Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
avijon wrote: ↑20/04/2024 18:38
moze li ovo raditi na autima koji imaju samo aux
usb sa pjesmama i ovaj dongle u aux port
Ne može.
AUX IN znači da na taj ulaz spojiš uređaj koji pušta muziku, ne medij. To znači, ne možeš spojiti USB stick, ali možeš spojiti MP3 player. AUX IN je analogni ulaz, to znači da signal koji u njega ulazi mora biti analogni. USB je digitalni medij. A to znači da USB stick moraš ubaciti u uređaj koji će diigtalni signal iz USB pretvoriti u analogni, pa izlaz tog uređaja spojiti na AUX IN ulaz u automobilu. Ako uređaj koji pretvara digitalni signal u analogni nema LINE OUT izlaz, a ima izlaz za slušalice, možeš pokušati izlaz za slušalice uređaja koji pušta muziku spojiti na AUX IN ulaz. Trebalo bi raditi u 90 % slučajeva.
Imam problem na Astra G. Neki kabal se ištekao odmah ispod prednjeg branika pa sam slikao i kabal i ispod karambolke gdje se vide 2 rupe. Eh od te dvije rupe ovaj kabal skoro perfektno ulazi u ovu desno ali eto opet nissm siguran.
avijon wrote: ↑20/04/2024 18:38
moze li ovo raditi na autima koji imaju samo aux
usb sa pjesmama i ovaj dongle u aux port
Ne može.
AUX IN znači da na taj ulaz spojiš uređaj koji pušta muziku, ne medij. To znači, ne možeš spojiti USB stick, ali možeš spojiti MP3 player. AUX IN je analogni ulaz, to znači da signal koji u njega ulazi mora biti analogni. USB je digitalni medij. A to znači da USB stick moraš ubaciti u uređaj koji će diigtalni signal iz USB pretvoriti u analogni, pa izlaz tog uređaja spojiti na AUX IN ulaz u automobilu. Ako uređaj koji pretvara digitalni signal u analogni nema LINE OUT izlaz, a ima izlaz za slušalice, možeš pokušati izlaz za slušalice uređaja koji pušta muziku spojiti na AUX IN ulaz. Trebalo bi raditi u 90 % slučajeva.
Za to ti treba ovaj kabl:
hvala svima
ma ja mislio sam da ne može a necu da koristim telefon nije prakticno
Al' viđao sam Kugu pred ulazom u RMU (Jama Raspotočje) parkiranu par puta, ono kad si je tek zbavio i dok je rudnik radio
E ta ista je danas prosla pored tebe...
Ja gledam jel moj bivsi upravnik sa Stare jame...kad nije
Nedavno smo brojali koliko vas ima sa tim MondeJima istim, ima on, ima u Radakovu jedan je bio...ne znam jesmo li tebe brojali možda si ti taj što je u Radakovu bio parkiran nekad
Imam problem na Astra G. Neki kabal se ištekao odmah ispod prednjeg branika pa sam slikao i kabal i ispod karambolke gdje se vide 2 rupe. Eh od te dvije rupe ovaj kabal skoro perfektno ulazi u ovu desno ali eto opet nissm siguran.
Al' viđao sam Kugu pred ulazom u RMU (Jama Raspotočje) parkiranu par puta, ono kad si je tek zbavio i dok je rudnik radio
E ta ista je danas prosla pored tebe...
Ja gledam jel moj bivsi upravnik sa Stare jame...kad nije
Nedavno smo brojali koliko vas ima sa tim MondeJima istim, ima on, ima u Radakovu jedan je bio...ne znam jesmo li tebe brojali možda si ti taj što je u Radakovu bio parkiran nekad
Nema nijedan ove boje
U Radakovu je od ovog jednog što radi u KPZ.
Ima u Zenici jedan plavi, jedan crveni, dva sand-siva, jedan silver i tri bijela.
skrbavi-admin wrote: ↑20/04/2024 22:13
ima coek vise para od tvoje fukarestine da kupi kudikamo jacu zvijer, tako da nisi ni sekundu smijesan sa svojim rogatickim fukara tumor-humorom.....
Smijesan si ti peracu guzica...sto se petljas ðe ti nije mjesto.
Kabal od senzora vanjske t. Bi mogao biti.
Jel ti ocitanje t na displeju poludilo?
Ako nije to, onda je vjerovatno instalacija za prednje naglenke. Čak iako ih nemas, instalacija je provucena fabricki.
Kabal od senzora vanjske t. Bi mogao biti.
Jel ti ocitanje t na displeju poludilo?
Ako nije to, onda je vjerovatno instalacija za prednje naglenke. Čak iako ih nemas, instalacija je provucena fabricki.