A gdje ce Ibricic ,nesto najavio da ja ne znamshake69 wrote:po onom filmicu dobro lijevo krilo, pokretljivo, zna dobro ubaciti loptu. Moguc materijal za reprezentaciju, ako se ustali u toj ekipi. Neka malo jos Krajine u reprezentaciji. Ako ode Ibricic ne znam ni imamo li ih vise!?Kurjakk wrote:ako sam dobro shvatio ovaj momak je potpisao za genou koja je clan serije A?! zna li neko nesto vishe o ovom momku? ako sam u pravu pitanje je postavljeno na pravom mjestu:)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/enis-na ... nove/96404
evo sta transfermarkt kaze o njemu, bit ce da nije klasicni napadac?
http://www.transfermarkt.de/de/enis-nad ... 37889.html
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#5101 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
-
Kurjakk
#5102 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
malo se sta moze vidjeti iz ovog klipa jer je lose kvalitete, ali nekako obecavajuce djeluje kako zbog klipa tako i zbog cinjenice da je dobacio do serija A....nadam se da ima kvalitete bar za treceg ili cetvrtog napadaca, ali cekamo nekoga ko vishe zna, nadam se da takvih ima. nije anonimus igra seriju A

- jeza u ledja
#5103 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A sta je s onim nekim malcem u Francuskoj? Prcic.
Isti mu je menadzer ko mnogim nasim reprezentativcima (Begovic, Zukanovic, Sehic, Djuric, Husejinovic
) i isti je menadzer ovom Nadarevicu.
Isti mu je menadzer ko mnogim nasim reprezentativcima (Begovic, Zukanovic, Sehic, Djuric, Husejinovic
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#5104 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prcic je imao neku gadnu povredu ligamenata, ne znam je li poceo igratijeza u ledja wrote:A sta je s onim nekim malcem u Francuskoj? Prcic.
Isti mu je menadzer ko mnogim nasim reprezentativcima (Begovic, Zukanovic, Sehic, Djuric, Husejinovic) i isti je menadzer ovom Nadarevicu.
- Arteta
#5105 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
U Paris Saint Germain.luckylaka wrote:A gdje ce Ibricic ,nesto najavio da ja ne znamshake69 wrote:po onom filmicu dobro lijevo krilo, pokretljivo, zna dobro ubaciti loptu. Moguc materijal za reprezentaciju, ako se ustali u toj ekipi. Neka malo jos Krajine u reprezentaciji. Ako ode Ibricic ne znam ni imamo li ih vise!?Kurjakk wrote:ako sam dobro shvatio ovaj momak je potpisao za genou koja je clan serije A?! zna li neko nesto vishe o ovom momku? ako sam u pravu pitanje je postavljeno na pravom mjestu:)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/enis-na ... nove/96404
evo sta transfermarkt kaze o njemu, bit ce da nije klasicni napadac?
http://www.transfermarkt.de/de/enis-nad ... 37889.html
- luckylaka
#5106 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cuj u Paris pa logicno Ibra uz Ibru ja konto u Podgrmec 
- Arteta
#5107 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ko im je menadzer?jeza u ledja wrote:A sta je s onim nekim malcem u Francuskoj? Prcic.
Isti mu je menadzer ko mnogim nasim reprezentativcima (Begovic, Zukanovic, Sehic, Djuric, Husejinovic) i isti je menadzer ovom Nadarevicu.
- jeza u ledja
- Arteta
#5109 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ja, kazu da onaj Lucas nije dovoljno dobar pa traze jednog svestranog igraca.luckylaka wrote:Cuj u Paris pa logicno Ibra uz Ibru ja konto u Podgrmec
-
Eborg
#5110 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prcic je sjajan veznjak, dominirao u U-17 i U-19 reprezentacijana. Bit ce bitan clan U-21, nadam se da ce se oporaviti od te gadne povrede.
