Damon.S wrote:Ništa od Sport Kluba.. A ni FOX TV ne spominju.
Ovo je izjavava uzeta iz članka. Ne znam cijelu priču, ali činjenica da ni BH Telecom nije pristao na cijene mislim da ipak nešto govori.Znate i sami da smo dugo godina u našoj ponudi imali Sportklub, međutim promjenom vlasničke/suvlasniče strukture Sportkluba došlo je do prekida emitovanja usljed opstruktivnog stopostonog povećavanja cijena svaki put kada bi mi pristali na nove uslove i bili spremni na saradnju.
Općenito, ja nisam ni očekivao Sportklub, jer mislim da nema šanse da nam to uvedu, ali hajde, možda Arene otkupe prava za Premierligu sljedeće tri godine (ili je prava već neko otkupio?), a time bi se priča odmah promijenila.
Meni je jako drago za History HD, te Travel Channel HD, jer stvarno je razlika gledanja HD kanala u odnosu na SD. Samo se nadam da će biti sve OK sa titlom (Nat Geo HD nema titl, osim tamo neki.....), te da će kvaliteta biti dovoljno dobra.
Naravno, sada me najviše zanima filmska ponuda, tj. Fox, CInestar, MGM, i td. Ako ništa, da makar to u neki dodatni paket ubace, pa da se može zajedno sa HBO-om uzeti.
Polako, očito je da su neki pregovori završeni, a da neki još traju, te zato i ne daju izjave oko toga, iako jeste činjenica da kasne dosta oko nekih stvari.