Logosoft
Moderator: Benq
-
prestigio
#5101 Re: Logosoft ALL ABOUT
hej da li se usluge logosofta, TRIO PAKET, sprovode preko parice fiksnog telefona ili kao i obicna kablovska tv telamach?
- Praetorious
#5102 Re: Logosoft ALL ABOUT
LoL ide preko tel. parice. Nakače se negdje u haustoru, gdje im je razvodna kutija i odatle do stana ti ide tel. kablom.
-
prestigio
#5103 Re: Logosoft ALL ABOUT
e super..znaci ne moram odmah odjavljivati telemach 
-
Sakazulu
#5104 Re: Logosoft ALL ABOUT
prestigio wrote:e super..znaci ne moram odmah odjavljivati telemach
Zar još nisi zakoračila u lolyland?
- apsolut
#5105 Re: Logosoft ALL ABOUT
Iskreno rado bih da vidim screenshot ili neku uvjerljivu varijantu tih napada...
idalje stoji i hvalite se obavjestenjem 16.2.2011 - Logosoft na 1.6 Tb/sec....
a DDOS-aju vas neka djeca ? mozda telemach il hs ? ma daj.....
Da li ste restartovali ruter ? imateli firewall zastitu...
Postajete gori od UTICA.. RIP soon.
Poteskoce, znaci VI (ebe mi se za vase probleme - jer je LOL moj problem) , svako malo neki problemi, a meni racun dolazi isti, uvjek,a vas kvalitet USLUGA nije adekvatan i konstantan. (govorim o internetu samo neam tv nit cu ikad imat od njih izgleda ista vise).... Beta-net pa gore neg neki socijalni paked od kablovske... svaki drugi dan ista prica ebem ti grbavicu
idalje stoji i hvalite se obavjestenjem 16.2.2011 - Logosoft na 1.6 Tb/sec....
a DDOS-aju vas neka djeca ? mozda telemach il hs ? ma daj.....
Da li ste restartovali ruter ? imateli firewall zastitu...
Postajete gori od UTICA.. RIP soon.
Poteskoce, znaci VI (ebe mi se za vase probleme - jer je LOL moj problem) , svako malo neki problemi, a meni racun dolazi isti, uvjek,a vas kvalitet USLUGA nije adekvatan i konstantan. (govorim o internetu samo neam tv nit cu ikad imat od njih izgleda ista vise).... Beta-net pa gore neg neki socijalni paked od kablovske... svaki drugi dan ista prica ebem ti grbavicu
-
prestigio
#5106 Re: Logosoft ALL ABOUT
nisamSakazulu wrote:prestigio wrote:e super..znaci ne moram odmah odjavljivati telemach
Zar još nisi zakoračila u lolyland?
-
prestigio
#5107 Re: Logosoft ALL ABOUT
neki mi kazu da se placa prikljucak, odnosno oni kablovi sto oni donesu, zice neke itd..
haahhaha nista vise ne znam 
-
prestigio
#5108 Re: Logosoft ALL ABOUT
pa moram da znam sveee
da mi sutra one ne prebacuje kako sam ja zeznula stvar sa lol
ahhahaha
i jel se placa to ?:D haha
i jel se placa to ?:D haha
- apsolut
#5109 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene su bili vrlo brzi i kulturni... kabal koji su donjeli (samo moras reci da ostave malo vise kabla da se moze sklonit po coskovima a ne direktno preko sobe) se ne placa, prikljucak je free, modem placas koristio ga il ne koristio ....
ako je internet u pitanju recimo Beta-net te izadje oko 35KM sa pdv i svim...
Iskreno bili su dobri, i dan danas tehnicka podrska im je najbolja, ali kad zivis od interneta i konekcija i kad si manijak 16h dnevno na njemu... vidis puno mana... ne kazem da je HS il TM bolji uopste, zbog Tehnicke podrske najvise...
al eto svi imaju mane... nekom radi Savrseno a nekome Sjecka
povremeno....
ako je internet u pitanju recimo Beta-net te izadje oko 35KM sa pdv i svim...
Iskreno bili su dobri, i dan danas tehnicka podrska im je najbolja, ali kad zivis od interneta i konekcija i kad si manijak 16h dnevno na njemu... vidis puno mana... ne kazem da je HS il TM bolji uopste, zbog Tehnicke podrske najvise...
al eto svi imaju mane... nekom radi Savrseno a nekome Sjecka
-
Sakazulu
#5110 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma najbolje ti je da se spojiš par dana preko sim kartice i onda uštekaj LOL i tad ćeš shvatiti da može i bolje 
- Praetorious
#5111 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam imao sve potrebne kablove, tj. produžni telefonski do lokacije na kojoj mi treba za opremu, pa nisam platio ništa.prestigio wrote:neki mi kazu da se placa prikljucak, odnosno oni kablovi sto oni donesu, zice neke itd..haahhaha nista vise ne znam
Inače: priključenje se ne plaća, nemaš određeno trajanje ugovora, pa ako ti i ne odgovara usluga možeš je odjaviti nakon par mjeseci bez posljedica. Kod mene (Saraj Polje) je usluga prilično stabilna, da li negdje imaju stalni problemi - lično ne znam, pa ti ostaje da sama oprobaš kako ti radi LoL. Ništa te ne košta ... osim mjesečne pretplate
- novi.dan.nova.nafaka
#5112 Re: Logosoft ALL ABOUT
I šta bi sa novim HD kanalima ? 
- afannedim
#5113 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kakvi HD kanali, kad im HRT4 i MGM nerade 10 dana, a na MOTORS nema tona mjesec skoro.
