FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#51151 Re: FC Barcelona
Veliki strucnjak Luis Enrique prvo ne mijenja Roberta (koji je na aparatima zadnjih mjesec dana) na poluvremenu, a onda kasni da ga izmjeni u drugom, vec pripremio Vidala, ali zakasnio jer onaj pravi drugi žuti karton
kakva smijurija od taktike i pripreme ekipe.
-
kory_galaktikos
#51152 Re: FC Barcelona
steta nisam vidjeo taj famozni ofsajd, citam perez nastimao sudije da barsa uzme kup

cholo haman nikad nije odradio trening penala ccc
al onaj kloc busketc, ruzno zvuci al kako mi je onaj lik odvratan to je nevjerovatno
al onaj kloc busketc, ruzno zvuci al kako mi je onaj lik odvratan to je nevjerovatno
- 2002
#51153 Re: FC Barcelona
Pretpostavljam da ni famozni penal nije vidjen, kao ni faul kod gola Atletika u prvoj utakmici.
-
lakilaka
#51154 Re: FC Barcelona
offside nije bio, a takvih ne postojecih offside-a je svirano barceloni skoro svake druge utakmice. sudije kreten, nepotrebno dao drugi zuti robertu a pogotovo suarezu. a buskets nije nista iritantniji i odvratniji od, recimo ronalda.kory_galaktikos wrote:steta nisam vidjeo taj famozni ofsajd, citam perez nastimao sudije da barsa uzme kup![]()
- p206
#51155 Re: FC Barcelona
Idemo dalje...očigledno je da do kraja sezone nece biti neke igre, al rezultati su bitni
-
omar little
#51156 Re: FC Barcelona
kako vam se vise da jednu te istu pricu sa jednim te istim likova srati nakon svake tekme 
-
kory_galaktikos
#51157 Re: FC Barcelona
ma penal smijesan, barem mi se tako cini2002 wrote:Pretpostavljam da ni famozni penal nije vidjen, kao ni faul kod gola Atletika u prvoj utakmici.
al i barsa je ove godine manje vise smjesna
-
LSD
#51159 Re: FC Barcelona
I ja se pitamomar little wrote:kako vam se vise da jednu te istu pricu sa jednim te istim likova srati nakon svake tekme
Kory ih trola momacki
-
kory_galaktikos
#51160 Re: FC Barcelona
cuj trolam jer sam pitao za taj ofsajd o kome se pise gdje god da okrenem, hajd dobro
nemas sta pametnije rec, pa ko levatski papagaj trola trola
jesi ti onaj sto pravi gifove, hajd nam jedan da pogledamo.. hocel sakirin opet galamit na sve
nemas sta pametnije rec, pa ko levatski papagaj trola trola
jesi ti onaj sto pravi gifove, hajd nam jedan da pogledamo.. hocel sakirin opet galamit na sve
-
LSD
#51161 Re: FC Barcelona
Hajd dobro, rekao si šta si imao za reci, iznio si svoje stavove, isplakao si se na neviđenu nepravdu prema Atleticu
saslušali smo te diplomatski
i sad si slobodan da razguliš
- skenderija04
#51162 Re: FC Barcelona
Nije, Perez pravi krovove za sat i po u Vigu da bi igrao protiv rezervi Celtekory_galaktikos wrote:steta nisam vidjeo taj famozni ofsajd, citam perez nastimao sudije da barsa uzme kup![]()
-
kory_galaktikos
#51163 Re: FC Barcelona
seljak nek ti ćaća razguli, nije ti ovo privatno niti je obdeniste... nisam ti ja kriv sto drkas na messia ovaj nije dao gol pa si sad tuzanLSD wrote:Hajd dobro, rekao si šta si imao za reci, iznio si svoje stavove, isplakao si se na neviđenu nepravdu prema Atleticusaslušali smo te diplomatski
-
omar little
#51164 Re: FC Barcelona
dajte mi gific meskijeve bombe one kad naletite, p&ty
-
LSD
#51165 Re: FC Barcelona
Jah,kory_galaktikos wrote:seljak nek ti ćaća razguli, nije ti ovo privatno niti je obdeniste... nisam ti ja kriv sto drkas na messia ovaj nije dao gol pa si sad tuzanLSD wrote:Hajd dobro, rekao si šta si imao za reci, iznio si svoje stavove, isplakao si se na neviđenu nepravdu prema Atleticusaslušali smo te diplomatski
Ovaj još nije završio sa izlaganjem
- B6Redhell
#51166 Re: FC Barcelona
Sta je opet vas sudije zajebaleee, pa dokle vise.... Šalu na stranu. Slaba ovaj atl. Kako ih real napuni na njihovom terenu nikako da se oporave. Igraci su liga nema sta, njih mi zao. Ali onaj glupson simone. Drago mi. Njemu drago kad izgubi od barcelone. Ali od reala cojek se razboli vrijedja itd.
Cestitke barci na prolaz. Valjda ce bar ovaj kup osvojiti.
Cestitke barci na prolaz. Valjda ce bar ovaj kup osvojiti.
- Kemal Malovčić
#51167 Re: FC Barcelona
Atletiko ako hoće da bude konkurentan treba otpustit simeonea i počet neku novu priču.
-
Vertig0
#51168 Re: FC Barcelona
Doslo je do zasicenja jos prosle sezone to je evidentno, ali su ovaj dvomec bili ozbiljni konkurenti. Samo na osnovu ove utakmice ja to ne bih zakljucio.
