to je tako normalno po autoputevima vani a kod nas se toga sjeti svaki dvadeseti...zipoo wrote:Vazda se iznerviram kad se iskljucujem sa petlje. Vazda neki levat vozi u onu traku u koji se treba ukljuciti iako pored majmun ima praznu traku. Nekad mi dodje neki nagon da ga opalim sa autom da mu više nikad ne padne na um da krene prema Stupu.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
quarterback
#5101 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- supercali
#5102 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
skrecem ja sa glavne u dzemala bijedica
kad lik iz nedima filipovica pravo u moju traku i tamo prema konzumu
jedva ga izbjegoh i kako prolazim pored gledam on prica preko telefona kreten
kad lik iz nedima filipovica pravo u moju traku i tamo prema konzumu
jedva ga izbjegoh i kako prolazim pored gledam on prica preko telefona kreten
- Ned071
#5103 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Juce gigant s gszproma ode u konzum onom malom trakom kraj vokela... I jos ljut sto mu raja blicaju... 
- amar1994
#5104 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U cemu je fol da se po mraku pale maglenjaci umjesto glavnih svjetala,vecinom vw,audi i bmw,prosipanje sile neke? 
-
quarterback
#5105 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
da pokazu da im se mozeamar1994 wrote:U cemu je fol da se po mraku pale maglenjaci umjesto glavnih svjetala,vecinom vw,audi i bmw,prosipanje sile neke?
- amar1994
#5106 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
e jesu pametni vala,tolko mi idu na zivce sa tim da bi im porazbio i maglenke i kineske led pozicije,a policija jede govna po obicajuquarterback wrote:da pokazu da im se mozeamar1994 wrote:U cemu je fol da se po mraku pale maglenjaci umjesto glavnih svjetala,vecinom vw,audi i bmw,prosipanje sile neke?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5107 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa opasnije im izgledaju auta ono ...razumijes.... sminka....amar1994 wrote:U cemu je fol da se po mraku pale maglenjaci umjesto glavnih svjetala,vecinom vw,audi i bmw,prosipanje sile neke?
- amar1994
#5108 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i xenon od 500000k da sto bolje zasljepljujebitanga_sa_otesa wrote:pa opasnije im izgledaju auta ono ...razumijes.... sminka....amar1994 wrote:U cemu je fol da se po mraku pale maglenjaci umjesto glavnih svjetala,vecinom vw,audi i bmw,prosipanje sile neke?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5109 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma neas ti pojma

-
530i
#5110 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kratka pamet i kratak spolni organ, dobitna kombinacija.
-
quarterback
#5111 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa sva je sustina u tome, u petak vidim tipa parkirao range rover ni manje ni vise nego na pjesacku stazu na vilsu, izmedju drveca usao prema titu, fino poprijeko stoji lola na pjesackoj isto kao da je kosi parking iz vilsonovogamar1994 wrote:e jesu pametni vala,tolko mi idu na zivce sa tim da bi im porazbio i maglenke i kineske led pozicije,a policija jede govna po obicajuquarterback wrote:da pokazu da im se mozeamar1994 wrote:U cemu je fol da se po mraku pale maglenjaci umjesto glavnih svjetala,vecinom vw,audi i bmw,prosipanje sile neke?![]()
sustina tih izdrkavanja je samo da pokaze da je on veci i jaci od policije i zakona i da moze da se sere u zivot svima koje to nervira a da mu niko nista ne moze
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#5112 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I kad uleti u tunel sa wanna be xenonima, provod zagarantovanamar1994 wrote:U cemu je fol da se po mraku pale maglenjaci umjesto glavnih svjetala,vecinom vw,audi i bmw,prosipanje sile neke?
- amar1994
#5113 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
al uz to obavezno duga moraju bit upaljena da sto vise bljesti jer je on Bog na cesti,svi ostali se moraju sklonitLeon16v wrote:I kad uleti u tunel sa wanna be xenonima, provod zagarantovanamar1994 wrote:U cemu je fol da se po mraku pale maglenjaci umjesto glavnih svjetala,vecinom vw,audi i bmw,prosipanje sile neke?