- aveos
#5111 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

U Dinamu su se ozbiljno naljutili na izjave Safeta Sušića kako nije imao nikakav kontakt s Alenom Halilovićem i kako ga ne misli pozvati za utakmicu BiH protiv Slovenije. Izbornik BiH je zapravo odgovorio Zdravku Mamić, koji danima sve uvjerava da je u Maksimir stigao službeni poziv Haliloviću. Dinamo je na kraju odlučio stati na kraj svim glasinama i na svojoj službenoj stranici objavio je poziv od strane NS BiH na ime Alena Halilovića da bude njihov "gost na prijateljskoj utakmici Slovenija - Bosna i Hercegovina koja se igra 6.2.2013. te se upozna sa selektorom gosp. Safetom Sušićem, stručnim štabom i igračima A reprezentacije BiH.' Na službeni poziv te još jedan mail u kojem piše kako je promijenjeno mjesto odigravanja te će se utakmica igrati u Ljubljani, sportski direktor Dinama Zoran Mamić odgovorio je sljedećim mailom: "Poštovani gospodine izborniče Safet Sušić, Slobodan sam vas izvijestiti u ime našeg igrača Alena Halilovića da je on vrlo počašćen vašim pozivom i uvrštenjem na spisak za nacionalni A tim i jako vam se zahvaljuje, no isto tako vas moli za još jedno vrijeme kako bi mogao donijeti odluku. Još jednom Vam veliko hvala u njegovo ime.
- shake69
#5112 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sve mi se vise svidja kako smo ovo zakuhali s Hrvatima!aveos wrote:
U Dinamu su se ozbiljno naljutili na izjave Safeta Sušića kako nije imao nikakav kontakt s Alenom Halilovićem i kako ga ne misli pozvati za utakmicu BiH protiv Slovenije. Izbornik BiH je zapravo odgovorio Zdravku Mamić, koji danima sve uvjerava da je u Maksimir stigao službeni poziv Haliloviću. Dinamo je na kraju odlučio stati na kraj svim glasinama i na svojoj službenoj stranici objavio je poziv od strane NS BiH na ime Alena Halilovića da bude njihov "gost na prijateljskoj utakmici Slovenija - Bosna i Hercegovina koja se igra 6.2.2013. te se upozna sa selektorom gosp. Safetom Sušićem, stručnim štabom i igračima A reprezentacije BiH.' Na službeni poziv te još jedan mail u kojem piše kako je promijenjeno mjesto odigravanja te će se utakmica igrati u Ljubljani, sportski direktor Dinama Zoran Mamić odgovorio je sljedećim mailom: "Poštovani gospodine izborniče Safet Sušić, Slobodan sam vas izvijestiti u ime našeg igrača Alena Halilovića da je on vrlo počašćen vašim pozivom i uvrštenjem na spisak za nacionalni A tim i jako vam se zahvaljuje, no isto tako vas moli za još jedno vrijeme kako bi mogao donijeti odluku. Još jednom Vam veliko hvala u njegovo ime.
- It_is_a_Leclerc
#5113 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne odstupamo ni za milimetra !
Alen noćas mora "pasti".

Alen noćas mora "pasti".
- Ajatolah_
#5114 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ovo je sve jedan nesporazum od početka do kraja.
Kompletna hrvatska javnost + Safet Sušić je ovo shvatila da se radi o pozivu da igra, a i Mamić mu je u tom stilu odgovorio.
- MOSALJOZE
#5115 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sead Kolašniac, Haris Seferović, Sead Hajrović i Alen Halilović neće biti gosti Fudbalskog saveza BiH tokom okupljanja naše reprezentacije u Ljubljani povodom prijateljske utakmice protiv Slovenije 6. februara.
Naime, igrači koji su pozvani od administracije Saveza nisu do predviđenog roka,15. januara, potvrdili svoj dolazak, te su tako otvoreno pokazali nezainteresovanost za upoznavanje i druženje sa čelnicima krovne kuće bh. fudbala, kao i članovima naše "A" selekcije tokom okupljanja u glavnom gradu Slovenije.
