BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Maharadza

#51126 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

probook wrote:
kakaljin wrote:
Moze li mi neko objasniti zasto se mjesa vlasnik operatera sa vlasnikom kanala!!!!!!!!
Placanjem operatera placas i vlasnike kanala ;-)
Vala dobro je i rekao, mitrović ili El-Bake - ne znaš koji je veći dušmanin BiH! :P

Mada znamo svi da je riđobradi trezoraš najveće zlo koje je zadesilo ovu zemlju!
kakaljin

#51127 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

probook wrote:
kakaljin wrote:
Moze li mi neko objasniti zasto se mjesa vlasnik operatera sa vlasnikom kanala!!!!!!!!
Pa po tome nebi ni jedan operater imao niti jedan kanal koji nije iz BiH, pravo cudan rezon razmisljanja pojedinaca ovdje na forumu.
Maharadza

#51128 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

kakaljin wrote:
probook wrote:
kakaljin wrote:
Pa po tome nebi ni jedan operater imao niti jedan kanal koji nije iz BiH, pravo cudan rezon razmisljanja pojedinaca ovdje na forumu.
A možda se samo čudi "rezonu" ovih patriJota koji se busaju u prsa da su naj-Bošnjaci a POLOVINU programske šeme im čine kanali iz susjedne srbije i to od lika koji je dokazani prijatelj zločinačke porodice milošević?!
Tesla Edison

#51129 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

@Maharadza
Nije operater kriv za miloševićeve kanale već korisnici. Kada bi ih BHT ukinuo, sutra bi bili protesti ispred upravne zgrade. Vjeruj mi tako je. Meni se smiju kada kažem da minje Igman najbolji kanal a smiju mi se ti isti kojima je Pink reality sinonim za TV uslugu bilo kojeg operatera.
probook

#51130 Re: BHTelecom All About

Post by probook »

kakaljin wrote:
probook wrote:
kakaljin wrote:
Nisi me shvatio, ja pokusavam patriJotama objasniti njihovu logiku sto kao TM ne valja zbog vlasnika - a vlasnik amerikanac :lol:
irac300

#51131 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

Evo Sport Klub otkupio Željine euro utakmice, a šuška se da će i domaće koje se igraju na Grbavici takođe oni otkupiti. Ovi se očito ne šale i nakon Arena ulaze direktno na teren BH Telecoma.
Benq

#51132 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

irac300 wrote:Evo Sport Klub otkupio Željine euro utakmice, a šuška se da će i domaće koje se igraju na Grbavici takođe oni otkupiti. Ovi se očito ne šale i nakon Arena ulaze direktno na teren BH Telecoma.
Upravo tako.
sencobih

#51133 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Nisi me shvatio, ja pokusavam patriJotama objasniti njihovu logiku sto kao TM ne valja zbog vlasnika - a vlasnik amerikanac :lol:
Mozda je Amerikanac vlasnik ali kum Savo iz Beograda se pita za sve u ovdašnjem telemahu
smartXL

#51134 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

sencobih wrote:
Mozda je Amerikanac vlasnik ali kum Savo iz Beograda se pita za sve u ovdašnjem telemahu
Nije mozda nego jest. Al kakve veze ima Beograd, ne idu njima pare. Kao to smeta a ne smeta sto mitrovic uzima pare od vas i svasta nesto propagira. Vas par ima dvostruki arsin
kakaljin

#51135 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

smartXL wrote:
sencobih wrote:
Nije mozda nego jest. Al kakve veze ima Beograd, ne idu njima pare. Kao to smeta a ne smeta sto mitrovic uzima pare od vas i svasta nesto propagira. Vas par ima dvostruki arsin
Pa ti i pojedini mjesate vlasnistvo operatera sa vlasnistvom odredjenog kanala, kakve veze ima mitrovic sa vlasnistvom telecoma.

A ako telemach nema nista sa Beogradom zasto se islo u Beograd da se potpisuju ugovori sa arenama i sport klubom, kada su englezi vlasnici.

