Mozda Hrvati i Rumuni, drugi vozaci kamiona znaju svoj posao i tako voze.mali_balon wrote: ↑23/07/2025 09:14Teoretski si u pravu ali poenta je u smanjenju guzve i brzem prolasku tj ulasku u suzenje....ali sofercine poput tebe to nikad necete shvatiti ....jednostavno ne mozete shvatiti.....Ateista wrote: ↑23/07/2025 09:09Stvar je u tome sto ako je suzenje, to nije uvaljivanje vec pravilno kretanje i koristenje obje trake. To sto se neko prestroji ranije bez potrebe i izgubi vise vremena u guzvi je njegov problem.mali_balon wrote: ↑23/07/2025 09:05 Ma tako je svugdje u svijetu.....desnom voze budale a lijevom ga do kraja spice pametnjakovici i onda ide uvaljivnaje......svugdje je tako....
Ja malo usporim pamako ke dovoljno brz neka se uvali a imas ih koji kao cekaju da im se stane......
Nekad kad je velika guzva svabo kojem je pun k...predje u lijevu i uspori zadrzava sve te pilote iza da se desna brze rascisti....
Ali generalno svugdje je to isto ...
Naravno da treba ici do kraja, oni koji se ranije ubace, e ti su ti papci, sto ces u lijevoj ako ces se prestrojiti ranije.
Taki ne pustaju nikoga.
Izaberem traku i vozim, od 100 vozaca 98% me pusti da se ukljucim, niti kocim ja niti oni. Preskakat ne mogu.
Nije me pustio onaj ili ona koji je trebao/la, ima sljedeci/a..
Problem prave oni koji misle da se zeznuli sistem.
Istina.