- skenderija04
#51169 Re: FC Barcelona
Da, ali danas je bio savrsen Ako ovu rundu podilelis u 4 dijela, bili su bplji u tri. Barsa je svoj period, prvo poluvrijeme prve utakmice debelo naplatila.Kemal Malovčić wrote:Atletiko ako hoće da bude konkurentan treba otpustit simeonea i počet neku novu priču.
Ova Barcelona se moze vrednovati samo po rezultatima. Ostalo je diskutabilno.
-
LSD
#51170 Re: FC Barcelona
Mislim da se LE pakuje na kraju sezone, šta god da bude. Ne ide više ovako. Ekipa nema brzinu, nema trku, nema protok lopte, nema duel igru, izgledaju potrošeno i preumorno, spržio je Roberta tamo na beku itd.
Cillessen se pokazao odlican u ovom Kupu Kralja
- Charuga
- Globalni moderator
#51171 Re: FC Barcelona
Dovoljno za sedmodnevnu pauzu.kory_galaktikos wrote:seljak nek ti ćaća razguli, nije ti ovo privatno niti je obdeniste... nisam ti ja kriv sto drkas na messia ovaj nije dao gol pa si sad tuzan
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» kory_galaktikos
7 dana
- skenderija04
#51172 Re: FC Barcelona
Tesko je ovu ekipu drilati. To je sve oko tri banke i preko... . A sve osvojili vise puta. Kup je trece takmicenje ali cetiri finala zaredom nije mala zajebancija.LSD wrote:Mislim da se LE pakuje na kraju sezone, šta god da bude. Ne ide više ovako. Ekipa nema brzinu, nema trku, nema protok lopte, nema duel igru, izgledaju potrošeno i preumorno, spržio je Roberta tamo na beku itd.
Sta tu moze Luis? Iskreno nista vise nego sto radi. Jedino da ne pravi greske kao veceras sa izmjnom Sergi Roberta.
Ok, nastavlja se sezona, pa dokle dodju. Ne treba traziti vise nego sto moze.
-
LSD
#51173 Re: FC Barcelona
Bogme Skenda, veceras: Denis 23 godine, Gomes 23, Roberto 25, Umtiti 23, a upravo prva dva pomenuta veznjaka trebaju donijeti trku, borbu, duele, malo krvi na teren - a oni imaju kretnje kao veteraniskenderija04 wrote:Tesko je ovu ekipu drilati. To je sve oko tri banke i preko... . A sve osvojili vise puta. Kup je trece takmicenje ali cetiri finala zaredom nije mala zajebancija.LSD wrote:Mislim da se LE pakuje na kraju sezone, šta god da bude. Ne ide više ovako. Ekipa nema brzinu, nema trku, nema protok lopte, nema duel igru, izgledaju potrošeno i preumorno, spržio je Roberta tamo na beku itd.
Sta tu moze Luis? Iskreno nista vise nego sto radi. Jedino da ne pravi greske kao veceras sa izmjnom Sergi Roberta.
Ok, nastavlja se sezona, pa dokle dodju. Ne treba traziti vise nego sto moze.
Umtiti se ispostavio kao najbolje pojacanje Barce prošlog ljeta
- skenderija04
#51174 Re: FC Barcelona
Dobro, ali to su vodonose. Mislio sam na kostur.LSD wrote:
Bogme Skenda, veceras: Denis 23 godine, Gomes 23, Roberto 25, Umtiti 23, a upravo prva dva pomenuta veznjaka trebaju donijeti trku, borbu, duele, malo krvi na teren - a oni imaju kretnje kao veterani....druga je stvar to je Lucho uništio Roberta tamo na desnom beku, a Vidala držao na tribinama citavu polusezonu, što nije našao pravu zamjenu za Alvesa.
Umtiti se ispostavio kao najbolje pojacanje Barce prošlog ljeta
SergiRo je psihicki u kurcu, pred razvodom je, i nije koncentrisan.
- Distortion
#51175 Re: FC Barcelona
Svaki put jedni te isti likovi trolaju temu, vise tekmu komentarisu simpatizeri Madrida
dokad?
Prolaz pisi, igru brisi. Atletico bolji u 3 poluvremena i vise je pokazao u dvije utakmice.
Lucho zakazao iako je u finalu. Sredina nije mogla iznijeti ovaj teret i to je cinjenica.
Sudije katastrofalne iz kola u kolo. U prvoj Barca ostecena, u drugoj Atleticu ponisten cist gol. Rekli bi ljudi da je bilo klanje po kartonima. Manzano pretjerao sa kartonima. Barca ce se zalit na Suarezov drugi zuti. I prvi je dobio nakon prvog faula. Roberto je isao na loptu uz opasnu igru i nije za drugi zuti.
Gdje izvuce 5 min nadoknade?
Prolaz pisi, igru brisi. Atletico bolji u 3 poluvremena i vise je pokazao u dvije utakmice.
Lucho zakazao iako je u finalu. Sredina nije mogla iznijeti ovaj teret i to je cinjenica.
Sudije katastrofalne iz kola u kolo. U prvoj Barca ostecena, u drugoj Atleticu ponisten cist gol. Rekli bi ljudi da je bilo klanje po kartonima. Manzano pretjerao sa kartonima. Barca ce se zalit na Suarezov drugi zuti. I prvi je dobio nakon prvog faula. Roberto je isao na loptu uz opasnu igru i nije za drugi zuti.
Gdje izvuce 5 min nadoknade?