Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brate, mene a vjerujem i veliku vecinu raje ovde fkt ne zanimaju ove tvoje objave. aferim tebi na mudima ali ti si brate kockar teski. ovde vecina nas ne ulozi 1500 maraka za 2-3 pa i vise godina
jbg ovo je vise tema za razbacivanje info i ponekad neko "kurcenje" s ovo malo nesto nasih dobitaka i za zajebanciju neku.
nemoj se sta naljutiti ali fkt ove teske bolesne kockarske varijante nas ne zanimaju, pogotovo jer objavljujes ovako nakon bitke i glumis generala
daj Boze da ti nama milione zgrces od kladare ali eto bilo bi fino da nas ne peglas s ovim objavama iako imas puno pravo naravno s obzirom da je ovo forum i sve je dozvoljeno
PriNc_ba wrote:brate, mene a vjerujem i veliku vecinu raje ovde fkt ne zanimaju ove tvoje objave. aferim tebi na mudima ali ti si brate kockar teski. ovde vecina nas ne ulozi 1500 maraka za 2-3 pa i vise godina
jbg ovo je vise tema za razbacivanje info i ponekad neko "kurcenje" s ovo malo nesto nasih dobitaka i za zajebanciju neku.
nemoj se sta naljutiti ali fkt ove teske bolesne kockarske varijante nas ne zanimaju, pogotovo jer objavljujes ovako nakon bitke i glumis generala
daj Boze da ti nama milione zgrces od kladare ali eto bilo bi fino da nas ne peglas s ovim objavama iako imas puno pravo naravno s obzirom da je ovo forum i sve je dozvoljeno
i meni nije jasno uopste sto pojedinci ovde samo kace dobitne listice,sta mi imamo sa tim sto je on dobio a mi brojimo ovce,koze itd.
mislim nek radi ko sta hoce ne mozes nikom zabranit al stvarno je malo bezveze.
PriNc_ba wrote:brate, mene a vjerujem i veliku vecinu raje ovde fkt ne zanimaju ove tvoje objave. aferim tebi na mudima ali ti si brate kockar teski. ovde vecina nas ne ulozi 1500 maraka za 2-3 pa i vise godina
Last edited by Empoli on 15/03/2015 23:43, edited 1 time in total.
pa i mi kad dobijemo sicu kacimo taj dobitni.
neka kaci covjek, samo ovako ispada da je on ustvari dnevno dobar 5-6 hiljada evra od kladionice, a znamo da takva osoba ne postoji na ovom svijetu. ali ne znam zasto bi i to trebao da bude nas problem.
Mamu klipersima a posebno paulu,majmun kad me treba oboriti na jednom tiketu onda ubacuje tricu a kad mi treba njegov kos za prolaz onda promasi.
Usput sjetim se ..... i samardiskom i glupim faulima i tome sto ostade na granici!
@Princ ba, ispratio sam tvoj prijedlog davis,faried i no,zasad ide dobro,nadam se prolazu!
karanana wrote:pa i mi kad dobijemo sicu kacimo taj dobitni.
neka kaci covjek, samo ovako ispada da je on ustvari dnevno dobar 5-6 hiljada evra od kladionice, a znamo da takva osoba ne postoji na ovom svijetu. ali ne znam zasto bi i to trebao da bude nas problem.
kaka je furka majke ti okacit dobitni a pritom ranije nisi nesto podjelio sa ostalim ovde?
pa vidis da frajer fakticki uplacuje dogadjaje uzivo, oni koji su vec ili u tijeku ili koji pocinju za par minuta od uplate.
ne znam sta bi i uradio s tipovima i da nam ih stavi ovdje prije pocetka. ne vjerujem da su neke dojave, igra istu stvar na tekmama gdje su privlacne kvote. ja recimo od njega ne bih nista prepiso jer ne igram isto kao on a ni vecina nas ne igra na taj nacin.
ako neko moze postaviti dobitak od 0,75 KM, nek stavlja i ovaj 6.000 KM. a to sto je zijanio 2000, 3000, 5000, 10.000...., sta ja tu mogu?!
ma njega na stranu pojavio se samo tako i poceo kacit velike dobitke,ima ovde pored njega dosta onih sto se pojave ko badobranci sa dobitnim samo a kad treba sta predlozit niđe ih.nije mi jasna furka kacenja dobitaka ovde a ranije nisi nista predlozio.hajde jednom dvaput nisi mogo naprimjer sprijecilo te nesto al stalno, to ne kontam.
Mozel se kako prekinut listic u Sport plusu? Ostali su mi pobjeda Atlante i 200+ poena na utakmici i Millsap preko 16 poena. Sad javise da kreten ne igra, poseru mi se u ceif s kvotom 1.
steta fkt. mada sam ja na tom listicu s ta 3 para pao na realu hendikep 0 2 keca... bogalji 3 puta okvir gola pogadjali al et sreca pa muda ne bih jeo sada zbog ovih debila koji u zadnjim sekundama 2 puta primaju koseve i imaju zadnji sut za pobjedu al jbg...
sad samo ovamo da leonard ne udje vise a nece sigurno i onda cekam jos hardawaya i boozera pa se valjda smiluju prosao valanciunasa i vucka za sad i leonarda najvjerovatnije.
Ja odigrao: Orl - Cle 2V(pobjeda Cle i preko 204.5 poena na tekmi)
Lak - Atl 2V(pobjeda Atl i preko 199.5 poena na tekmi) Davis 24.5+
Vucevic 17.5+
Irving 21.5+
Millsap 16.5+