktora po politickoj opredijeljenosti i dogovoru o podjeli kolaca.
to neku noc i sam bakir rece u vezi raspodjele nekih funkcija, kao o podjeli kolaca. wtf
njihova parola bi trebala glasit narod zna, da poso dobijaju podobni a ne sposobni. sto je u direktnoj koliziji sa njihovom laznom pricom o izgrdnji drzave i sistema, jer svojim radom direktno podrivaju isti. cak ni diploma nije bitna.
ej koji bi to skandal negdje drugdje bio, neskolovan covjek ti vodi obavjestajnu agenciju, i jos petljaju i lazu nekakvim skolovajnima naknadnim i dilpomama i opet ne mogu spetljat dovoljno da zataskaju.
ozbiljno pitanje kako vam ba stane? o d slucaja do slucaja, rijetko kad koji rijesen, mnogi zaboravljeni . preko svega se predje. i opet kako vam ba
sve to stane, da ih branite i opet glasate za njih da su ne znam kakve pare i pozicija u pitanju? nevjerovatno
prica kako i drugi kradu kao i ona ajte u banjaluku pa to pricajte ne pije vode i ne amnestira ih od zlocina i kriminala koji su pocinili na teritoriji koji je bio pod kontrolom arbih u ratu, sada u miru.
- Blixen
#51218 Re: SDA-All about
kada pogledam face i ucinak ovih likova, Asim Sarajlić, Sedin Kahriman, Kenan Alikadić, Kenela Zuko, mene je stid sto su to uopste pripadnici mog naroda
ova sda gamad ne treba da zivi a kamoli da vlada
tuga da ne moze tuznije
ova sda gamad ne treba da zivi a kamoli da vlada
tuga da ne moze tuznije
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#51219 Re: SDA-All about
@sumirprimus
Mozes li se potruditi da malo uredis taj tekst? Pa jarane oči mi lete na sve strane, nit novog reda, nit početnog slova.
Daj malo to prilagodi
Mozes li se potruditi da malo uredis taj tekst? Pa jarane oči mi lete na sve strane, nit novog reda, nit početnog slova.
Daj malo to prilagodi
-
sumirprimus
#51220 Re: SDA-All about
ne mogu ne zelim i necu
i ovo je i pervise vremenai energije ulozeno ni u sta...
i ovo je i pervise vremenai energije ulozeno ni u sta...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#51221 Re: SDA-All about
dobro su krenuli sa hapsenjem ovih sdaovaca. najtragicnije u svemu je da su oni tek sada saznali ono sto je bilo prije 8-6 godina.
afera asim 2 se odnosi i na sdp. zasto njih izostavljamo u prici?
afera asim 2 se odnosi i na sdp. zasto njih izostavljamo u prici?
-
sumirprimus
#51222 Re: SDA-All about
ko da je jala brat piso tekst onae o sda

-
sumirprimus
- Kamper
#51224 Re: SDA-All about
I ti to ismijavas, predstavljas kao nesto negativno. Pravi si prototip Bosnje koji tezi da bude poput onih protiv kojih se kao bori.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#51225 Re: SDA-All about
nekada hdz, nekad df, nekada sda. zavisno kako odgovara botovskoj kliki na forumu.