SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Vodja uvale

#5101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Vodja uvale »

A mogao ga je sacekat ispred kuce i na miru egzekuciju izvrsit zar ne?
Urban B.

#5102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Urban B. »

Mogao je i ne pucati zar ne?
Vodja uvale

#5103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Vodja uvale »

Mog'o je.
Josko Domorocki

#5104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Josko Domorocki »

lijepa vremena .. 3310 C45., :!:
Hemera

#5105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Hemera »

texel wrote:
Jedan001 wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... loljetnicu.

Boze zbog kakvog klotza frajer strada.... Vidi se da je pijacar.

Image
Prvo onaj policajac manijak ubi curu u Mostaru, pa sad ovaj konjina od zaštitara puca na čovjeka...
OVA DEBILSKA DRŽAVA PODHITNO TREBA POSLATI NA PSIHOTEST SVE KOJI NOSAJU SLUŽBENO NAORUŽANJE!!! :x
Vjerovatno ih većina ne bi smjela nosati oružje!
Procedura je ista kod službenog ili neslužbenog nosanja.Mora dozvolu od MUP-a dobiti.Isto kao i certifikat za fizičku/tehničku zaštitu.Naravno,pitanje je jel lik uopće ima certifikat,a preduslov za dobijanje je, jel provjeren od strane MUP-a da li ima krivičnih djela ili narušavanja JRM sa obilježjem nasilja.Što se tiče zaštitara jedino gdje mogu svoja ljekarska uvjerenja povaditi je MUP-ova ambulanta.Pa ti skontaj pored svih testova kako je ovaj klocaroš "prošao" i dobio uvjerenje da je sposoban za posao.A agencija ko agencija,vidim jel mu ovo službena uniforma?Ako jeste,uredno dolazi na posao bez da je sankcionisan.
karanana

#5106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by karanana »

on je tako marishe non stop a ona na fejsbuku drzi sliku nje i njega uokvirenu ruzama.
nikad mi te zene nece biti jasne.
Hemera

#5107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Hemera »

karanana wrote:on je tako marishe non stop a ona na fejsbuku drzi sliku nje i njega uokvirenu ruzama.
nikad mi te zene nece biti jasne.
Ma mala je uspaljena idiotkinja.
Umlati joj oca i brata i nju u paketu.
Nego nek oni nju hitno udaju za idiota i skinu je sebi s vrata sa budaletinom i problemima.
drndalo

#5108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by drndalo »

Ne razumijes ti to, to je zato sto je jako voli... Sto je vise marise, vise je voli... Najvise ! Od silne ljubavi otekose *uda...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Truba »

respo

#5110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by respo »

dobro neko rece skoro sav olos koji ima u gradu a koji ima gram mozga rade u ovim zastitarskim agencijama a ovi ih primaju po defaultu kao da je to cak i pozeljno
poznanik

#5111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

respo wrote:dobro neko rece skoro sav olos koji ima u gradu a koji ima gram mozga rade u ovim zastitarskim agencijama a ovi ih primaju po defaultu kao da je to cak i pozeljno

Usput, jedno od najprofitabilnijih zanimanja u nas su bodybuilding klubovi, gdje ovakve mudonje počinju pripreme za nasilnička ponašanja... :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

Otvori i ti "bodybuilding" klub onda.. :roll:
cappy_tempo

#5113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

poznanik wrote:
respo wrote:dobro neko rece skoro sav olos koji ima u gradu a koji ima gram mozga rade u ovim zastitarskim agencijama a ovi ih primaju po defaultu kao da je to cak i pozeljno

Usput, jedno od najprofitabilnijih zanimanja u nas su bodybuilding klubovi, gdje ovakve mudonje počinju pripreme za nasilnička ponašanja... :-)
nije teretana ta koja ti daje muda da bi uradio nesto,a usput da i Terzica prozovemo lopovom,kriminalcem i kako trenira ili trenira sa istim....

zastitarske agencije valjda idu logikom da nahvataju sto vise ljudi koji nisu bas cisti sa zakonom i da se mogu tuci kad je belaj, samo je problem sto vecinski ti zastitari "mangupi iz proslosti" dobiju batine jer nedo Bog da ih sef posalje na obuku neke borilacke vjestine pa ako nista da zna udariti napadaca
Troll_Happens

