Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Probaj u onoj parfumeriji u Mercatoru na Dobrinji, pored parfema drze i odjecu, bilo je donedavno snizenje. Zna se nekad naci finih kaiseva i u Tiffany-ju.
VenomousV wrote:gdje ima lijepih, klasicnih, kvalitetnih, muskih kaiseva a da cijena nije preko 50KM?
danas sam obisla caesar's, jeordie's, tom tailor, springfield, granoff iii sipak... jedino je jedan u tom tailoru kao mogao proc'
sve nesto lakovano sa nekakvim nidje veze kerefekama a treba mi za ozbiljnog gospodina u godinama
Po meni je najbolje na čaršiji pogledati u onim manjim radnjicama kožarskim, gdje prodaju i torbe i kaiševe, ja sam znala starom jednostavni crni kaiš naći po 25 maraka, znači kreneš od Slatkog ćoška pa prošetaš do čaršije
Možeš pogledati i u Sarajevo tekstilu , ja sam sebi nedavno kupila u boji kaiš kožni 30 KM, crveni super, jednostavni, doduše bio je ženski ali vjerovatno ima i muških.
ja sam danas kupila u tom tailor outletu u istocnom sarajevu crni kozni kais za 16KM, pa ako ti nije daleko otidji da vidis da li ti odgovaraju.. imaju i neki oko 20KM, uglavnom nema ni jedan preko 30KM , vecinom se razlikuju toke na njima, a 100% su koza..
Jasminak wrote:ja sam danas kupila u tom tailor outletu u istocnom sarajevu crni kozni kais za 16KM, pa ako ti nije daleko otidji da vidis da li ti odgovaraju.. imaju i neki oko 20KM, uglavnom nema ni jedan preko 30KM , vecinom se razlikuju toke na njima, a 100% su koza..
mudro zboriš! baš tako!
totalno sam zaboravila na taj tom tailor u TUŠ-u, velika prodavaonica, ima super stvari ja sam i sebi nalazila i džempera i pantalona i haljina. ima super stvari i muških, pogledaj tamo!
CherryLips wrote:Zensko odijelo? Nemojte samo reći Belisima..
Da se nadovežem na svoj odgovor. Jučer sam baš sam malo prohodala Orsay-om, i oni imaju dosta novih modela lijepih klasičnih odijela, jednostavni, jednobojni i to različitih boja : bež, boja kafe, tamno plava i crna...Hlače su koliko sam vidjela na peglu, ravan kroj, a sakoi sa jedan ili dva kopčanja sa postavom. Vidjela sam i sastav hlača to je pamuk sa elastinom. Cijene sam zaboravila ali znam da se odvojeno komadi mogu plaćati...
Doduše ja sam sasvim nešto drugo gledala ali sam uočila te sakoe i pantalone koji se mogu upariti i napraviti od njih odijelo...
Da se zahvalim svima,nadjoh što sam tražila u Nicolasu!
U Orsayu mi je za oko zapeo divan sakoic u royal plavoj boji ali mi to sad nije bilo u planu...i zaista imaju super stvari,još sam čula od prodavacice da će se otvoriti u SSC-u. I da neko ne ode,Belisima u Importane-u je zatvorena (isto haber iz Ferhadije):)
E da jos priupitam, je li neko slucajno bio u One2play,procitah da se zatvaraju ,da nema nekih super sniženja?
VenomousV wrote:gdje ima lijepih privjesaka za kljuceve?
znam ja. al su skuplji.
Imaš ih u svjetlost knjižarama, ima u onoj ekclusive knižari na početku kralja tomislava
a bude ih u ovim radnjama gdje se prodaju điđe u BBI - accessoire, six,
ima ih i u parfois
ako hoćeš metalne sa likovima iz crtanih filmova onda ih imaš u trafici tačno na početku kralja tomislava na autobuskoj stanici....