Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
putokaz1

#51176 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Naša Stranka postala Diktatorska stranka,uz Kriminalnog Partnera sa TK blijeda kopija SDA :D
MaksprotivMarksa

#51177 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MaksprotivMarksa »

Amra Zulfikarpasic i drugi sdaovci u NS su sve ovo napravili, svi ti casni osnivaci i dugogodisnji opozicionari koji od SDA zive, od projekata pa do prodaje nafte, kojima je Pedja smetao, su ovo napravili u nadi da stranku isporuce Geneticaru, poremetili odnose unutar odbora i cijele stranke, sa nikakvim ili nedostatnim obrazovanjem, prepuni licnih usjeta i bezobrazluka, govna od ljudi, egomanijaci i malogradjani, svi oni su ovu ludu zenu nahuskali da jos malo poremeti odnose unutar stranke.

Forto ima sansu da napravi hard reset, percepcija NS nije toliko negativna koliko se misli, NS samo trenutno ne radi nista jer se bavi sobom vec 3 godine, defetizam se siri, planovi sa Geneticarom i starim djecacima koje SDA ucjenjuje sa slikama homoseksualnog seksa nisu uspjeli, ali unistavanje i pokusaji istog ne prestaju.

Forto po meni treba da poradi na konsolidaciji stranke i da bukvalno naprave novog mladog lidera za narednih 15 godina, a da taj lider ne bude profila Kosovac, Handzic, Redzika, Neira i ostali, nego mladi energicni pojedinac/inka koji ima karizmu, obrazovanje i muda da ovu potentnu stranku ustroji i iskoristi sve potencijale, a da sve to bude platforma za pravo ujedinjenje ljevice.
DebelinJoe

#51178 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DebelinJoe »

Ovo im je kraj.

https://ba.n1info.com/vijesti/edin-fort ... e-stranke/

Edin Forto, na osnovu pristiglih nominacija iz općinskih i gradskih odbora, bit će jedini kandidat za predsjednika Naše stranke.
Prpa.ba

#51179 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Patton44 wrote: 06/08/2021 19:26 Tek ce alapaca jezicinu pustit.
Nemoj tako o stranackoj kolegici. :lol:
bingov buraz

#51181 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bingov buraz »

Svekrvin sin nema ništa protiv da se dopisuje sa nepoznatim muškarcima?
Patton44

#51182 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Prpa.ba wrote: 07/08/2021 10:57
Patton44 wrote: 06/08/2021 19:26 Tek ce alapaca jezicinu pustit.
Nemoj tako o stranackoj kolegici. :lol:
:lol: :lol:
Samo glasac,to ti je od MaksprotivMarksa bivsa kolegica.

ps
Ovi tvoji opet na eskurziji u Sandzaku.
Hakiz

#51183 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

DebelinJoe wrote: 07/08/2021 10:46 Ovo im je kraj.

Edin Forto, na osnovu pristiglih nominacija iz općinskih i gradskih odbora, bit će jedini kandidat za predsjednika Naše stranke.
Sreća pa su demokrate.

Najbolji put da se uklone nacionalisti su stranke koje demokratski biraju velikog vođu između jednog kandidata.
Prpa.ba

#51184 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Patton44 wrote: 07/08/2021 13:29 Ovi tvoji opet na eskurziji u Sandzaku.
Ja, i. :mrgreen:
Patton44

#51185 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Prpa.ba wrote: 07/08/2021 17:41
Patton44 wrote: 07/08/2021 13:29 Ovi tvoji opet na eskurziji u Sandzaku.
Misle li sta radit,dokad je taj odmor.Nigdje nikog,il cekaju 13-ti i crveni tepih da nam masu.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#51186 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

Patton44 wrote: 07/08/2021 19:10
Prpa.ba wrote: 07/08/2021 17:41

Misle li sta radit,dokad je taj odmor.Nigdje nikog,il cekaju 13-ti i crveni tepih da nam masu.
Sda bot trazi od nekog da radi nesto..doduse, pod sda radom se podrazumjeva namjestanje tendera, izvlacenje para iz budzeta i tako to.
izvrsni direktor

#51187 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Hakiz wrote: 07/08/2021 16:26
Sreća pa su demokrate.

Najbolji put da se uklone nacionalisti su stranke koje demokratski biraju velikog vođu između jednog kandidata.
Otkud to da je jedan kandidat?
ultima_palabra

#51188 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Sreća pa su demokrate.

Kakve veze imaju nacionalizam i demokratija? Kruske i jabuke.

Govorimo o stranci koja je promijenila 3-4 predsjednika u kratkoj istoriji. Gdje ti u tome vidis velikog vodju, nije mi jasno.
Hakiz

#51189 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

ultima_palabra wrote: 07/08/2021 20:11

Sreća pa su demokrate.

Govorimo o stranci koja je promijenila 3-4 predsjednika u kratkoj istoriji. Gdje ti u tome vidis velikog vodju, nije mi jasno.
Njabolji način da se sklone SNSD, HDZ i SDA je NS koji će imati samo jednog kandidata za predsjednika stranke. Onako demokratski.

Kad već moram prevoditi sarkazam.

Još ako ga izaberu sa 98,8% glasova kao neke predsjednike u prošlosti. Doduše, ne stranaka nego država, ali nema veze.

Nikada nije kasno za velikog vođu. Oni se, naprosto, dogode. Pogotovo u strankama koje promijene 3-4 predsjednika u kratkoj istoriji. To pokazuje da te stranke ne znaju šta bi sa sobom, što je odličan teren za čvrstu ruku velikog vođe koji će stvari dovesti u red.
ultima_palabra

#51190 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Hakiz wrote: 07/08/2021 21:14

Njabolji način da se sklone SNSD, HDZ i SDA je NS koji će imati samo jednog kandidata za predsjednika stranke. Onako demokratski.

