Kako rekoh, rano je da formiram mišljenje, ali mi se na prvu borba nije svidjela. Možda dođe trenutak kad će me igra zgrabiti i držati do kraja, ne znam, nisam još dovoljno dugo igrao. Nisam imao kad da se udubim i istražim šta sve mogu raditi.vaučer wrote: ↑05/08/2025 11:00Uspoređivanje ičega sa Sekirom je najsigurniji način da nikad ne odigraš išta.Riddle wrote: ↑04/08/2025 23:36 Ali ono što iduće namjeravam napasti je Elden Ring. Bio sam počeo, odmah uporedio sa Sekirom i nije mi se svidjelo. Tek sam na nekom početku, tek upoznao nešto što bi trebalo biti moj anđeo čuvar i tu sam stao. Prerano da se formira mišljenje o igri, ali prvi dojam me zajedno s nedostatkom vremena natjerao da prestanem igrati. Uglavnom, tome ću se ozbiljno posvetiti što se tiče nekih budućih naslova.Sekiro je do nadam se izlaska Sekira 2 zakucanji, trajni i nedodirljivi GOAT akcijskih RPG igara. Da se skupi Best of team svih developera svijeta izvan From-a i da imaju kakav god hoće budžet - neće napraviti ništa bolje.
Sekiro te odmah na početku u vatru baci i faktički nema promjena do samog kraja izuzev prostetike kojoj je ionako upotreba ograničena. Kusabimaru u šake i stani na crtu.