pa ne znam sta imaju portat za pc uvijek su pravili za pcQuaresma wrote:pa nije to tek tako kako ti mislis, samo izbaciti, treba tu poraditi na portanju za pc, pa na optimizacijii to je trosak, a community konzolasa je daleko veci od onog sto ima pc, bar sto se tice gta serijala
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Bosnian Dragon1
#5101 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Maharadza
#5102 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
+ što je na pc-u više pirata, pa je prosto neisplativo.Quaresma wrote:pa nije to tek tako kako ti mislis, samo izbaciti, treba tu poraditi na portanju za pc, pa na optimizacijii to je trosak, a community konzolasa je daleko veci od onog sto ima pc, bar sto se tice gta serijala
Tapatalked
-
Bosnian Dragon1
#5103 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel to 100 % potvrdjeno da nece bit za pcMaharadza wrote:+ što je na pc-u više pirata, pa je prosto neisplativo.Quaresma wrote:pa nije to tek tako kako ti mislis, samo izbaciti, treba tu poraditi na portanju za pc, pa na optimizacijii to je trosak, a community konzolasa je daleko veci od onog sto ima pc, bar sto se tice gta serijala
Tapatalked
- Maharadza
#5104 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije ali:Bosnian Dragon1 wrote:jel to 100 % potvrdjeno da nece bit za pcMaharadza wrote:+ što je na pc-u više pirata, pa je prosto neisplativo.Quaresma wrote:pa nije to tek tako kako ti mislis, samo izbaciti, treba tu poraditi na portanju za pc, pa na optimizacijii to je trosak, a community konzolasa je daleko veci od onog sto ima pc, bar sto se tice gta serijala
Tapatalked
http://www.pcgamer.com/2013/01/31/grand ... d-over-pc/"...Still no word on the game’s PC arrival then. Despite a popular petition (currently on 148,620 signatures), the last official statement we heard was Dan Houser claiming that PC support was merely “up for consideration..."
Šute mamaru im njihovu!
-
mehoxy
#5105 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Problem je u tome sto developeri vise uopste nece da rade kvalitetne pc portove.Nije tu samo problem u vrlo losoj optimizaciji,vec i u gomili bugova koji su prisutni u prakticno svakom pc portu dok konzolaske verzije rade perfektno na 10x slabijem hardveru a ne izgledaju puno gore.Onda,kao slag na tortu,postave visoke cijene koje su u rangu sa konzolaskim verzijama a da pritom nisu radili na PC portu.Zar je onda realno ocekivati dobru prodaju na PC-u?Maharadza wrote:+ što je na pc-u više pirata, pa je prosto neisplativo.Quaresma wrote:pa nije to tek tako kako ti mislis, samo izbaciti, treba tu poraditi na portanju za pc, pa na optimizacijii to je trosak, a community konzolasa je daleko veci od onog sto ima pc, bar sto se tice gta serijala
Tapatalked
Sto se tice GTA 5 PC verzije,nisam siguran da nece izaci ali s obzirom na to da RDR nije portovan imam razloga za sumnju.I da,ta prica o pirateriji na Pc-u u odnosu na onu na konzolama je pre-pre-prenapuhana.
-
mali_balon
#5106 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
LJudi kako vi sa Larom letite sa padobranom jedno 100 puta sam je "natako" na granu
i haman sam slomio ovo a i d
m mozeli se kako usporiti il nesta 
i haman sam slomio ovo a i d
-
ambition
#5107 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo ljudi skidam GTA 4 nesto me puklo, ne znam sta mi je, ali ocekujem da brzo prodje...
TamaM da vidim kako fercera sa novom grafom... prije sam igrao na Geforce 8500GT 512 , a sad mi je AMD 6570 HD 1 GB...
TamaM da vidim kako fercera sa novom grafom... prije sam igrao na Geforce 8500GT 512 , a sad mi je AMD 6570 HD 1 GB...
-
javelin333
#5108 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
GTA 4 nije optimizovan za PC pa steka i na odlicnim konfama. Jbg veca para na konzolamaambition wrote:Evo ljudi skidam GTA 4 nesto me puklo, ne znam sta mi je, ali ocekujem da brzo prodje...![]()
EDIT: skidam tropico, nisam ga odavno igrao
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#5109 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Navukao se na BF3,a fukara nemam pare za org da igram multiplayer 
-
brazzo19
#5110 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudi poceo ovu laru igrat da mi recite kako prodjete onaj "intro" znaci kad se ono pocne sve rusit popalim ona burad i trcim dok se ono sve urusava i onaj me levat ufati za noge i govori mi kao " samo ti zelim pomoci " i sad ima strelica lijevo i desno i sad ja mrdam misem klikcem nema sta ne radim pojavi mi se neki u cosku krug kao pocrveni i poklopi me stijena znaci ubije me itako stalno , kako da se izmigoljim levatu da ga slozim nogom i da ga poklopi stjena mjesto mene evo vec 100 put pokusavam i nista ne znam kako ide koje kontrole sta trebam da pritisnem ....

-
hhaarree
#5111 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
te strelice kad ti se pojave pritisci A i D naizmjenicnobrazzo19 wrote:Ljudi poceo ovu laru igrat da mi recite kako prodjete onaj "intro" znaci kad se ono pocne sve rusit popalim ona burad i trcim dok se ono sve urusava i onaj me levat ufati za noge i govori mi kao " samo ti zelim pomoci " i sad ima strelica lijevo i desno i sad ja mrdam misem klikcem nema sta ne radim pojavi mi se neki u cosku krug kao pocrveni i poklopi me stijena znaci ubije me itako stalno , kako da se izmigoljim levatu da ga slozim nogom i da ga poklopi stjena mjesto mene evo vec 100 put pokusavam i nista ne znam kako ide koje kontrole sta trebam da pritisnem ....![]()
![]()
taj krug kad pocrveni il je da kliknes misem ili D ili R zavisi koji je znak u krugu
-
brazzo19
#5112 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nema nista pojavi se crven krug i kao odjenom crta preko njega i poklopi me stijena ...

-
hhaarree
#5113 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja mislim da je tu D jer ga trebas sutnut, probaj D ili R kad se onaj veliki krug poklopi sa malim
-
Mustang1
-
hhaarree
#5115 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jest F, j*bo me D, na D se upravlja 
-
brazzo19
#5116 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jest evo preso sam jedno 7% ukupno naso par dokumenata , samo sporo ide svako malo neki dijalog film a necu da prekidam hocu da vidim da mogu pratit pricu tako da me smori u ove kasne sate , sutra nastavak trenutno sam u onoj sumi naso onu ekipu idemo trazit onu trebu sto se zagubila mislim oni odose trazit a ja odo spavat pa cu i ja trazit' s njima sutra zzzZZZzzzzzz 
- dragon_tail
#5117 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam to začudo od prve, ali me zato onaj vuk u pećini ubio 10 puta, iznervirao me pravomali_balon wrote:LJudi kako vi sa Larom letite sa padobranom jedno 100 puta sam je "natako" na granu
i haman sam slomio ovo a i dm mozeli se kako usporiti il nesta
"Survivor is born"
-
Mustang1
#5118 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pamtis svaki put kako si isao do mjesta gdje si se nabio pa onda izbjegnes
Ides ciscim putem izmedju drveca ima kao cesta vazdusna 
- mali Ninja
-
brazzo19
#5120 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel utice ovo skupljanje dokumenata il necega sto nadjem dok igram igricu na njen postotak znaci kad prekucam igru a ne skipim recimo sve dokumente il ne povaljam one sve maske sto vise na drvecu il ne nadjem sve stvari hoce li biti na kraju 100% predjena igra ili moram i to skupit sve ??
- Bronco_Billy
#5121 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Regularna prica nema veze sa tim dodatcima koji se skupljaju.. i ja sam je presao.. nesto mi se neda lutati po otoku i to skupljati. Doduse poslije Skyrima i lutanja nekako mi nije to to 
A inace igra je odlicna, par puta mi se okrenuo zeludac od visina i tako
A inace igra je odlicna, par puta mi se okrenuo zeludac od visina i tako
- elfa
#5122 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Last edited by elfa on 24/03/2013 16:05, edited 1 time in total.
-
mali_balon
#5123 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
dragon_tail wrote:Ja sam to začudo od prve, ali me zato onaj vuk u pećini ubio 10 puta, iznervirao me pravomali_balon wrote:LJudi kako vi sa Larom letite sa padobranom jedno 100 puta sam je "natako" na granu
i haman sam slomio ovo a i dm mozeli se kako usporiti il nesta
Prešao sam Laru 100%, jedva čekam idući dio.
"Survivor is born"
Blizu sam odustajanja zbog tog padobrana i zajebancije, sto ce mi taj srklet.
- mali Ninja
#5124 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
utice na postotak, ali kasnije mozes kad predjes game, ponovo cesljati otok i pronalaziti stvari.brazzo19 wrote:Jel utice ovo skupljanje dokumenata il necega sto nadjem dok igram igricu na njen postotak znaci kad prekucam igru a ne skipim recimo sve dokumente il ne povaljam one sve maske sto vise na drvecu il ne nadjem sve stvari hoce li biti na kraju 100% predjena igra ili moram i to skupit sve ??
- jasko_ba
#5125 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Aliens: Colonial Marines
Propast decenije. Steta

Propast decenije. Steta