- amar1994
#5114 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:ma neas ti pojma![]()
- supercali
#5115 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad pomenu duga sjetih se 3 situacije
Prva vozimo se mi u kecu prije jedno 10 godina na more
I jaran vozi ono duga kratka po noci kako koje auto nailazi i nailazi neki sa xenonima a znamo da su tada bili rijedji nego sad i govori jaran vidi ga sto je upalio duga i opali po dugim kad ovaj atvarno upali duga mi zaslijepili haman stao i ugasio svjetla skroz jaran
Druga
Jaranica vozila a iza nje kamion i tako neki lola upalio duga iduci njoj u susret ona blica blica nista on
Kad kamiondzija upali milion nekih svjetala njoj dan u autu a lola isto stade i automatski ugasi duga
Treca jaran poslije jaranicine price nadjidjao on milion nekih tih farova reflektora na onog japanca jimny ili kako se vec zove i kaze kad lola upali duga a nece da ugasi ja automatski sve popalim
Kaze kako se sjebu ljudi jedan zamalo da sleti u nekakav jarak a jednom je imao malo nezgodnu situaciju s tim al se okrenulo
Neki sa audijem nekakvim tako upalio i on njemu reflektore te i ovaj zamalo da odleti pored puta i poceo ga kao ganjati i ajd zaustave se oni i kao taj izlazi sav se napuhao kaze a visina kaze ko dzej
Kao poceo nesto prijetiti i kaze izasli nas dvojica a nisu mali ovaj odmah drugu pricu
I govore mu ovi jesi li kretenu upalio duga kaze jesam necu vise nikad majke mi
Mada mu bas ovo ne vjerujem al eto moguce svasta
Ps. Jbm ti mobilni i tipkanje na njemu
Prva vozimo se mi u kecu prije jedno 10 godina na more
I jaran vozi ono duga kratka po noci kako koje auto nailazi i nailazi neki sa xenonima a znamo da su tada bili rijedji nego sad i govori jaran vidi ga sto je upalio duga i opali po dugim kad ovaj atvarno upali duga mi zaslijepili haman stao i ugasio svjetla skroz jaran
Druga
Jaranica vozila a iza nje kamion i tako neki lola upalio duga iduci njoj u susret ona blica blica nista on
Kad kamiondzija upali milion nekih svjetala njoj dan u autu a lola isto stade i automatski ugasi duga
Treca jaran poslije jaranicine price nadjidjao on milion nekih tih farova reflektora na onog japanca jimny ili kako se vec zove i kaze kad lola upali duga a nece da ugasi ja automatski sve popalim
Kaze kako se sjebu ljudi jedan zamalo da sleti u nekakav jarak a jednom je imao malo nezgodnu situaciju s tim al se okrenulo
Neki sa audijem nekakvim tako upalio i on njemu reflektore te i ovaj zamalo da odleti pored puta i poceo ga kao ganjati i ajd zaustave se oni i kao taj izlazi sav se napuhao kaze a visina kaze ko dzej
Kao poceo nesto prijetiti i kaze izasli nas dvojica a nisu mali ovaj odmah drugu pricu
I govore mu ovi jesi li kretenu upalio duga kaze jesam necu vise nikad majke mi
Mada mu bas ovo ne vjerujem al eto moguce svasta
Ps. Jbm ti mobilni i tipkanje na njemu
-
zipoo
#5116 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mora neko i nenormalan biti. Namjerno ne mijenjam staro auto(iako mogu hvala Bogu) zbog naseg papanluka.quarterback wrote:to je tako normalno po autoputevima vani a kod nas se toga sjeti svaki dvadeseti...zipoo wrote:Vazda se iznerviram kad se iskljucujem sa petlje. Vazda neki levat vozi u onu traku u koji se treba ukljuciti iako pored majmun ima praznu traku. Nekad mi dodje neki nagon da ga opalim sa autom da mu više nikad ne padne na um da krene prema Stupu.
-
condy
#5117 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I vas svašta nervira 
- Optimist
#5118 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros ponovo rastiman zeleni val pravac prema Ilidzi. Prekida na Alipasinom kod Ase te na Nedzaricima. 
-
The BEN10
#5119 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Plačem!supercali wrote:Druga
-
nightvision
#5120 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hajde sto se muski pobiju, al' sad i zene hoce na sake da rijese svadju.
-
quarterback
- amar1994
#5122 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
99%quarterback wrote:
-
junior3
#5123 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo se odnosi samo na onog ko kupi novog BMWa. 
- vješalica
#5125 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
moron oko 17h sa svojim megan karavanom je od općine novi grad krenuo put alipašina i ostavio je za sobom dimnu zavjesu kao da mu auto gori
tolikog debila u svom životu vidjela nisam,očito ne osjeti da mu doslovno auto gori nazad nije se moglo 15 minuta disati od smrada
dabogda mu auto definitivo izgorilo
tolikog debila u svom životu vidjela nisam,očito ne osjeti da mu doslovno auto gori nazad nije se moglo 15 minuta disati od smrada
dabogda mu auto definitivo izgorilo