Inače, selektor Safet Sušić koji će početkom naredne sedmice objaviti spisak pozvanih igrača za meč protiv Slovenije, nije sa oduševljenjem dočekao pozivanje pomenutih igrača obzirom da sa njim niko nije vršio konsultacije vezano za taj potez administracije NFSBIH, a legendarni Pape najavljuje kako će tražiti objašnjenje po svom dolasku u Sarajevu, koji je planiran do kraja tekuće sedmice.
Obzirom da je generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković u više navrata isticao kako Savez ne želi na svoju ruku pokretati proceduru promjene sportskog državljanstva pojedinih fudbalera sve dok selektori ne pokažu interes za njih, kako se na taj način ne bi vršio pritisak na selektore i stvarala situacija i atmosfera u kojoj čelnici krovne kuće bh. fudbala nameću pojedine igrače, sigurni smo da u pozivu koji je upućen Haliloviću, Seferoviću, Hajroviću i Kolašincu nije bilo ni najmanje loše namjere, no svakako se slažemo da je poziv trebao biti usklađen sa Sušićevim aktivnostima i planovima.
Da se u NFSBIH uistinu brine o mladim naraštajima najbolje pokazuje organizacija kampa u Međugorju koji trenutno okuplja najtalentovanije mlade fudbalere do 19 godina starosti, ali i niz aktivnosti koje NFSBIH realizira i planira realizirati u narednom periodu kako bi se okupio što veći broj mladih i kvalitetnih fudbalera u i oko naših fudbalskih selekcija.
Evidentan je i problem nedostatka adekvatnih uslova za razvoj mladih fudbalera u BiH, prvenstveno kroz manjak infrastrukturnih sadržaja, pa je urgentno potrebno pozabaviti se stvaranjem istih kako bi se omogućilo odgajanje najkvalitetnijih mladih fudbalera unutar granica Bosne i Hercegovine, jer ponašanje pojedinih predstavnika novih generacija bh. fudbalera iz Europe i svijeta nam pokazuju da je upitno do kada ćemo moći računati na proizvode fudbalskih škola Njemačke, Švedske, Amerike, Kanade, Hrvatske...
UGLAVNOM EBE SE NJIMA ZA
Naime, igrači koji su pozvani od administracije Saveza nisu do predviđenog roka,15. januara, potvrdili svoj dolazak, te su tako otvoreno pokazali nezainteresovanost za upoznavanje i druženje sa čelnicima krovne kuće bh. fudbala, kao i članovima naše "A" selekcije tokom okupljanja u glavnom gradu Slovenije.
Inače, selektor Safet Sušić koji će početkom naredne sedmice objaviti spisak pozvanih igrača za meč protiv Slovenije, nije sa oduševljenjem dočekao pozivanje pomenutih igrača obzirom da sa njim niko nije vršio konsultacije vezano za taj potez administracije NFSBIH, a legendarni Pape najavljuje kako će tražiti objašnjenje po svom dolasku u Sarajevu, koji je planiran do kraja tekuće sedmice.
Obzirom da je generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković u više navrata isticao kako Savez ne želi na svoju ruku pokretati proceduru promjene sportskog državljanstva pojedinih fudbalera sve dok selektori ne pokažu interes za njih, kako se na taj način ne bi vršio pritisak na selektore i stvarala situacija i atmosfera u kojoj čelnici krovne kuće bh. fudbala nameću pojedine igrače, sigurni smo da u pozivu koji je upućen Haliloviću, Seferoviću, Hajroviću i Kolašincu nije bilo ni najmanje loše namjere, no svakako se slažemo da je poziv trebao biti usklađen sa Sušićevim aktivnostima i planovima.
Da se u NFSBIH uistinu brine o mladim naraštajima najbolje pokazuje organizacija kampa u Međugorju koji trenutno okuplja najtalentovanije mlade fudbalere do 19 godina starosti, ali i niz aktivnosti koje NFSBIH realizira i planira realizirati u narednom periodu kako bi se okupio što veći broj mladih i kvalitetnih fudbalera u i oko naših fudbalskih selekcija.