#5114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

masmavi wrote:
vidi se da je soson vec probao 3.21min prvi put pa onda na 3.28 3.38 i samo se kezi sjooo da ga hoce ko bubnuti jednom nikad se vise ne bi nasmijao. :x

shatro fora zove dogovara za cijenu i normala da frajer iz radnje nece gledati da ne ispadne da prisluskuje razgovor ali mrcina koristi. :x

da su pametni da ocita IMEI i vidi gdje se nalazi tel poderali bi ga odmah da dodje kaznena expedicija po njega ali ovako u budjavoj zemlji tesko da ce sta biti.. :-)
DaysleepeR

#5115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by DaysleepeR »

masmavi wrote:
meni je pljunuti

Fauja Singh

#5116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Fauja Singh »

Pa evo ovaj slucaj, frajer policajac a nasilnik i kriminalac, jbt hej u policiji takvi ljudi rade, pa sta onda neki ovdje ocekuju od zastitarskih agencija i koga to oni da zaposle.
zahvalan

#5117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zahvalan »

ko je Olos? upravo si uvrijedio 4 hiljade ljudi koji su zaposleni u ovoj bransi koji su manje vise na minimalcu

gdje su sada moderatori kada se vrijedjaju ljudi ?

jos jednom te pitam ko je OLOS ? i ko nema mozga u Glavi ??
Morales

#5118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Morales »

zahvalan wrote:
ko je Olos? upravo si uvrijedio 4 hiljade ljudi koji su zaposleni u ovoj bransi koji su manje vise na minimalcu

Naravno da su OLOš I ZADNJI ŠLJAM ovog drustva, cast izuzecima uvijek, al su oni u velikoj manjini....evo ja to kazem.
ultima_palabra

#5119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ultima_palabra »

A ja "branše" i govana :oops:
JThomas

#5120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

ma većina je tu okej momaka koji se slomiše za bijednu platu. kad pogledam one zaštitare po bankama, ja stvarno ne vidim kriminalne face...više napaćene :roll:
zahvalan

#5121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zahvalan »

Morales wrote:
zahvalan wrote:

Naravno da su OLOš I ZADNJI ŠLJAM ovog drustva, cast izuzecima uvijek, al su oni u velikoj manjini....evo ja to kazem.
odlicno onda su svi koji rade za 500 KM olos i sljam ? ne mogu da vjerujem da su sada sve zastitarske agenicje krive,kada treba transportovati 2 miliona KM onda treba i da ljudi budu spremni(ovo je odgovor za teretanu). Sada bih ja zbog ovog policajca sto je maltretirao onu djevojku da kazem da su svi policijski sluzbenici lopovi i kriminalci ?

posteni ljudi koji rade svoj posao,a ovog uhljupa necu i nisam dosao da branim sta on ima da radi s curicom od 15 godina,a on mudonja od 35 godina. samo mi je zaparalo oci ovo svi zastitari ispadose kriminalci a kada se otimaju telefoni po trznim centrima onda se zovu zastitari da pomognu ? cim jedan uhljup pogrijesi onda svima treba jebati mamu eto kakvi smo.

ali mozda i ja grijesim ovdje dolaze vecinom facebook revolucionari i oni s drzavne sise pa onda ovako svako malo seruckaju po svima

:bih: :thumbup:
Last edited by zahvalan on 09/06/2012 12:10, edited 1 time in total.
zahvalan

#5122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zahvalan »

ultima_palabra wrote:A ja "branše" i govana :oops:

pa hajmo onda svima koji rade za 5 glava jebat mamu i reci joj branse i govana ? uglavnom cist je posao i kada se TEGLI malo vise moze se zaraditi fina suma ( sto je najvaznije u svoj toj prici posteno)
zahvalan

#5123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zahvalan »

JThomas wrote:ma većina je tu okej momaka koji se slomiše za bijednu platu. kad pogledam one zaštitare po bankama, ja stvarno ne vidim kriminalne face...više napaćene :roll:
:thumbup:

ne kontaju to ovi s drzane sise :D
glockov kolac

#5124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by glockov kolac »

ultima_palabra wrote:A ja "branše" i govana :oops:
a čime se ti baviš, ako nije tajna...?! Pa da ocjenimo i tvoju branšu
ultima_palabra

#5125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ultima_palabra »

Pogrešno ste me shvatili... ne potcjenjujem nikoga ko obavlja pošten posao. Mada za većinu vlasnika tih firmi zadnje što možeš reći je da su pošteni.

A branša... pošteni momci na to gledaju kao na privremen posao, dok se ne snađu. Ovi drugi također privremeno, dok ne napreduju na kriminalnoj ljestvici.
Locked