Znaci za sve sa telemachom se treba ici u Englesku, a ne u Beograd, a koliko vidimo za sve se ide u Beograd.

Ali ovo nije tema topica vec tema usluge BHtelecoma, pa zato bi trebali nastaviti pricati samo o uslugama telecoma na ovoj temi
made_in_sarajevo

#51136 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Jel ovo i telekom poceo krsiti pravila ili je dogovor da rtl pusti finale super ljudi?
seoBIH

#51137 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

Dodjem kuci s puta kad wi fi mreza zakljucana, naziv izmijenjen. Kad ono vraceno na one postavke koje su bile pri njihovoj instalaciji. WTF? Nije mi jasno zasto su to uradili. Dok sam nasao sifru s ugovora 2h potrosih.

Sta da iskljucim na routeru pa da mi ne diraju postavke?
Tesla Edison

#51138 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

seoBIH wrote:Dodjem kuci s puta kad wi fi mreza zakljucana, naziv izmijenjen. Kad ono vraceno na one postavke koje su bile pri njihovoj instalaciji. WTF? Nije mi jasno zasto su to uradili. Dok sam nasao sifru s ugovora 2h potrosih.

Sta da iskljucim na routeru pa da mi ne diraju postavke?
Ako zeliš daj username u PP pa riješićemo taj problemčić.
:)
seoBIH

#51139 Re: BHTelecom All About

Post by seoBIH »

Zavrsio sam, sjetio se sifre i pristupio modemu pa vratio mrezu na staro. Malo sam se nanervirao jer mi je trebao internet. Znas li zasto se desilo? Hajd da se izmjene login podaci modema, to ok, ali nikad se nije desilo da se wi fi mreza vrati na "fabricke postavke" :D
Tesla Edison

#51140 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

seoBIH wrote:Zavrsio sam, sjetio se sifre i pristupio modemu pa vratio mrezu na staro. Malo sam se nanervirao jer mi je trebao internet. Znas li zasto se desilo? Hajd da se izmjene login podaci modema, to ok, ali nikad se nije desilo da se wi fi mreza vrati na "fabricke postavke" :D
Ako zeliš da ti se postavi stalna šifra i naziv po tvom izboru javi se u pp ali to tek sutra navečer može se srediti. ;)
smartXL

#51141 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

kakaljin wrote:
Pa ti i pojedini mjesate vlasnistvo operatera sa vlasnistvom odredjenog kanala, kakve veze ima mitrovic sa vlasnistvom telecoma.

A ako telemach nema nista sa Beogradom zasto se islo u Beograd da se potpisuju ugovori sa arenama i sport klubom, kada su englezi vlasnici.

Znaci za sve sa telemachom se treba ici u Englesku, a ne u Beograd, a koliko vidimo za sve se ide u Beograd.

Ali ovo nije tema topica vec tema usluge BHtelecoma, pa zato bi trebali nastaviti pricati samo o uslugama telecoma na ovoj temi
Ne brate, nego vas par i dalje pokazujete elementarno neznanje, mijesate funkije direktora i vlasnika. Pare ne uzima direktor nego vlasnik, a vlasnik telemacha je amer. Direktor radi za placu.

Kad to shvatis, onda ces znat zasto se ide u Beograd. Iamo se Beograd pita
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#51142 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

irac300 wrote:Evo Sport Klub otkupio Željine euro utakmice, a šuška se da će i domaće koje se igraju na Grbavici takođe oni otkupiti. Ovi se očito ne šale i nakon Arena ulaze direktno na teren BH Telecoma.
BHTelecom ima ugovor sa savezom. Jedino Zeljo moze ici proriv saveza,borba protiv vjetrenjaca,pa da proda SK,ali to moze dovesti do nekih drugih stvari (sudije te prcaju,savez puca kazne za svaku sitnicu itd).
Arena uzme ono sto BHTelecom nece.
BHT1 uzme ono sto nece ni Telecom ni Arena jer nemaju dinara,a ova druga dva barem nesto placaju.
irac300

