Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#51176 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Po čemu ocjenjuješ da je zadnji red Slobode top, a Željin katastrofa ... 8-)

Ne kažem da nije ili da jeste, ne kažem ni da je neki dio Željinog tima bolji ili lošiji, ali po čemu si ti dao ocjene za zadnji red? Na osnovu ova tri kola?
sumirprimus

#51177 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

pricas o padu forme. toma???
koje forme,niste je ni imali,.nemate igre. gledam oci ne lazu.
uostalom ne mos publiku varat...
da nije malog slobodasa, koprcali bi se zajedno s nama i celikom na dnu,ovako bjezite 2 boda :lol: :kiss:
Charuga
Globalni moderator

#51178 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote:@vryzas...vas su ubili,nemoj zajebavati...kako ćemo mi proći strah me i pomišljati :D
Pogotovo u prvom, mogli su još koji dati, jel ono i prečka bila?!
Samo trebate izdržati prve dvije minute da ne primite go ... :mrgreen:
leškarenje

#51179 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote:@vryzas...vas su ubili,nemoj zajebavati...kako ćemo mi proći strah me i pomišljati :D
Pogotovo u prvom, mogli su još koji dati, jel ono i prečka bila?!
Mescini da jeste :D zato i kažem,mi kakvi smo lohotni u odbrani tacno me strah Dilavera :izet:
vryzas

#51180 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Tomahawk11 wrote:
vryzas wrote:Izdrzite do 2019 god. :mrgreen:
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/jago ... kipu/91054 :oops:
Ne gumo ga slusati, nervira me. :oops:
sumirprimus

#51181 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Charuga wrote:Po čemu ocjenjuješ da je zadnji red Slobode top, a Željin katastrofa ... 8-)

Ne kažem da nije ili da jeste, ne kažem ni da je neki dio Željinog tima bolji ili lošiji, ali po čemu si ti dao ocjene za zadnji red? Na osnovu ova tri kola?
po igri...
graovac nije los al ni sjena onog reprezentativca..stanic heh sinisa viniša heeeeeh
mali osmank. bi mogao biti dobar ovo ostalo drama..
ko je ono zadnji vezni? onaj celo kng fu nindja mindza, napadaci? stevo nikoli dzenis d minis.. :lol:
dobri ste da se ne lazemo :D
sloboda vaka naka,haj malo i vas analiziramo sto bi vladika reko :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#51182 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:pricas o padu forme. toma???
da nije malog slobodasa, koprcali bi se zajedno s nama i celikom na dnu,ovako bjezite 2 boda :lol: :kiss:
O padu forme u odnosu na prošlu sezonu...
Pavlović gluho bilo, Mihojević isto tako, Ahmet je doduše bio u ovom drvo modu...
Jelde, pa koliko se sjećam, fino odigrasmo završnicu prošle sezone, dole Širokog u kupu uzesmo, nije bilo sreće, penali, pa onda i komšije :oops:
vryzas

#51183 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Ne kazem ja da nas nisu pojeli prvo, al sve se okrenulo nakon dvije katastrofalne greske. Nakon toga ljudi poceli da igraju ko Barca.
Btw. ekipa MDK je fizicki spremna za 60 min. :wink:
sumirprimus

#51184 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:pricas o padu forme. toma???
O padu forme u odnosu na prošlu sezonu...
Pavlović gluho bilo, Mihojević isto tako, Ahmet je doduše bio u ovom drvo modu...
Jelde, pa koliko se sjećam, fino odigrasmo završnicu prošle sezone, dole Širokog u kupu uzesmo, nije bilo sreće, penali, pa onda i komšije :oops:
ma niste vi imali igre ni prosle sezone,zar tak obrzo zaboravljas..
a zaboravljate da vas je veci dio sezone ahmet noso na svojim plecima..al bukvalno :lol: :kiss:
kakotakonikako

#51185 Re: Premijer liga BiH

Post by kakotakonikako »

opet neki brlju konzumiraju na sabahu.