Evidentan je i problem nedostatka adekvatnih uslova za razvoj mladih fudbalera u BiH, prvenstveno kroz manjak infrastrukturnih sadržaja, pa je urgentno potrebno pozabaviti se stvaranjem istih kako bi se omogućilo odgajanje najkvalitetnijih mladih fudbalera unutar granica Bosne i Hercegovine, jer ponašanje pojedinih predstavnika novih generacija bh. fudbalera iz Europe i svijeta nam pokazuju da je upitno do kada ćemo moći računati na proizvode fudbalskih škola Njemačke, Švedske, Amerike, Kanade, Hrvatske...
UGLAVNOM EBE SE NJIMA ZA
-
SaPnA
#5116 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
znaci oni cekaju dok selektor ne pokaze interes za odredjenog igraca, a susic kaze kako on nece nikoga moliti i zvati sve dok oni sami ne pokrenu proceduru promjene sportskog drzavljanstva
ludilo brate
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#5117 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Brate ja da sam na mjestu ovih klinaca zaista ne bih imao pojma sta da radim.
Ustvari imao bih, poslao bi sve u picku maternu zaigrao za Honduras
Ustvari imao bih, poslao bi sve u picku maternu zaigrao za Honduras
-
zlajapravaraja
#5118 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
MOSALJOZE wrote:Sead Kolašniac, Haris Seferović, Sead Hajrović i Alen Halilović neće biti gosti Fudbalskog saveza BiH tokom okupljanja naše reprezentacije u Ljubljani povodom prijateljske utakmice protiv Slovenije 6. februara.
Pa ko pise ovo sranje, sta je ovo? Koji jebeni novinar moze biti toliko neodgovoran pa pisati ovakve stvari?
Zar nisu Kolasinac i mladji Hajrovic s famelijom jedno dva'est puta preko novina rekli za koga ce oni, odnosno djeca im igrat? I onda ova upotreba rijeci?
Bez teksta sam
- jeza u ledja
#5119 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Izvor ovog teksta?
- Ajatolah_
#5120 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Fuj. Haman reprezentacija.ba, na prvi pogled sam mislio da je nepismeni SC ali nije ni ovo neki veći nivo.
-
palermo
#5121 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa dobro, jesu li ti momci štogod odgovorili, napisali neku porukicu, žao nam je, spriječeni smo da dođemo, hvala na pozivu...ili tako nešto.
Ne znam za vas, ali meni se čini da bi nekako osnovna kultura nalgala da se odgovori na poziv.
Postirani tekst je, naravno, bez veze, ali je isto tako bezveze ideja da ovi momci po defaultu su uvijek u pravu. Kao što rekoh neka pravila osnovne ljudska kultura bi za svakog trebala da važe.
Ne znam za vas, ali meni se čini da bi nekako osnovna kultura nalgala da se odgovori na poziv.
Postirani tekst je, naravno, bez veze, ali je isto tako bezveze ideja da ovi momci po defaultu su uvijek u pravu. Kao što rekoh neka pravila osnovne ljudska kultura bi za svakog trebala da važe.
- Muhamed Đakmić
#5122 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Malo je i Pape zakazao po ovom pitanju, a i sam Begić. Trebao je nazvati Papeta i reći, ne seri, ja sam ti šef.
-
palermo
#5123 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I onda on preuzeti reprezentaciju.Sarajevo1946 wrote:Malo je i Pape zakazao po ovom pitanju, a i sam Begić. Trebao je nazvati Papeta i reći, ne seri, ja sam ti šef.
Tako je radio onaj u Turkmenistanu
- jeza u ledja
#5124 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Znate sta meni nije bas najjasnije. Odkud Mamicu ova kopija "poziva na druzenje"? Zar se ovakav neoficijelni poziv salje direktoru kluba, a ne samom igracu?
- MOSALJOZE
#5125 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pročitaj tekst pa odgovaraj.Do 15 su trebali odgovoriti NISU mrš u 3 pm lijepe fadile idi igraj tamo