Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Point.

#51026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

bh.tornjak wrote:
155_mm wrote:@Država

koliko sam ja skonto oni donose entitetski zakon po kojem imaju zakonsko pravo da iznesu svoje svetosavske rezultate za popis na drzavnom nivou.

ovo sve vise i vise klizi u bezakonje i anarhiju.

sto u stvari ne bi ni bio problem da bosnjacka dijaspora ne huska ovoliko u rat.
Mala im socijala....pa od muke nahuskavaju narod da ratuje....
Ja bi im zabranio dolazak u zemlju....nek se jebu sa svojom socijalom
Jadno je sto sve svaljujete na dijasporu. A i jos jadnije je sto jos uvijek mislite da dijasporci zive od socijale kao da je 1996. 2016 je, ljudi se skolovali, 90% rade sasvim fine poslove sa redovnim, finim platama. Razumijem zavist. :thumbup:
155_mm

#51027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Point. wrote:
bh.tornjak wrote:
155_mm wrote:@Država

koliko sam ja skonto oni donose entitetski zakon po kojem imaju zakonsko pravo da iznesu svoje svetosavske rezultate za popis na drzavnom nivou.

ovo sve vise i vise klizi u bezakonje i anarhiju.

sto u stvari ne bi ni bio problem da bosnjacka dijaspora ne huska ovoliko u rat.
Mala im socijala....pa od muke nahuskavaju narod da ratuje....
Ja bi im zabranio dolazak u zemlju....nek se jebu sa svojom socijalom
Jadno je sto sve svaljujete na dijasporu. A i jos jadnije je sto jos uvijek mislite da dijasporci zive od socijale kao da je 1996. 2016 je, ljudi se skolovali, 90% rade sasvim fine poslove sa redovnim, finim platama. Razumijem zavist. :thumbup:
e jebiga sad!
Point.

#51028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Sta je bilo?
Tomahawk11
Globalni moderator

#51029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Na području Bratunca i Srebrenice danas su obilježene 24 godine od stradanja 69 srpskih vojnika i civila na današnji dan 1992. godine u srebreničkim selima Zalazje i Sase i bratunačkim Biljača i Zagoni.
Izgleda PreCjednik ima svoje dopisnike i za klix :roll:
Thorgerson

#51030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

Vojska tzv. Republike Armije BiH, preteče danasnjeg ISIL-a su bez ikakvog razloga ubili 69 do zuba naoruzanih vojnika VRS.
archi_a

#51031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Thorgerson wrote:Vojska tzv. Republike Armije BiH, preteče danasnjeg ISIL-a su bez ikakvog razloga ubili 69 do zuba naoruzanih vojnika VRS.
Danas, sjećanje na stradalo srpsko stanovništvo u Bratuncu!!!
Haloooooo ba, vojno groblje!!!! Vojska tzv. pi si-ja. Organizator tzv. Bors
:-)
Alfons Kauders

#51032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

archi_a wrote:
Thorgerson wrote:Vojska tzv. Republike Armije BiH, preteče danasnjeg ISIL-a su bez ikakvog razloga ubili 69 do zuba naoruzanih vojnika VRS.
Danas, sjećanje na stradalo srpsko stanovništvo u Bratuncu!!!
Haloooooo ba, vojno groblje!!!! Vojska tzv. pi si-ja. Organizator tzv. Bors
:-)
Ma sve su to neduzna nejac! Kako te nije stid tvrditi da vojnici VRS nisu bili civili?!
archi_a

#51033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

:oops: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#51034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Inzko: Milorad Dodik vodi Republiku Srpsku u civilizacijski mrak

Sta trabunja ovaj??! :oops:

Opet je drogiran....sigurno se najeo hurmasica kod Bakira :mrgreen:
U svakom slucaju, nek se jebe i nek ne sere :mrgreen: :mrgreen:
skupljac_zeljeza

#51035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Tomahawk11 wrote:Inzko: Milorad Dodik vodi Republiku Srpsku u civilizacijski mrak

Sta trabunja ovaj??! :oops:
Ma trabunja kao da su sada na svjetlosti.