Naredno kolo:

VITEZ - SLOBODA 1X

ZRINJSKI - KRUPA 1

ŽELJEZNIČAR - FK BORAC 1

ČELIK - RADNIK 2

GOŠK - ŠIROKI B. 2

MLADOST DK - SARAJEVO 1X
Tomahawk11
Globalni moderator

#51186 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote: ma niste vi imali igre ni prosle sezone,zar tak obrzo zaboravljas..
a zaboravljate da vas je veci dio sezone ahmet noso na svojim plecima..al bukvalno :lol: :kiss:
Dobro, eto nismo :roll:
Ahmet je nesto nakon jesenjeg dijela, tako da to baš i nije tačno.
Ricken

#51187 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Jašta su, stvarno su nas nadigrali u svakom segmentu, tako da neznam o čemu priča kolega Grk. Jedino ako stanete čvrsto i definazivno, pa pokušate tekmu prelomiti od 75. minute, kad Mladost gubi na snazi.
Charuga
Globalni moderator

#51188 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

sumirprimus wrote:
Charuga wrote:Po čemu ocjenjuješ da je zadnji red Slobode top, a Željin katastrofa ... 8-)

po igri...
graovac nije los al ni sjena onog reprezentativca..stanic heh sinisa viniša heeeeeh
ko je ono zadnji vezni? onaj celo kng fu nindja mindza, napadaci? stevo nikoli dzenis d minis.. :lol:
Kako ih izanalizira, i Murinjo bi ti zavidio ... 8-) Nije Stanić, nego Projić na beku.

Nahvali ti te svoje ofanzivce, a oni nula golova u tri utakmice. Vjerovatno čekaju nas i komšije pa da se raspucaju ... :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#51189 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Imaju dobar vezni red, za standarde PLBiH odličan za jednu malu ekipu.
vryzas

#51190 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

sumirprimus wrote:
Tomahawk11 wrote:Zasad ovo što smo doveli, Rahmanović je pravo pojačanje.
Ako se mali Hadžić bude gurao u prvi sastav, imaćemo i pravog napadača. Uglavnom je bolji od Ahmeta.
Vidjećemo kakav je ovaj Srbijanac zadnji vezni.
Veći je problem pad forme nekih igrača koji su prošle sezone bili dobri.

Nisam ja ništa rekao, ali Jagodićeva izjava i rezultati se mimoilaze.
jagodic je ubleha i to je jasno ko dan...
ali ti mene drug zajebavas???pa vi niste imali losiju ekipu u zadnjih koliko godina??
i ovo iz slobode stso ste pokupili grohnulo ko baraka kod vas..sta im radite dole???
za zelju d ne pricam,on ivazd najbolji a nidje veze...pogledaj njihov zanji red..i oni nama nesto za ekipu,a tek napad.. :lol:
druga liga oki :D
Mi smo najbolji i kada smo najgori :gunjastajl:
Charuga
Globalni moderator

#51191 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Ma nisam rekao da nemaju, ni da imaju, niti sam rekao da je neko bolji ili lošiji, ali on nahvali odbranu, Ordagu, napad, ocrni i nas i vas, a na kraju dođemo skoro na isto. Svi imaju po 2-3 igrača koji se odvajaju i onih 8-9 koji su mrtvi prosjek.
leškarenje

#51192 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Ricken wrote:
Jašta su, stvarno su nas nadigrali u svakom segmentu, tako da neznam o čemu priča kolega Grk. Jedino ako stanete čvrsto i definazivno, pa pokušate tekmu prelomiti od 75. minute, kad Mladost gubi na snazi.
Jedino sve u odbranu dok ne krepaju :D budemo li se kurcili i lafo napadali utrpace nam koji i tad je gotovo...zabi nam gosk i raspad,nijedne prilike poslije toga.
Tomahawk11
Globalni moderator

#51193 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Charuga wrote:Ma nisam rekao da nemaju, ni da imaju, niti sam rekao da je neko bolji ili lošiji, ali on nahvali odbranu, Ordagu, napad, ocrni i nas i vas, a na kraju dođemo skoro na isto. Svi imaju po 2-3 igrača koji se odvajaju i onih 8-9 koji su mrtvi prosjek.
Mislio sam na Mladost DK.
vryzas

#51194 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Charuga wrote:
sumirprimus wrote:

po igri...
Kako ih izanalizira, i Murinjo bi ti zavidio ... 8-) Nije Stanić, nego Projić na beku.

