Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#51001 Re: Premijer liga BiH
Jucer na izlasku sa Grbavice kazem raji,za koga se nervirati i svoju djigericu jesti.
Kad glupan nabije loptu aplauz,kad se zapetlja aplauz,kad ga budalom neko napravi opet aplauz.
Mrs majku vam jbm,necete ni psovke od mene dobiti. Teze padne meni nego vama.
Kad glupan nabije loptu aplauz,kad se zapetlja aplauz,kad ga budalom neko napravi opet aplauz.
Mrs majku vam jbm,necete ni psovke od mene dobiti. Teze padne meni nego vama.
- cyprus
#51002 Re: Premijer liga BiH
Ma jok, ovo Zrinjski uzima glat...Tomahawk11 wrote:Samo, mogla bi ovo biti najzanimljivija sezona dosad...
Inače, ne bi me začudilo da Sarajevo nakon 22 kola bude u onoj donjoj polovini, nimalo
Nego, da pohvalim BHT za trud... Nisam gledao prve dvije emisije pregleda, pa ne znam kako je bilo, ali evo večeras vidim da se pokušava nešto razmrdat... Daleko je to od onoga kako bi trebalo bit, ali eto, treba cijeniti kakav-takav trud
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51003 Re: Premijer liga BiH
Znam da su male šanse, ali tačno bih volio da ligu uzme Mladost DK.
Taj šamar treba pa da smotamo kablove.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- BlueBlood
#51005 Re: Premijer liga BiH

danas na 3 utakmice 2 gola
-
megaman4
#51006 Re: Premijer liga BiH
Bh. fudbal je u stagnaciji punih 11 godina. Pad je poceo 2006 godine. Sve manje para, sve manje djece koja hoce lopte, sve manje publike i sve manje optimizma da ce nesto biti bolje.Tomahawk11 wrote:Samo, mogla bi ovo biti najzanimljivija sezona dosad.
Takmičenje u tome ko više ne zna.
S tim da su sarajevski klubovi prvi kandidati u tom nadmetanju.
Pita ovaj u sportskom pregledu...jesu li klubovi izjednačeniji zbog pada kvalitete....ma jok, nisu, čini ti se.
Savez boli briga za PL. Bitna je samo repka. Umjesto da su ulozili one pare sto se dobilo od plasmana i igranja na Mundijalu u ligu i klubove, tacnije infrastrukturu, bilo bi napretka kakvog-takvog.
Nazalost, kako u politici, tako i u smijesnom savezu sjede karijeristi i egoisti koji ne vide dalje od nosa. Tacnije, ne vide da nam je fudbal na aparatima i da umire. Drzava je digla ruke odavno i od sporta ali i od kulture.
Ko ce doci da kupi klubove? Niko jer nisu u stanju da usvoje obicnu izmjenu zakona o sportu, koja bi to omogucila. Plus BiH je nestabilna drzava, kojoj svako malo po malo prijeti njenim raspadom.
Jos kada nam i ovo malo naroda sto je ostalo, ode iz drzave, neces imati vise ni djecu da igraju, ali ni publiku da prate tekme. Koja je onda svrha ove lige?
Sve promjene krecu od naroda ali mi nemamo u sebi hrabrosti da ista promijenimo jer se bojimo promjena.
- pecpec
#51007 Re: Premijer liga BiH
Juce zrinjski izgubi danas sarajevo i borac,sve velke kvote prosle,steli li se steli a tek pocelo.
- BlueBlood
#51008 Re: Premijer liga BiH
e cuj pobijedio ih granicni prelaz 
- strong69
#51009 Re: Premijer liga BiH
Sto se Sarajeva tice mi smo vec mogli smotati kablove i ugasiti svjetlo. Na tom "dobrom" istom putu je i Zeljeznicar. Ali danas, nakon toliko godina pracenja kluba, mogu reci da me libo taki i sutra da ga ugase.Tomahawk11 wrote:Znam da su male šanse, ali tačno bih volio da ligu uzme Mladost DK.
Covjek sazrijeva, dolaze nove prioriteti i ne treba sebi dozvoliti da se opterecujemo ovim ublehasima koji se tacno trude da otjeraju ljude sa tribina do zadnjeg covjeka. Ako mi nesto smeta onda je to nepostovanje nas kao korisnika ove usluge. Ako je upravama klubova u redu da lazu o nekakvim pojacanjima, ako im je u redu da ne idu u Evropu, ako im je u redu da imaju 1.000 navijaca na utakmici, ako je treneru u redu da izjavljuje da mi sidjemo i odigramo bolje ako mozemo onda necu da dozvolim da me to nervira, jedi i sekira. Jebite se, ugasite se i zdravo.
Do tada, primjeri uspjesnih sportskih kolektiva mogu se pogledati u Osijeku, Skoplju, Rijeci, Domzalama...
-
Obi Wan Bosnian
#51010 Re: Premijer liga BiH
Ma vruće je. Biće bolje kad zahladni 
- Dr. Kuca
#51011 Re: Premijer liga BiH
Sramota jedna velika. Sarajevski fudbal je u kurcu. Derbi ce biti spektakularan.
