Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

Bosnian Dragon1

#5101 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

Quaresma wrote:pa nije to tek tako kako ti mislis, samo izbaciti, treba tu poraditi na portanju za pc, pa na optimizaciji ;-) i to je trosak, a community konzolasa je daleko veci od onog sto ima pc, bar sto se tice gta serijala
pa ne znam sta imaju portat za pc uvijek su pravili za pc
Maharadza

#5102 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Quaresma wrote:pa nije to tek tako kako ti mislis, samo izbaciti, treba tu poraditi na portanju za pc, pa na optimizaciji ;-) i to je trosak, a community konzolasa je daleko veci od onog sto ima pc, bar sto se tice gta serijala
+ što je na pc-u više pirata, pa je prosto neisplativo.

Tapatalked
Bosnian Dragon1

#5103 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

Maharadza wrote:

Tapatalked
jel to 100 % potvrdjeno da nece bit za pc
Maharadza

#5104 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Bosnian Dragon1 wrote:
Maharadza wrote:

Tapatalked
jel to 100 % potvrdjeno da nece bit za pc
Nije ali:
"...Still no word on the game’s PC arrival then. Despite a popular petition (currently on 148,620 signatures), the last official statement we heard was Dan Houser claiming that PC support was merely “up for consideration..."
http://www.pcgamer.com/2013/01/31/grand ... d-over-pc/

Šute mamaru im njihovu! :oops:
mehoxy

#5105 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mehoxy »

Maharadza wrote:

Tapatalked
Problem je u tome sto developeri vise uopste nece da rade kvalitetne pc portove.Nije tu samo problem u vrlo losoj optimizaciji,vec i u gomili bugova koji su prisutni u prakticno svakom pc portu dok konzolaske verzije rade perfektno na 10x slabijem hardveru a ne izgledaju puno gore.Onda,kao slag na tortu,postave visoke cijene koje su u rangu sa konzolaskim verzijama a da pritom nisu radili na PC portu.Zar je onda realno ocekivati dobru prodaju na PC-u?

Sto se tice GTA 5 PC verzije,nisam siguran da nece izaci ali s obzirom na to da RDR nije portovan imam razloga za sumnju.I da,ta prica o pirateriji na Pc-u u odnosu na onu na konzolama je pre-pre-prenapuhana.
mali_balon

#5106 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali_balon »

LJudi kako vi sa Larom letite sa padobranom jedno 100 puta sam je "natako" na granu
i haman sam slomio ovo a i d :D m mozeli se kako usporiti il nesta :D
ambition

#5107 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ambition »

Evo ljudi skidam GTA 4 nesto me puklo, ne znam sta mi je, ali ocekujem da brzo prodje... :D
TamaM da vidim kako fercera sa novom grafom... prije sam igrao na Geforce 8500GT 512 , a sad mi je AMD 6570 HD 1 GB...
javelin333

#5108 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by javelin333 »

ambition wrote:Evo ljudi skidam GTA 4 nesto me puklo, ne znam sta mi je, ali ocekujem da brzo prodje... :D
TamaM da vidim kako fercera sa novom grafom... prije sam igrao na Geforce 8500GT 512 , a sad mi je AMD 6570 HD 1 GB...
GTA 4 nije optimizovan za PC pa steka i na odlicnim konfama. Jbg veca para na konzolama :(

EDIT: skidam tropico, nisam ga odavno igrao :D
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#5109 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Navukao se na BF3,a fukara nemam pare za org da igram multiplayer :oops:
brazzo19

#5110 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Ljudi poceo ovu laru igrat da mi recite kako prodjete onaj "intro" znaci kad se ono pocne sve rusit popalim ona burad i trcim dok se ono sve urusava i onaj me levat ufati za noge i govori mi kao " samo ti zelim pomoci " i sad ima strelica lijevo i desno i sad ja mrdam misem klikcem nema sta ne radim pojavi mi se neki u cosku krug kao pocrveni i poklopi me stijena znaci ubije me itako stalno , kako da se izmigoljim levatu da ga slozim nogom i da ga poklopi stjena mjesto mene evo vec 100 put pokusavam i nista ne znam kako ide koje kontrole sta trebam da pritisnem .... :-) :( :(
hhaarree