#51143 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

mali_milojica wrote:
BHTelecom ima ugovor sa savezom. Jedino Zeljo moze ici proriv saveza,borba protiv vjetrenjaca,pa da proda SK,ali to moze dovesti do nekih drugih stvari (sudije te prcaju,savez puca kazne za svaku sitnicu itd).
BHT1 uzme ono sto nece ni Telecom ni Arena jer nemaju dinara,a ova druga dva barem nesto placaju.
Koliko znam, Telecom na osnovu prava na prijenose plaća klubovima kotizacije koje daju Savezu. Željo ima pravo raskinuti taj ugovor i sam plaćati istu, ako dobije bolju novčanu ponudu od SK. E sada, to što si ti napisao je nažalost istina, ići protiv Saveza u ovakvoj mafijaškoj državi je ravno samoubistvu. Vidjet ćemo.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#51144 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

irac300 wrote:
mali_milojica wrote:
Koliko znam, Telecom na osnovu prava na prijenose plaća klubovima kotizacije koje daju Savezu. Željo ima pravo raskinuti taj ugovor i sam plaćati istu, ako dobije bolju novčanu ponudu od SK. E sada, to što si ti napisao je nažalost istina, ići protiv Saveza u ovakvoj mafijaškoj državi je ravno samoubistvu. Vidjet ćemo.
Manji je problem dogovoriti sa SK jer Zeljo nema ugovornih obaveza sa bilo kim.
Ide tu kotizacija od cca 50k KM plus troskovi sluzbenih lica sto dodje nekih 100k KM po sezoni. Vjerujem da se Zeljo moze pokriti,problem je sto si u tome sam i Savez bi te satrao ako ne igras po njihovom.
Zato je pod moranje udruga premijer ligasa,ali to je vec za neku drugu raspravu i temu.
roki

#51145 Re: BHTelecom All About

Post by roki »

Kako su poslupilii ultru. Nesmijes se vise nakaciti na internet ni sekundu cini mi se. Odma sprži kredit
Tesla Edison

#51146 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

roki wrote:Kako su poslupilii ultru. Nesmijes se vise nakaciti na internet ni sekundu cini mi se. Odma sprži kredit
Naprotiv, pojeftinilo je. Prije je 1MB bio 0.80 KM a sada je 0.50KM. Sniženje od preko 30%.
Naravno pišem o komercijalnoj cijeni bez dokupa.
zateznistub

#51147 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

odokativan wrote:uhljebu telekomski pusti svoje gluposti u nedostatku protuargumentacije
ko da vas je jedan te isti kurac pravio, iste glupe odgovore valjate čim nemate odgovora i pišete po istom šablonu debilne komentare

odgovori konkretno jel bilo na ultra surf 0,10 po 1 MB
ili nije
Ne znam ja u paketu imam, pa nemam pojma koliko je. Sta je, nestalo benchmark testova pa došao malo vam jel'?
odokativan

#51148 Re: BHTelecom All About

Post by odokativan »

pa koji se kurac javljaš ako ne znaš, zbog čega si se našo prozvan kad sam skojevcu uhljebu napiso da prosipa gluposti u odgovoru čovjeku koji je dobro primjetio i napisao da je internet poskupio i vjerovatno je bio na ultra surf a i ne zna da je prelaskom na novu ultru od 8.maja automatski prebačen na novu ultru na kojoj je 1 MB 0,50 KM a ne 0,10 kao na ultra surf koju su mnogi korsitili, oni koji sasvim malo koriste internet, čak lično znam par ljudi, kojima je sasvim dovoljno bilo da se dopisuju na viber i trošili su 5-10 KM mjesečno, dakle 50-100 MB i opet bolje prolazili nego da su kupovali 1 GB za 13 KM
Last edited by odokativan on 10/06/2017 17:22, edited 1 time in total.
AmirBaa

#51149 Re: BHTelecom All About

Post by AmirBaa »

10. juni, paket 20:

Image

BHTelecom dame i gospodo :bih: :bih: :bih:
zateznistub

#51150 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

paket 25
Image
Locked