-
made_in_sarajevo
#51012 Re: Premijer liga BiH
vrhunski, najbolji zadnjih 10 godina sigurnoDr. Kuca wrote:Sramota jedna velika. Sarajevski fudbal je u kurcu. Derbi ce biti spektakularan.
ono kad ti se navijaci drugog kluba smiju gdje ih poginuli Edis rastavi na proste faktore, gdje vitezu ne bi dali gola da se 3 dana igralo, kad izbacimo onog nesretnika, gdje se samo prije koju godinu Krupi na Grbavici pjevalo " vi ste Barcelona"... znaci dva kluba iz jednog grada,dva kurca od kluba i ono se nadje lafo ismijavati nekoga. izgleda i pamet danas postala skupa.
- kakotakonikako
#51013 Re: Premijer liga BiH
Treba biti dosljedan a ne kada se izgubi onda su krive kladionice a kada se pobijedi - samo nebo je granica. Zbog toga je i ovako.
- Charuga
- Globalni moderator
#51014 Re: Premijer liga BiH
Zbog njihove igre ni forum nije kao što je nekada bio. Prošla tri kola, a ja još nikoga nisam upozorio, a o banu da i ne pričam ...

- Logovan
#51015 Re: Premijer liga BiH
Sad će derbi.Charuga wrote:Zbog njihove igre ni forum nije kao što je nekada bio. Prošla tri kola, a ja još nikoga nisam upozorio, a o banu da i ne pričam ...![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#51016 Re: Premijer liga BiH
Ako budu igrali kao do sada, neće ni tu biti šanse za ban. Svi će se zabaviti o mukama svog kluba, niko one druge ne prca ... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51017 Re: Premijer liga BiH
Džabe zabacuješ, neće se niko upecatiCharuga wrote:Zbog njihove igre ni forum nije kao što je nekada bio. Prošla tri kola, a ja još nikoga nisam upozorio, a o banu da i ne pričam ...![]()
- leškarenje
#51018 Re: Premijer liga BiH
Prpa za funkcijomCharuga wrote:Zbog njihove igre ni forum nije kao što je nekada bio. Prošla tri kola, a ja još nikoga nisam upozorio, a o banu da i ne pričam ...![]()
Stas upozoravati dan te jebo.....sve poravnilo
-
sumirprimus
#51019 Re: Premijer liga BiH
i tako... 
- Logovan
#51020 Re: Premijer liga BiH
Bolje ti je da se pripremiš, možda bude svega.Charuga wrote:Ako budu igrali kao do sada, neće ni tu biti šanse za ban. Svi će se zabaviti o mukama svog kluba, niko one druge ne prca ...
-
sumirprimus
#51021 Re: Premijer liga BiH
ma pocetak sezone,ljudi jos na godisnjim a i vruĆo je..
probjte vi sic dol pa igrat...
probjte vi sic dol pa igrat...
-
vryzas
#51022 Re: Premijer liga BiH
Sreca pa idem na more naredne tri sedmice.
Ko ce gledati onu patnju. 
https://es-la.facebook.com/permalink.ph ... 7960905558
Reži Sabljo!
https://es-la.facebook.com/permalink.ph ... 7960905558
Reži Sabljo!
-
sumirprimus
#51023 Re: Premijer liga BiH
da ne pisem na njihovoj temi, druze prozivas covjeka kako shvatih sa troje djece za pojedinacne tekme.dje to ima???
generalno ta furka niko nam ne treba i odbija dosta sviejta od stadiona...
uz ionako ocajnu igru sa lopovskim savezom,nikakvim sudijama,terenima i cim jos sve ne
generalno ta furka niko nam ne treba i odbija dosta sviejta od stadiona...
uz ionako ocajnu igru sa lopovskim savezom,nikakvim sudijama,terenima i cim jos sve ne
- kakotakonikako
#51024 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus - Sta je razlog loseg starta Slobode, po tebi ?
-
sumirprimus
#51025 Re: Premijer liga BiH
ha jebga, kombinacija svega pomalo..standardna prica be ha nogometa..
haos nastao odlaskom husica i podijeljenost po savovima po tom pitanju.
nedostatak jasne vizije i plana kojim putem klub treba ici..
onda nedostatak strucnosti i kompetencije, skautinga, prilikom odabira igraca..plus odricanje nekih igraca zbog visine primanja, nedovodjenje adekvatnih zamjena...
pa poslije selekcije pravljenje raznoraznih kompromisa...sto se vid i po igri.. nema igre..
onda ubleha od trenera, on jos nije popio nijednu valjanu kritiku za svoj rad odn nerad.
tacno da covjeka bude sramota kad pocne smarat i bulaznit o nekakvim buducim titulama a ne zna hoce li docekat iduce kolo..
i tako idemo dalje..
haos nastao odlaskom husica i podijeljenost po savovima po tom pitanju.
nedostatak jasne vizije i plana kojim putem klub treba ici..
onda nedostatak strucnosti i kompetencije, skautinga, prilikom odabira igraca..plus odricanje nekih igraca zbog visine primanja, nedovodjenje adekvatnih zamjena...
pa poslije selekcije pravljenje raznoraznih kompromisa...sto se vid i po igri.. nema igre..
onda ubleha od trenera, on jos nije popio nijednu valjanu kritiku za svoj rad odn nerad.
tacno da covjeka bude sramota kad pocne smarat i bulaznit o nekakvim buducim titulama a ne zna hoce li docekat iduce kolo..
i tako idemo dalje..