Još ako ga izaberu sa 98,8% glasova kao neke predsjednike u prošlosti. Doduše, ne stranaka nego država, ali nema veze.

Nikada nije kasno za velikog vođu. Oni se, naprosto, dogode. Pogotovo u strankama koje promijene 3-4 predsjednika u kratkoj istoriji. To pokazuje da te stranke ne znaju šta bi sa sobom, što je odličan teren za čvrstu ruku velikog vođe koji će stvari dovesti u red.
Nisi se ti u putu sreo sa sarkazmom. Nacionalizam i demokratija nisu antipodi, na ovim prostorima su dosli ruku pod ruku.

Forto cvrsta ruka? :lol: Jel ovo neka zajebancija?
Hakiz

#51191 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

ultima_palabra wrote: 07/08/2021 21:23

Nisi se ti u putu sreo sa sarkazmom. Nacionalizam i demokratija nisu antipodi, na ovim prostorima su dosli ruku pod ruku.

Forto cvrsta ruka? :lol: Jel ovo neka zajebancija?
Joj...

OK, zaobiđi me, život je prekratak za naduravanje sa takvima. Dokazuj se negdje drugo, života ti.
ultima_palabra

#51192 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Sta cu ti ja kad pises samo da bi nesto napisao…
Hakiz

#51193 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ignoriši, eto šta ćeš. Ako ne možeš napisati lijepo, nemoj ni pisati.
izvrsni direktor

#51194 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Znaci, ako mijenjaju predsjednika to znaci da ne znaju sta bi sa sobom, a ako ne mijenjaju to znaci da nisu demokratski i da imaju velikog vodju?
Meni se cini da si ti ovdje samo da pljujes, a nemas ni sam pojma gdje logika u onome dto pises, cini li se tebi?
Hakiz

#51195 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

izvrsni direktor wrote: 07/08/2021 21:31

Znaci, ako mijenjaju predsjednika to znaci da ne znaju sta bi sa sobom, a ako ne mijenjaju to znaci da nisu demokratski i da imaju velikog vodju?
Meni se cini da si ti ovdje samo da pljujes, a nemas ni sam pojma gdje logika u onome dto pises, cini li se tebi?
Poenta je u jednom kandidatu, ne u mijenjanju predsjednika. Gdje ti vidiš demokratski proces ako je samo jedan kandidat? To je aklamacija, ne izbor.

Tako se radilo i u bivšoj SFRJ, u SSSR-u, Kini, Sjevernoj Koreji itd. Čak i u Bjelorusiji, iako se zna da će Lukašenko biti izabran, bude nekoliko kandidata. Makar onih koji statiraju u kukuruzu forme radi.

Ovi su izgleda odabrali da ne budu licemjeri, znaju da će zabrati Fortu, pa čemu farsa glumljenja demokratskih izbora. Neće ga izabrati, samo će ga izglasati.

Osim ako je vijest da nema drugih kandidata osim njega lažna. Onda je to druga priča. Ako je istinita, džaba me ismijavate.

Čak i u SDA bude više kandidata...
ultima_palabra

#51196 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Vjerovatno su skontali da su imali previse podjela i izlazaka iz stranke, i da im ne trebaju nove…
Hakiz

#51197 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ma, možda im je to u ovom trenutku najbolje rješenje,.

Ali ako je zaista jedini kandidat, nije to demokratski proces. A kada se jednom krene tim putem, šta ili ko će slijedeći zahtijevati odstupanje od demokratskog procesa u ime višeg cilja? I šta to može napraviti stranci, kako to izgleda kada se gleda izvana?

Spaliti šumu zbog drveta?

Uostalom, baš me briga. Meni je važno kako će meni lično biti na dan izbora. Ako mi tada bude izgledalo dobro, glasaću za njih. Ako ne bude, neću. Šta rade u međuvremenu me, u suštini, baš i ne interesuje.

Samo pričamo, čemu nervoza?
drug_profi

#51198 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

PA jebemu, jel tesko bilo skontat da organizacije predlazu kandidate za predsjednika. Vecina predlozila Fortu, a jedan dio Mandica. Mandic se povukao i rekao da ne zeli tu funkciju.
I sta sada? Nazor izmisliti kandidata da se glumi pluralnost, da bi Hakiz von Osvemuimamjedinoispravnomisljenje bio zadovoljan?
Hakiz

#51199 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

drug_profi wrote: 07/08/2021 21:52 PA jebemu, jel tesko bilo skontat da organizacije predlazu kandidate za predsjednika. Vecina predlozila Fortu, a jedan dio Mandica. Mandic se povukao i rekao da ne zeli tu funkciju.
I sta sada? Nazor izmisliti kandidata da se glumi pluralnost, da bi Hakiz von Osvemuimamjedinoispravnomisljenje bio zadovoljan?
Jah.

I ne tvrdim ja da imam jedini ispravno mišljenje, ali imam svoje mišljenje. Ako se ispostavi kao pogrešno, moj problem.

Koga to nervira, ne mora reagovati uvredljivo. Može se i pristojno, uvažavajući ličnost onoga sa čijim se mišljenjem ne slaže.

A postoje i tablete za smirenje
Last edited by Hakiz on 07/08/2021 22:02, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#51200 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Truba »

DebelinJoe wrote: 07/08/2021 10:46 Ovo im je kraj.

Kataklizma
Komunizma :mrgreen:
Locked