Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakva podmuklost sta vam je ba?
pa da nije ciganluk kakav jest, ja bi vise volio da sjedimo i rostiljamo nego da se bijemo
al ne sa svima ima i ovde teskih pakasa
postovani,ja se nisam javlila jer se izbbrisale poruke kako mi update mobitela..
oko pitanja cemo se potrudit odgovorit u naredni dan jer mislim da su korektna pitanja i ne treba sutit i mislim da se i do sada sutilo..hvala na razumjevanju
postovani,ja se nisam javlila jer se izbbrisale poruke kako mi update mobitela..
oko pitanja cemo se potrudit odgovorit u naredni dan jer mislim da su korektna pitanja i ne treba sutit i mislim da se i do sada sutilo..hvala na razumjevanju
'98 ,prva zgrada do piste za postrojavanje....ne znam ti ja to po tim brojevima tri mjeseca bacanja atomskih do gore,pa onda u povratku trčanje uz pjesmu a najgori su bili atomski pored onih kuća gore,sjede trebe po terasama ujutro piju kafu a Jamak kaplar iz Stupara nas baca i gleda u njih ono ponosno
ahaa dole u hkg...(husein kapet.grad.glavna kasarna u skojevskoj ulici, regrutni centar za obuku mirsad fidahic je gore odvojen poslje u solinu,a iznad je kozlovac brdo iznad tuzle eh eto malo u sirinu )
kozlovac su strazarska mjesta gore 7ca 8ca i 9ka..i generalova loga..
a imas i ztvorsko imanje na kozlovcu..ja jednom gore na mezu kad ono zijo poljo usluzuje
aaaa pista je u carsiji
Takoe,Husein kapetan....1000 regruta bilo,u krugu bio onaj poligon za obuku pasa,tenkovi se palili petkom....stadion,ma ogromno brate. Kad ste nas isprasili sa tri komada odem gore,zaraslo sve jbt....a kad se sjetim kako je sijalo sve kad smo mi bili
leškarenje wrote:
Takoe,Husein kapetan....1000 regruta bilo,u krugu bio onaj poligon za obuku pasa,tenkovi se palili petkom....stadion,ma ogromno brate. Kad ste nas isprasili sa tri komada odem gore,zaraslo sve jbt....a kad se sjetim kako je sijalo sve kad smo mi bili
eeeh takoe COP centar za obuku pasa... ono tenkova sto arbih imade sad je to u rukama untz i dijelicem spec.pol.
eh taj stadion je bio u igri ustvari zemljiste za izgradnju novog terena..