Tomahawk11
Globalni moderator

#51036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

PreCjednik uzvraca udarac!!! :mrgreen: :mrgreen:

[quote]Dodik: Inzku je bolje da ućuti[/quote]

PreCjednik je zapravo htio reci da ne sere i da se jebe, ali nije htio biti vulgaran :D
Narod zna. Narod ce razumjeti 8-) :mrgreen:
skupljac_zeljeza

#51037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Tomahawk11 wrote:PreCjednik uzvraca udarac!!! :mrgreen: :mrgreen:

[quote]Dodik: Inzku je bolje da ućuti

PreCjednik je zapravo htio reci da ne sere i da se jebe, ali nije htio biti vulgaran :D
Narod zna. Narod ce razumjeti 8-) :mrgreen:[/quote]

Inzko se haman prep'o.....ne javlja se više. :shock:
archi_a

#51038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Viđen pokemon!!! :lol:

Image
Last edited by archi_a on 13/07/2016 15:23, edited 1 time in total.
jazzer

#51039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

skupljac_zeljeza wrote:
Tomahawk11 wrote:PreCjednik uzvraca udarac!!! :mrgreen: :mrgreen:

[quote]Dodik: Inzku je bolje da ućuti

Narod zna. Narod ce razumjeti 8-) :mrgreen:
Inzko se haman prep'o.....ne javlja se više. :shock:[/quote]

Kad' Guardian replicira, sugovornik ostaje bez argumenata za dalju raspravu :)
developer10

#51040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by developer10 »

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#51041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

"Nije njegovo da komentariše moje izjave i stvari koje ne poznaje, a najmanje da se stavlja u ulogu portparola Bakira Izetbegovića. Zato mu je bolje da ućuti", rekao je Dodik.
Kat

#51042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kat »

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić izvrijeđao je na konferenciji za medije novinare RTRS-a nazvavši novinarku Biljanu Knežević "silikonjarom". On je kazao kako ovom javnom servisu nedostaju jedino crvena pozadina i svjetla bordela.
Sta bi od bordela?
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/345 ... _moze.html
Voditeljica centralnog Dnevnika RTRS-a, Biljana Knežević, požalila se kolegi kako je toliko vruće da se "čovjek ni seksati ne može". Mali problem je bio što tonci nisu spustili reglere, pa je njena izjava otišla u eter.
zrakomlat

#51043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

archi_a wrote:Viđen pokemon!!! :lol:

Image
Image
statixx

#51044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statixx »

Vidite kako konstitutivnost moze biti korisna za nasu zemlju. Dvojica se prave budale dok treci blokira, roveci dzepove Merkelici. Ko bi nam u kraj stao. Na kraju ce leci i lova od MMF-a - 'naci vuk sit i konstitutivni na broju.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#51045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Kat wrote:
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić izvrijeđao je na konferenciji za medije novinare RTRS-a nazvavši novinarku Biljanu Knežević "silikonjarom". On je kazao kako ovom javnom servisu nedostaju jedino crvena pozadina i svjetla bordela.
Sta bi od bordela?
Voditeljica centralnog Dnevnika RTRS-a, Biljana Knežević, požalila se kolegi kako je toliko vruće da se "čovjek ni seksati ne može". Mali problem je bio što tonci nisu spustili reglere, pa je njena izjava otišla u eter.

Evo!!!Zato nam i jeste situacija sa natalitetom u šumskoj takva kakva jeste!
"Ne mogu se seksati jer mi je vruće,pa mi je zima,pa boli me glava....."Kako može Guardian oplođavati nerotkinje sva 4 godišnja doba?Pita li
njega neko kako mu je?Nikada se ne žali,svoje ustavne obaveze izvršava savjesno i po unaprijed utvrđenim listama,ni po babi,ni po stričevima! :D

Ova Biljana je izdajnica,naravno da se po vrelinama može seksati,sve samo klizi od sebe,od učesnika se zahtjeva minimalno zalaganje.Što bi rekli
susjedi u Hrvatskoj,idealni uslovi za milokliz. :izet:

Ali neće narod,lakše se vaditi na vrućinu i ganjati Pokemone!Izdaja!!! 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#51046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Image

Dok na televiziji vode bitku sa vrucinama (i seksom :D ), PreCjednik porucuje:

Dodik: Referendum u RS 25.septembra!

:oops:
General War

#51047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

prljavi Hare wrote:
Kat wrote:
Sta bi od bordela?

