Demokratska fronta Željko Komšić

mirsek

#51126 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirsek »

Ima patriotskog herca i stava, to mu je veliki bonus. :thumbup:
zilog

#51127 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zilog »

Vidim da se mnogi pitaju sto TANJUG-ov "novinar" nije uhapsen?
Da jos jednom pogledamo sta Inzko-va dopuna zakona kaznjava:
Dopunom Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine će se svako ko javno odobri, porekne, grubo umanji ili pokuša opravdati zločin genocida, zločin protiv čovječnosti ili ratni zločin utvrđen pravomoćnom presudom u skladu s Poveljom Međunarodnog vojnog suda pridruženom uz Londonski sporazum od 8. augusta 1945. ili Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju ili Međunarodnog kaznenog suda ili suda u Bosni i Hercegovini, a usmjereno je protiv grupe osoba ili člana grupe određene s obzirom na rasu, boju kože, vjeroispovijest, porijeklo ili nacionalnu ili etničku pripadnost, i to na način koji bi mogao potaknuti na nasilje ili mržnju usmjerenu protiv takve grupe osoba ili člana takve grupe, kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
Sto se tice Komsicevog poteza, nevezano za njegove druge greske, moram reci: Svaka cast!!! :thumbup:
Glupani iz TANJUG-a jos objavise ovo, kao skandalozno... :lol:
kokakolas

#51128 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kokakolas »

Ljiljan. I to zlatni :thumbup:

Moram priznati da se u ovim kriznim vremenima ZK ponasa drzavnicki. Iznad svih ocekivanja :bih:
Škobo Habu

#51129 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Evo ga... Stranački vojska od Komšićevog poteza napravila travestiju.

Od jednog sasvim očekivano postupka.

Dabogda vam Reuf Bajrović bio moralista u narednom ratu, inshallah.
vatrogasac

#51130 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vatrogasac »

sinuhe wrote: 09/11/2021 19:32 Tipicni Komso. Ili je neka scena ili parola na opste odusevljenje nacije.
Vidi mu se na licu kako čovjek sve vrijeme kuha. Čak je kamerman u sirovom matrijalu to uhvatio na početku. Ko zna kakva je priča bila u pripremi?
ako te pitaju

#51131 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ako te pitaju »

hrasno38 wrote: 09/11/2021 19:29 Ali najbolji su ovi sto kao cestitaju ali uz obavezno spominjanje kako do tada nista nije uradio.......pa ko zlatne ribice odbi Lavrova...da nije mozda Kojovic ili Niksic ili Dino demagog....ko naguzi Dodika za ANP ili i dalje sumnjate u ANP sto me ni malo ne bi cudilo jer vam jee cilj da sumnjate....ko je ocistio CIK od Dodikovih i Covicevih kadrova i ko je sprijecio donosenje diskriminatrsko-aparthejdskog Izbornog zakona.....da nije slucajno moderator Bloo koji tolerise ono sto pas sa maslom ne bi pojeo na ovoj temi.
Zao mi je zlatne ribice ali ovim danas je stiglo jos jedno 50.000 glasova tako da covic vise ne moze biti predsjednik ni mjesne zajednice a jos manje trojanski konji iz Nase stranke ili Trojke!
Zeljko vam usi zavrce a vi skicite li skicite......lako je pljuvati na nevidjeno....potpisite se majstori na nekom drugom mjestu i napisite ovakve bljuvotine.... da vidmo kolika su muda! :skoljka:
Željko očisti CIK od Čovičevaca i Dodikovca....i postavi Komšičevce.... Haha. Mudar potez.

