Ma je kuki. Odmah je pao sa:
"prevelike ručice menjača pored upravljača".
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Kad testiraju Ferrari ili Lambo to je jedno od prvih pozitivnih stvari što spomenu. Velike i uvijek na istom mjestu. Kod Alfe je to minuskidney wrote:
Na sitnice necemo gledati, to je stvar ukusa.kidney wrote:
GM (Opel) benzinac. Ima lanac. Direktno ubrizgavanje. Racunaj sa 12lit potrošnje. Vrlo dobar auto.stronghold wrote:Ljudovi sta kazete na ovu ljepotu ?
https://www.olx.ba/artikal/28886496/alf ... 94-000-km/
Moze malo vise informacija od strane iskusnih alfista,da li preporucujete,cijena se cini dosta korektna ?
Bas to mi je i neobično,bas izgleda paženo i maženo za ovo godište. No itekako je dosla kao osvjezenje medju svim silnim audijima,ne znam,passatima i kojekakvim skulama po pik-u u ovom cjenovnom rangu.Ih,sto je vise gledam,to mi je sve ljepsa i ugodnijaIzmedju CVile i DMalte wrote:Malo je 94k kilometara za 11 godina, ali da je prelijep - jeste ! Ako je brera u dobrom stanju ova cijena je bagatela....zamke za kupca su amortizeri i sve sto se odnosi na ovjes, alfe su auta za dobrih puteva, i ljeti i zimi...
Ovjes kod berere i 159 nije problematican uopste, tako da nece imati problema s njim.Izmedju CVile i DMalte wrote:Malo je 94k kilometara za 11 godina, ali da je prelijep - jeste ! Ako je brera u dobrom stanju ova cijena je bagatela....zamke za kupca su amortizeri i sve sto se odnosi na ovjes, alfe su auta za dobrih puteva, i ljeti i zimi...
ja se vala namijenjao gornjih lafetica koliko hoces na 159-kama ,140 marki komad...axe22 wrote:
Ovjes kod berere i 159 nije problematican uopste, tako da nece imati problema s njim.