- semirsar
#5114 Re: Logosoft ALL ABOUT
MotorsTV ima ton, barem kod mene, mada vise nemas mogucnost da biras izmedju vise jezika, al' engleski je tu.afannedim wrote:Kakvi HD kanali, kad im HRT4 i MGM nerade 10 dana, a na MOTORS nema tona mjesec skoro.
- afannedim
#5115 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobio sam info da imaju problema u vezi tona na airties stb i da rade na otklanjanju kvarasemirsar wrote:MotorsTV ima ton, barem kod mene, mada vise nemas mogucnost da biras izmedju vise jezika, al' engleski je tu.afannedim wrote:Kakvi HD kanali, kad im HRT4 i MGM nerade 10 dana, a na MOTORS nema tona mjesec skoro.
- novi.dan.nova.nafaka
#5116 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kad si već na izvoru informacija, daj provjeri razmišlja li se o novom setu HD kanala. Ili da krenemo organizovano pisati emailove sa takvim zahtjevom. Možda i da otvorimo novu temu vezanu za ovu gdje bi glasali o novim HD kanalima. Ne mogu vjerovati da je sad preveliki problem ubaciti još 10-15 HD kanala...afannedim wrote:Dobio sam info da imaju problema u vezi tona na airties stb i da rade na otklanjanju kvara
-
Sakazulu
#5117 Re: Logosoft ALL ABOUT
I ja sam za HD kanale...
Baš mi je žao koristiti HD stb, kad od 33330000000 sportskih HD kanala imamo samo par ostalih... i to dokumentarno-informativnih. Čak su u meniju pod HD grupom ubačeni Kanal 1 i Klasik tv kao HD kanali hahaha i ha.
Baš mi je žao koristiti HD stb, kad od 33330000000 sportskih HD kanala imamo samo par ostalih... i to dokumentarno-informativnih. Čak su u meniju pod HD grupom ubačeni Kanal 1 i Klasik tv kao HD kanali hahaha i ha.
- novi.dan.nova.nafaka
#5118 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma eto, mogu shvatiti pojedince da kukaju o nekim brzinama, ali radi se o zaista rijetkima koji na ovakve ekstra brzine traže još. Ne da se radi o procentima, već o promilima takvih korisnika. Ko dnevno uploaduje 1 GB sadržaja !? Čak i sjeckanja i prekidanja ne osjetim toliko. Ali,
Sa druge strane, stvarno je ponuda HD kanala mizerna, neću teže riječi upotrebljavati i na tome zaista treba poraditi. Neka stave anketu na svojoj stranici i ponude 15-tak kanala, ili neka pogledaju gledanost kanala i onda probaju najgledanije programe staviti na HD!
Ljuske nema danima na ovom topicu da bilo šta prokomentariše, ne znam gdje se izgubila - možda se udala, ili promijenila firmu.
Sa druge strane, stvarno je ponuda HD kanala mizerna, neću teže riječi upotrebljavati i na tome zaista treba poraditi. Neka stave anketu na svojoj stranici i ponude 15-tak kanala, ili neka pogledaju gledanost kanala i onda probaju najgledanije programe staviti na HD!
Ljuske nema danima na ovom topicu da bilo šta prokomentariše, ne znam gdje se izgubila - možda se udala, ili promijenila firmu.
-
Sakazulu
#5119 Re: Logosoft ALL ABOUT
Možda je Ljuska otišla u HD pa je više ne interesuje forum 
-
Naslovnica
#5120 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na godišnjem je, garant.
Što se tiče ponude TV kanala, mogu komotno da ukinu 20-30 kanala (siguran sam da imaju načina da utvrde gledanost po programu), a da umjesto toga ubace 10-15 HD.
Što se tiče ponude TV kanala, mogu komotno da ukinu 20-30 kanala (siguran sam da imaju načina da utvrde gledanost po programu), a da umjesto toga ubace 10-15 HD.
- afannedim
#5121 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo info za kanale nove.novi.dan.nova.nafaka wrote:Kad si već na izvoru informacija, daj provjeri razmišlja li se o novom setu HD kanala. Ili da krenemo organizovano pisati emailove sa takvim zahtjevom. Možda i da otvorimo novu temu vezanu za ovu gdje bi glasali o novim HD kanalima. Ne mogu vjerovati da je sad preveliki problem ubaciti još 10-15 HD kanala...afannedim wrote:Dobio sam info da imaju problema u vezi tona na airties stb i da rade na otklanjanju kvara
U narednom periodu ce biti promjena u programskoj shemi, ali bih vise volio da Vam to bude pozitivno iznenadjenje, jer Super tv ne moze dugo bez promjena naravno pozitivnih za korisnike.
Srdačan pozdrav,
-
Sakazulu
#5122 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ako mislimo na isto to je tek u planu za 15 novembar!
- novi.dan.nova.nafaka
#5123 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mi trebamo naglas graktati ovdje danima za više HD kanala. A ako treba, možda bi dobro bilo da ih zaspemo email porukama tog tipa. Stoga sam malkice naporan po tom pitanju, jer je to provjereni recept. 
- afannedim
#5124 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne znam dal je 15 novembar upitanju, nisam pitao kad je taj period jbgSakazulu wrote:Ako mislimo na isto to je tek u planu za 15 novembar!
-
Sakazulu
#5125 Re: Logosoft ALL ABOUT
afannedim wrote:Ne znam dal je 15 novembar upitanju, nisam pitao kad je taj period jbgSakazulu wrote:Ako mislimo na isto to je tek u planu za 15 novembar!
Onda ipak mislimo na 17 novembar
I da dopunim stihom koji bi i B. Idol za nas prepjevao:
HD - Give me what I need
Yeah - HD White lightning
Let's HD, on HD - On wheels, on wheels
HD - Oh, let it bleed
Yeah - HD Greased lightning
Let's HD, on HD - On wheels, on wheels