Jel ono kraj sazvao sjednicu BEZ Dodika.... Haha... Bit će treba za šljive Haha.
babanovac

#51132 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by babanovac »

Kaze novinar: "Poslo me Asim".
Zeljko je jedini evropski politicar na federalnoj sceni.
ultima_palabra

#51133 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

hrasno38 wrote: 09/11/2021 19:29 Ali najbolji su ovi sto kao cestitaju ali uz obavezno spominjanje kako do tada nista nije uradio.......pa ko zlatne ribice odbi Lavrova...da nije mozda Kojovic ili Niksic ili Dino demagog....ko naguzi Dodika za ANP ili i dalje sumnjate u ANP sto me ni malo ne bi cudilo jer vam jee cilj da sumnjate....ko je ocistio CIK od Dodikovih i Covicevih kadrova i ko je sprijecio donosenje diskriminatrsko-aparthejdskog Izbornog zakona.....da nije slucajno moderator Bloo koji tolerise ono sto pas sa maslom ne bi pojeo na ovoj temi.
Zao mi je zlatne ribice ali ovim danas je stiglo jos jedno 50.000 glasova tako da covic vise ne moze biti predsjednik ni mjesne zajednice a jos manje trojanski konji iz Nase stranke ili Trojke!
Zeljko vam usi zavrce a vi skicite li skicite......lako je pljuvati na nevidjeno....potpisite se majstori na nekom drugom mjestu i napisite ovakve bljuvotine.... da vidmo kolika su muda! :skoljka:
Pozdravio te Goran Mackic :mrgreen:
Hakiz

#51134 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

Neka neko napravi anketu o tome koji je potez "populističkiji", Željkovo napuštanje intervjua ili NiP-ovo poziranje na bageru :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#51135 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _BataZiv_0809 »

ultima_palabra wrote: 09/11/2021 19:18 Prije nego sto notarski ovjerite bjanko glasove za Komsica u narednih 20 godina... jel ono DF za ministra u Vladi KS predlozio lika koji se nije htio izjasniti o genocidu?

https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... smo/367752
:izet: :izet: :izet:
Hakiz

#51136 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

Ups :lol:
zenit dozic

#51137 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zenit dozic »

Partyhat wrote: 09/11/2021 18:48
zenit dozic wrote: 09/11/2021 18:47

Trebao je zovnuti policiju da ga uhapse zbog negiranja genocida
Ne znam da li može odgovarati za ''ja nisam saglasan sa ovom presudom''?
To nek rascisti sa tuzilastvom dok bude u prdekani
dustaban

#51138 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Prema pouzdanim informacijama Čović se izgalamio na svoje PR dupelisce što se niko nije sjetio da bi i on trebo prekinuti intervju. Na što će mu jedan reći - pa niko ne traži intervju sa vama!
Hakiz

#51139 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

dustaban wrote: 09/11/2021 19:55 Prema pouzdanim informacijama Čović se izgalamio na svoje PR dupelisce što se niko nije sjetio da bi i on trebo prekinuti intervju. Na što će mu jedan reći - pa niko ne traži intervju sa vama!
:lol:
JohnnyS

#51140 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JohnnyS »

DonieBrasco wrote: 09/11/2021 16:50 Covic godinama unazad prije presude vjesto izbjegava pitanja i diskusiju oko genocida, cak koristi izraz "veliki zlocin - strasan zlocin", a da ne pricamo kako je kritikovao Inckov zakon sto dosta govori, dok je sam obarao dopune zakona koji bi se istog ticao.

Samo prozvani EU nositelj i demokrata !

Tebi je Čović ozbiljnu traumu napravio u životu, ni iz čega ga spominješ. Ne valja toliku gorčinu nositi, čirevi pucaju
Cipiripi2

#51141 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Cipiripi2 »

Nevezano za ovaj intervju,pitam se može li Trojkaška sekta shvatiti da ogromna većina glasača od kojih oni očekuju glasove veoma dobro vidi da su po pitanju Komšića sektaški stavovi isti kao i u HDZ-u,SNSD-u...još ih je Palmer fino upisao na svoj listić :D
babanovac

#51142 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by babanovac »

