windows print screen

img hosting
cuj duncan protiv minesote kući...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

“Jedan dva, jedan dva, mi smo vojska Titova”hodža wrote:Partijaner wrote: Ma slabo care, ne znam sta je ovo, nece nista u zadnje vrijeme.
previše smo ambiciozni![]()
zamalo![]()
![]()

premasio si samoga sebeTirkiz wrote:30 dana bez uplacenog listica
na jednom real hendi i NO kp1, a na drugom jebeni hardaway i njegova povreda nakon 2 minute igre... ide mi na crnu listuPriNc_ba wrote:ma znam... i ja do sad protiv paula koga sam god odigrao under glat je proslo. ali brada ide u debeli over cisto jer ga ja necu odigrati tj jer me proslu zavalio nogama u usta
gledam nesto ovog leonarda. puno mu je Boga mi 18 da zabije veceras. ja cu ga opaliti under pa kud puklo da puklo... vucko standardno over ali nije bas efikasan ove sezone protiv klivlenda. nije prebacio nikako ovu granicu. faried i davis su mi "ziceri" pod uslovom da bude gombava tekma. ali sugavi denver me izjebo ove sezone sa blowoutima. ako ne bude toga idu ova dvojica lagano u over po meni
markief over
hardaway over
valanciunas jebeni over
horford over
boozer over
no 1
serena 5,5 hendi 1
nadal 4,5 hendi 1
real 0 2 hendi 1
porto 0 2 hendi 1
eh sad izabrati 3 uz ove tenisere ili 4 bez tenisera ali da se pogode naravno
I ja kontam,samo jos danas da oprobam Liverpoola i RomuPitarrr82 wrote:Lagano na pauzu
Kinesko prkno wrote:I ja kontam,samo jos danas da oprobam Liverpoola i RomuPitarrr82 wrote:Lagano na pauzu

hahahaha znam koji par neću igratifetic wrote:
*Olimpijakos bez spanulisa veceras,odigrali su utakmicu u petak u euroligi protiv fenerbaca i popusili,u petak docekuju laboral i sigurno je prisutna doza umora,dok je paok jak kuci i mislim da mogu pokriti ovaj hendikep
*Nemam pojma ko je KAO Dramas ali po statistici vidim da su usli u formu,bore se da izadu iz zone ispadanja,panata slicno kao i olimpijakos,prisutan umor od igranja na dva fronta,medusobni govore da bi ovaj hendikep trebao proci
*Liverpol po meni veceras uzima veceras sa 3 i vise golova,u dobroj su formi i ako misle da ostanu u borbi za mjesta koje vode u evropu veceras moraju uzeti,svonsi nemoze ni gore ni dole i mogu igrati opusteno sto moze biti rizik za ovaj tip zato idem sa X2.
Sretno svima.

trenutna situacijaPriNc_ba wrote:s obzirom da veceras ne igram nista jer nisam uplatio na racun
preporucujem raji da me poslusaju
ovako bi mi izgledali listici
zeko, chandler, cousins overi prvi listic
teague, mark gasol, parsons, lopez i irving overi drugi listic
i treci listic beal, curry, bradley overi i nurkic under
prolaze sva ti sigurno![]()
nadam se da ce makar jedna proci i da ce neko prepisati
![]()
sretno uglavnom a ja cu se ujutro udarati nogom u guzicu ko da gledam

Ana jebem te u guzicuduminjo wrote:NBA Boston
NHL l Angeles
Tenis ana

E da te Švajni čuje...duminjo wrote:Ana jebem te u guzicuduminjo wrote:NBA Boston
NHL l Angeles
Tenis ana