Evo!!!Zato nam i jeste situacija sa natalitetom u šumskoj takva kakva jeste!
"Ne mogu se seksati jer mi je vruće,pa mi je zima,pa boli me glava....."Kako može Guardian oplođavati nerotkinje sva 4 godišnja doba?Pita li
njega neko kako mu je?Nikada se ne žali,svoje ustavne obaveze izvršava savjesno i po unaprijed utvrđenim listama,ni po babi,ni po stričevima! :D

Ova Biljana je izdajnica,naravno da se po vrelinama može seksati,sve samo klizi od sebe,od učesnika se zahtjeva minimalno zalaganje.Što bi rekli
susjedi u Hrvatskoj,idealni uslovi za milokliz. :izet:

Ali neće narod,lakše se vaditi na vrućinu i ganjati Pokemone!Izdaja!!! 8-)
...Nego sta ono bi sa "Slavujem" nesto helac otisao kako primjerih u najavi priloga?
statixx

#51048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statixx »

prljavi Hare wrote: Evo!!!Zato nam i jeste situacija sa natalitetom u šumskoj takva kakva jeste!
njega neko kako mu je?Nikada se ne žali,svoje ustavne obaveze izvršava savjesno i po unaprijed utvrđenim listama,ni po babi,ni po stričevima! :D -)
Sve je palo na Guardiana. U poznim godinama, s uganucem i na stakama, mora da popravlja natalitet Srpske, spasava poljoprivrednike od SSP-a i bankare od SIPA-e. Uz to stize da sagradi prenocista za islamofobe, poput Majkicke, koji se boje prespavati u federalnom Sarajevu, razotkriva sramne demonstracije finansirane Sorosevim novcem, itd.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#51049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

statixx wrote:
prljavi Hare wrote: Evo!!!Zato nam i jeste situacija sa natalitetom u šumskoj takva kakva jeste!
njega neko kako mu je?Nikada se ne žali,svoje ustavne obaveze izvršava savjesno i po unaprijed utvrđenim listama,ni po babi,ni po stričevima! :D -)
Sve je palo na Guardiana. U poznim godinama, s uganucem i na stakama, mora da popravlja natalitet Srpske, spasava poljoprivrednike od SSP-a i bankare od SIPA-e. Uz to stize da sagradi prenocista za islamofobe, poput Majkicke, koji se boje prespavati u federalnom Sarajevu, razotkriva sramne demonstracije finansirane Sorosevim novcem, itd.

Sve Guardian radi i opet neki seru i kritikuju,traže ovo,traže ono..... :-)
Da se nije sagradilo prenoćište za šumske predstavnike u institucijama tzv BiH,Majkićku i Markovićku bi teheranski fundamentalisti silovali
najmanje po 50-tak puta,pogotovo sada kada se zbog visokih temperatura se oblače izazovno.
I onda neko spominje "opoziciju",tzv "savez za izdaju"... :-) Kao oni bi nešto bolje od Guardiana uradili!? :?
Pa onaj Bosić ne može vjevericu oploditi,da ne pričamo o hiljadama nerotkinja koje čekaju.A i da ih može oploditi,kakvi bi to jadnici bili,
sigurno bi se rađali već sa onim cvikerima ugrađenim.... :roll:

U Guardianovom selu kad se takvi rode,dužnost je roditelja da ih odnesu u šumu i zatuku motikom! :mrgreen:
almir90

#51050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by almir90 »

prljavi Hare wrote:
Sve Guardian radi i opet neki seru i kritikuju,traže ovo,traže ono..... :-)
Da se nije sagradilo prenoćište za šumske predstavnike u institucijama tzv BiH,Majkićku i Markovićku bi teheranski fundamentalisti silovali
najmanje po 50-tak puta,pogotovo sada kada se zbog visokih temperatura se oblače izazovno.
I onda neko spominje "opoziciju",tzv "savez za izdaju"... :-) Kao oni bi nešto bolje od Guardiana uradili!? :?
Pa onaj Bosić ne može vjevericu oploditi,da ne pričamo o hiljadama nerotkinja koje čekaju.A i da ih može oploditi,kakvi bi to jadnici bili,
sigurno bi se rađali već sa onim cvikerima ugrađenim.... :roll:

U Guardianovom selu kad se takvi rode,dužnost je roditelja da ih odnesu u šumu i zatuku motikom! :mrgreen:
Image

Oni su ti mene silovavali, silovavali, ja pljunke nijesam mogla imat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked