Nek se niko ne uvrijedi, zezam se
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Na toj slici gore ima 30, sad ima 22.DonVitoni wrote:Citavo vrijeme kontam Benteke ima haman 30 godina a on 22
nije to nikakvo čudo, samo treba imati cilj, plan i postaviti sistem... ko je propao od sfrj čileanaca?ultima_palabra wrote:Strašno... baš nijedan od ovih 15-ak da nije propao
Pa nije da baš nema nijednog...radostan dan wrote:nije to nikakvo čudo, samo treba imati cilj, plan i postaviti sistem... ko je propao od sfrj čileanaca?ultima_palabra wrote:Strašno... baš nijedan od ovih 15-ak da nije propao
SLAVOLJUB JANKOVIĆ (Crvena zvezda)
Gde je danas? Fudbalski trener, vodio SFS Borac (Paraćin), Radnički Niš, Juhor iz Obreža...
RANKO ZIROJEVIĆ (Sutjeska, Nikšić)
Gde je danas? Bio je 2007. prodavac sladoleda u Budvi (?!), posle je radio u omladinskoj školi Mogrena
MILAN PAVLOVIĆ (Željezničar, Sarajevo)
Gde je danas? Radi kao trener mlađih kategorija u Olimpijakosu
DEJAN ANTONIĆ (Crvena zvezda)
Gde je danas? Dugo radi u Aziji, trenutno je trener indonežanskog kluba Arema
PERO ŠKORIĆ (Vojvodina, Novi Sad)
Gde je danas? Godinama živi u Nemačkoj, gde je završio profesionalnu karijeru, i još je aktivan u amaterskim klubovima
ZORAN MIJUCIĆ (Vojvodina, Novi Sad)
Preminuo 3. oktobra 2009. Fudbalsku karijeru prekinuo je u 23. godini...
ZORAN MIJUCIĆ (Vojvodina, Novi Sad)
Preminuo 3. oktobra 2009. Fudbalsku karijeru prekinuo je u 23. godini...
ovo je isto igračina samo takva...MILAN PAVLOVIĆ (Željezničar, Sarajevo)
Gde je danas? Radi kao trener mlađih kategorija u Olimpijakosu
pogledajte gornji desni ugao, članak je iz 2013. neko je samo uzeo slike trenutnih igraca iz mladjih dana. i nije li malo čudno da je kevin mirallas zabradatio u 14tojhorion_bosona wrote:novinarski članak iz 2003... kakva selekcija mladih igrača i profilisanje nacionalne reprezentacije od strane njihovog saveza, praktično jedna čitava generacija... neponovljivo
Ma i kontam ja - nemoguće ba ovozomri wrote:pogledajte gornji desni ugao, članak je iz 2013. neko je samo uzeo slike trenutnih igraca iz mladjih dana. i nije li malo čudno da je kevin mirallas zabradatio u 14tojhorion_bosona wrote:novinarski članak iz 2003... kakva selekcija mladih igrača i profilisanje nacionalne reprezentacije od strane njihovog saveza, praktično jedna čitava generacija... neponovljivo
![]()
![]()
samo udarajteRiddle wrote:Joj kako mi je furka zajebavati ove komsije. Smugness - off the scale.
Lijepo je imati igrac(k)e. Bolje se radovati nego cekati svilen gajtan u petak.insomnia99 wrote:samo udarajteRiddle wrote:Joj kako mi je furka zajebavati ove komsije. Smugness - off the scale......nije da nismo zaslužili....
a i lijepo vas je čitat....simpatični ste ....kao dječica kad dobiju igračku pa skaču od veselja
mislio si u ponedeljak.?......pa nije da ne znam kako ti jedede merdzane wrote:
Lijepo je imati igrac(k)e. Bolje se radovati nego cekati svilen gajtan u petak.
Jeste, zato i znam kako je vamainsomnia99 wrote:mislio si u ponedeljak.?......pa nije da ne znam kako ti jedede merdzane wrote:
Lijepo je imati igrac(k)e. Bolje se radovati nego cekati svilen gajtan u petak.![]()
igrao se fudbal i prije (godinu dana)
ma nije nam skroz istodede merdzane wrote:
Jeste, zato i znam kako je vama
Moguce. Nakon par uzaludnih pokusaja proboja iz grupa vjerovatno bi i mi bili rezignirani.insomnia99 wrote:ma nije nam skroz istodede merdzane wrote:
Jeste, zato i znam kako je vama![]()
ne palimo se mi više toliko na nogomet ....sigurno ne kao vi..naravno bilo bi dobro otići u brazil,ali malo smo i zasićeni......
i vi ćete se sad manje paliti u kvalifikacijama.....
ma gledaj....kad osvojite medalju na SP,plasirate se na više od 3 prvenstva,pobijedite englesku,italiju,njemačku,nizozemsku itd. sigurno ćete drugačije razmišljat......dede merdzane wrote:Moguce. Nakon par uzaludnih pokusaja proboja iz grupa vjerovatno bi i mi bili rezignirani.insomnia99 wrote:ma nije nam skroz istodede merdzane wrote:
Jeste, zato i znam kako je vama![]()
ne palimo se mi više toliko na nogomet ....sigurno ne kao vi..naravno bilo bi dobro otići u brazil,ali malo smo i zasićeni......
i vi ćete se sad manje paliti u kvalifikacijama.....