Nahvali ti te svoje ofanzivce, a oni nula golova u tri utakmice. Vjerovatno čekaju nas i komšije pa da se raspucaju ... :mrgreen:
Opet pravis racun bez krcmara :oops: :mrgreen:
Ricken

#51195 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

leškarenje wrote:
Ricken wrote:
Jedino sve u odbranu dok ne krepaju :D budemo li se kurcili i lafo napadali utrpace nam koji i tad je gotovo...zabi nam gosk i raspad,nijedne prilike poslije toga.
Drugim riječima najebali ste budete li glumili metropolu. Provjereno na prijateljima. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#51196 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ricken wrote:
Drugim riječima najebali ste budete li glumili metropolu. Provjereno na prijateljima. :D
Ma jok, idemo lideru na noge, kakvi god oni bili, mi smo gori.
Dakle, svaki rezultat osim poraza je ko mačija, a ako izgubimo, nije iznenađenje.
sumirprimus

#51197 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ja sad vam je projic doso,pa je stana leteci.. :D
novi bkeric jahic u najavi :D
vryzas

#51198 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

leškarenje wrote:
Ricken wrote:
Mulalic forsira istu igru kao kada je vodio FKZ, fizicki zahtjevnu igru sa dosta duela, pritisak na igraca sa loptom, u odbrani i na sredini igraci stoje
veoma blizu igraca koje pokrivaju, a na ruku im ide cinjenica da su dimenzije terena dosta manje. Dobri su u tranziciji iz odbrane u napad, nekada ih zna biti 4-5 u zavrsnici kontre ili polukontre.
Kazem ti, meni nisu nista specijalno..imaju zajednistvo, odlicnog motivatora i solidnog trenera, igraju bez pritiska...dovoljno da napravis nekoliko odlicnih rezultata.
sumirprimus

#51199 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Charuga wrote:Ma nisam rekao da nemaju, ni da imaju, niti sam rekao da je neko bolji ili lošiji, ali on nahvali odbranu, Ordagu, napad, ocrni i nas i vas, a na kraju dođemo skoro na isto. Svi imaju po 2-3 igrača koji se odvajaju i onih 8-9 koji su mrtvi prosjek.
da se razumijemo, ja sam samo uporedio ekipe, i ni po cemu ne odskacete da bi mogli nas zafrkavat kako smo ekipa za 2 lige..u tom je poenta. a ne da smo mi najbolji :lol: gluho bilo pa nisam jagoda :lol: :evil:
al jos je rano tek se otvara..ko zna do kraja sta ce bit..
ocu reci najvise pije vode da je sve to u 5 deka..
nema igraca bez love...a love nema niko. kad pogledas budzete svih klubova to je jedan budzet osrednje ekipe iz regije..
da drzava malo pomogne zakonom,savez pogura terenima, moglo bi bolje, to je jedino sto je pozitivno,ima mjesta napretku nije da nema..
ono nesto malo nam fali da to bude ozbiljnije...
pa igras u 17:00 po najvecoj žezi.zar se ne moze pomjerit termin utakmice bar u 18:00 ili ako treba i odgodit utakmica?
ili imal drugog sudije osim paradzika?? kako se to moze dogodit i da li se igdje jos dogodilo??i tako..
Charuga
Globalni moderator

#51200 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

sumirprimus wrote:
da se razumijemo, ja sam samo uporedio ekipe, i ni po cemu ne odskacete da bi mogli nas zafrkavat kako smo ekipa za 2 lige..u tom je poenta. a ne da smo mi najbolji :lol: gluho bilo pa nisam jagoda :lol: :evil:
al jos je rano tek se otvara..ko zna do kraja sta ce bit..
ocu reci najvise pije vode da je sve to u 5 deka..
nema igraca bez love...a love nema niko. kad pogledas budzete svih klubova to je jedan budzet osrednje ekipe iz regije..
da drzava malo pomogne zakonom,savez pogura terenima, moglo bi bolje, to je jedino sto je pozitivno,ima mjesta napretku nije da nema..
ono nesto malo nam fali da to bude ozbiljnije...
pa igras u 17:00 po najvecoj žezi.zar se ne moze pomjerit termin utakmice bar u 18:00 ili ako treba i odgodit utakmica?
ili imal drugog sudije osim paradzika?? kako se to moze dogodit i da li se igdje jos dogodilo??i tako..
To je tebe neko prcao, pa se ti uhvatio analize igračkog kadra ... :thumbup:

Nemam pojma, meni je to sve u par deka.
Locked