Cipiripi2 wrote: 09/11/2021 20:08 Nevezano za ovaj intervju,pitam se može li Trojkaška sekta shvatiti da ogromna većina glasača od kojih oni očekuju glasove veoma dobro vidi da su po pitanju Komšića sektaški stavovi isti kao i u HDZ-u,SNSD-u...još ih je Palmer fino upisao na svoj listić :D

U TK, imamo stranku na vlasti, pustili bi i RS i treci entitet, dali bi autonomasima i Veliku Kladusu i Bihac ...
Vec sutra. Uz mogucnost, da im neko garantuje da ce ostati vjecno na vlasti u svom tamnom poluvilajetu ( polufildzan drzava).
Anquilla

#51143 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Anquilla »

Nije bilo puno Komšićevih poteza za pohvaliti, čak suprotno, ali za ovaj :thumbup:

Još samo da podnese krivičnu prijavu protiv novinara :)
babanovac

#51144 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by babanovac »

JohnnyS wrote: 09/11/2021 20:03
DonieBrasco wrote: 09/11/2021 16:50 Covic godinama unazad prije presude vjesto izbjegava pitanja i diskusiju oko genocida, cak koristi izraz "veliki zlocin - strasan zlocin", a da ne pricamo kako je kritikovao Inckov zakon sto dosta govori, dok je sam obarao dopune zakona koji bi se istog ticao.

Samo prozvani EU nositelj i demokrata !

Tebi je Čović ozbiljnu traumu napravio u životu, ni iz čega ga spominješ. Ne valja toliku gorčinu nositi, čirevi pucaju
Nevedi mi pola pozitivne osobine spomenutog... Ne jednu, nego pola.
JohnnyS

#51145 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JohnnyS »

babanovac wrote: 09/11/2021 20:28
JohnnyS wrote: 09/11/2021 20:03

Nevedi mi pola pozitivne osobine spomenutog... Ne jednu, nego pola.

Nema nijednu. Ne pola, nego nijednu. Zanimljiva mi je potreba da ga netko spominje nepovezano s ičim
drug_profi

#51146 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Ja bih ovom novinaru još i krivičnu prijavu spremio koliko god to zakuhalo stvari.
Dobar potez Željkov. Nažalost ovo su mu maksimalni dometi.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#51147 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

ako te pitaju wrote: 09/11/2021 19:37
Željko očisti CIK od Čovičevaca i Dodikovca....i postavi Komšičevce.... Haha. Mudar potez.

Jel ono kraj sazvao sjednicu BEZ Dodika.... Haha... Bit će treba za šljive Haha.
Normalno da je mudar jer komsicevci ljudi nisu torovski i nacionalno orjetirani nego gradjanski i onako kako bi ova drzava trebala da bude i kakva ce biti!
Login7777

#51148 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Login7777 »

Cipiripi2 wrote: 09/11/2021 20:08 Nevezano za ovaj intervju,pitam se može li Trojkaška sekta shvatiti da ogromna većina glasača od kojih oni očekuju glasove veoma dobro vidi da su po pitanju Komšića sektaški stavovi isti kao i u HDZ-u,SNSD-u...još ih je Palmer fino upisao na svoj listić :D
Kifla ponavlja rečenice/stavove onih ljudi koji Željka smatraju muslimanom, personom non grata u svojim brlozima.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#51149 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

drug_profi wrote: 09/11/2021 20:50 Ja bih ovom novinaru još i krivičnu prijavu spremio koliko god to zakuhalo stvari.
Dobar potez Željkov. Nažalost ovo su mu maksimalni dometi.
Ti si nekome naso govoriti koliki mu je domet.....koliki je tvoj domet.....ajde silo nebeska da te cujem!
vee-jay

#51150 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

hajd' sad ti probaj da svoju elokventnost zadrzis u granicama normale, barem dvije sedmice.
(iako moram priznati da bih veoma rado zelio procitati diskusiju izmedju tebe i Skoba Habe)
Post Reply