#5111 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hhaarree »

brazzo19 wrote:Ljudi poceo ovu laru igrat da mi recite kako prodjete onaj "intro" znaci kad se ono pocne sve rusit popalim ona burad i trcim dok se ono sve urusava i onaj me levat ufati za noge i govori mi kao " samo ti zelim pomoci " i sad ima strelica lijevo i desno i sad ja mrdam misem klikcem nema sta ne radim pojavi mi se neki u cosku krug kao pocrveni i poklopi me stijena znaci ubije me itako stalno , kako da se izmigoljim levatu da ga slozim nogom i da ga poklopi stjena mjesto mene evo vec 100 put pokusavam i nista ne znam kako ide koje kontrole sta trebam da pritisnem .... :-) :( :(
te strelice kad ti se pojave pritisci A i D naizmjenicno

taj krug kad pocrveni il je da kliknes misem ili D ili R zavisi koji je znak u krugu :mrgreen:
brazzo19

#5112 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Nema nista pojavi se crven krug i kao odjenom crta preko njega i poklopi me stijena ... :( :-)
hhaarree

#5113 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hhaarree »

ja mislim da je tu D jer ga trebas sutnut, probaj D ili R kad se onaj veliki krug poklopi sa malim
hhaarree

#5115 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hhaarree »

jest F, j*bo me D, na D se upravlja :lol:
brazzo19

#5116 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Jest evo preso sam jedno 7% ukupno naso par dokumenata , samo sporo ide svako malo neki dijalog film a necu da prekidam hocu da vidim da mogu pratit pricu tako da me smori u ove kasne sate , sutra nastavak trenutno sam u onoj sumi naso onu ekipu idemo trazit onu trebu sto se zagubila mislim oni odose trazit a ja odo spavat pa cu i ja trazit' s njima sutra zzzZZZzzzzzz :D
dragon_tail

#5117 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragon_tail »

mali_balon wrote:LJudi kako vi sa Larom letite sa padobranom jedno 100 puta sam je "natako" na granu
Ja sam to začudo od prve, ali me zato onaj vuk u pećini ubio 10 puta, iznervirao me pravo :D Prešao sam Laru 100%, jedva čekam idući dio.
"Survivor is born" :D
Mustang1

#5118 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Pamtis svaki put kako si isao do mjesta gdje si se nabio pa onda izbjegnes :D Ides ciscim putem izmedju drveca ima kao cesta vazdusna :D
brazzo19

#5120 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Jel utice ovo skupljanje dokumenata il necega sto nadjem dok igram igricu na njen postotak znaci kad prekucam igru a ne skipim recimo sve dokumente il ne povaljam one sve maske sto vise na drvecu il ne nadjem sve stvari hoce li biti na kraju 100% predjena igra ili moram i to skupit sve ??
Bronco_Billy

#5121 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bronco_Billy »

Regularna prica nema veze sa tim dodatcima koji se skupljaju.. i ja sam je presao.. nesto mi se neda lutati po otoku i to skupljati. Doduse poslije Skyrima i lutanja nekako mi nije to to :roll:
A inace igra je odlicna, par puta mi se okrenuo zeludac od visina i tako :mrgreen:
elfa

#5122 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by elfa »

Last edited by elfa on 24/03/2013 16:05, edited 1 time in total.
mali_balon

#5123 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali_balon »

dragon_tail wrote:
mali_balon wrote:LJudi kako vi sa Larom letite sa padobranom jedno 100 puta sam je "natako" na granu
Ja sam to začudo od prve, ali me zato onaj vuk u pećini ubio 10 puta, iznervirao me pravo :D Prešao sam Laru 100%, jedva čekam idući dio.
"Survivor is born" :D

Blizu sam odustajanja zbog tog padobrana i zajebancije, sto ce mi taj srklet.
mali Ninja

#5124 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali Ninja »

brazzo19 wrote:Jel utice ovo skupljanje dokumenata il necega sto nadjem dok igram igricu na njen postotak znaci kad prekucam igru a ne skipim recimo sve dokumente il ne povaljam one sve maske sto vise na drvecu il ne nadjem sve stvari hoce li biti na kraju 100% predjena igra ili moram i to skupit sve ??
utice na postotak, ali kasnije mozes kad predjes game, ponovo cesljati otok i pronalaziti stvari. :thumbup:
jasko_ba

#5125 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by jasko_ba »

Aliens: Colonial Marines
Propast decenije. Steta :x :(
Post Reply