SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
skuhlo
#5101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jutros oko pola 9 (opet) planuo Audi 80, ovaj put kod remize.
- mrtva kokoš
#5102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
koliko slucajeva da se 80-ka zapali, da ovo nije neki dublji nedostatak... 
-
zonbirile
#5103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
izgleda da je problem što ubijena žena i dijete nisu navijači Sarajeva.
- Urban B.
#5104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kakav problem?zonbirile wrote:izgleda da je problem što ubijena žena i dijete nisu navijači Sarajeva.
mozda sto ljudi u ovom gradu vise zale za momkom kojeg su poznavali?
ovo sto se desilo je strasna nesreca i ovaj momak sto je poginuo nije vozio tako da nije nista kriv!
Onog idiota sto je vozio treba zatvorit dozivotno,a mozda mu je i dovoljno sto navecer ne moze mirno spavat jer na dusi nosi troje ljudi
- Deriguz
#5105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sve je to uredu, samo nadam se da ce svaki od vas dusebriznika sljedeci put kad krene preticati dobro razmisliti, jer velika vecina vozaca pretice i to je tako, niko od vas ba ne zna tog momka koji je vozio, niti kako je on procjenio to preticanje... istina da ima ludjaka za volanom i previse, al necemo odmah tako...
- ice tea
#5106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Urban B. wrote:Kakav problem?zonbirile wrote:izgleda da je problem što ubijena žena i dijete nisu navijači Sarajeva.
mozda sto ljudi u ovom gradu vise zale za momkom kojeg su poznavali?
ovo sto se desilo je strasna nesreca i ovaj momak sto je poginuo nije vozio tako da nije nista kriv!
Onog idiota sto je vozio treba zatvorit dozivotno,a mozda mu je i dovoljno sto navecer ne moze mirno spavat jer na dusi nosi troje ljudi
Svaka cast za bas umjesan komentar zonbrile.
- cappy_tempo
#5107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a eto vi nikad niste prestizali na punoj linij i malo vise po gasu opalili...ko gasa u gradu to osudjujem ali ovo van grada ne serite majke vam,eto blago nama kad svi postujete pravila...
. samo jedan primjer ivan ili bradina,gore prestize ko koga stigne,a 90% vas to isto radi i sad pricate ovdje nesta o prestizanju...i bas me zanima odakle vi znate sta se desilo i koje kriv i sta je uzrok nesrece,mozda je frajeru pukla guma i desilo se sto se desilo ili je naletio na dio puta i proklizo...ali posto ste vi sve strucni vozaci vi sigurno ne bi dozivjeli sudar nakon ovakve situacije...brzina pa da ga jebemo ne moze biti preko 100-120km/h i to je puno ne kazem da nije al u sljed kocenja i slicnih sranja 80 je u vrh glave isao,a neki od vas toliko obalom prodju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#5108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
07. Oct. 2010. 16:57 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”
» dingosp0
14 dana
07. Oct. 2010. 17:00 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”
» zonbirile
7 dana
» dingosp0
14 dana
07. Oct. 2010. 17:00 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”
» zonbirile
7 dana
- Azamo
#5109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
cappy_tempo wrote:a eto vi nikad niste prestizali na punoj linij i malo vise po gasu opalili...ko gasa u gradu to osudjujem ali ovo van grada ne serite majke vam,eto blago nama kad svi postujete pravila.... samo jedan primjer ivan ili bradina,gore prestize ko koga stigne,a 90% vas to isto radi i sad pricate ovdje nesta o prestizanju...i bas me zanima odakle vi znate sta se desilo i koje kriv i sta je uzrok nesrece,mozda je frajeru pukla guma i desilo se sto se desilo ili je naletio na dio puta i proklizo...ali posto ste vi sve strucni vozaci vi sigurno ne bi dozivjeli sudar nakon ovakve situacije...brzina pa da ga jebemo ne moze biti preko 100-120km/h i to je puno ne kazem da nije al u sljed kocenja i slicnih sranja 80 je u vrh glave isao,a neki od vas toliko obalom prodju
Vjerovatno još uvijek nosiš ono "P" na autu,pa kad ga skineš dođi ovdje i stavi svoj komentar,do tad tišu
- cappy_tempo
#5110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Azamo wrote:cappy_tempo wrote:a eto vi nikad niste prestizali na punoj linij i malo vise po gasu opalili...ko gasa u gradu to osudjujem ali ovo van grada ne serite majke vam,eto blago nama kad svi postujete pravila.... samo jedan primjer ivan ili bradina,gore prestize ko koga stigne,a 90% vas to isto radi i sad pricate ovdje nesta o prestizanju...i bas me zanima odakle vi znate sta se desilo i koje kriv i sta je uzrok nesrece,mozda je frajeru pukla guma i desilo se sto se desilo ili je naletio na dio puta i proklizo...ali posto ste vi sve strucni vozaci vi sigurno ne bi dozivjeli sudar nakon ovakve situacije...brzina pa da ga jebemo ne moze biti preko 100-120km/h i to je puno ne kazem da nije al u sljed kocenja i slicnih sranja 80 je u vrh glave isao,a neki od vas toliko obalom prodju
Vjerovatno još uvijek nosiš ono "P" na autu,pa kad ga skineš dođi ovdje i stavi svoj komentar,do tad tišu
sad se i po P-u gledamo,pa i da ga nosam sad ga necu narednih 10 godina skinuti,e bas zbog takvih kao ti,jos cu napisat da ne znam voziti i to ce stajat pored P.a ja se izvinjavam jer sam zaboravio da se vama ne moze desiti da malo vise po gasu opalite ipak vi ste bosnje i nema boljih vozaca
- denis.istok
#5111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja mislim da su preko bradine 3 trake i da se moze i bez krsenja zakona preticati...cappy_tempo wrote:a eto vi nikad niste prestizali na punoj linij i malo vise po gasu opalili...ko gasa u gradu to osudjujem ali ovo van grada ne serite majke vam,eto blago nama kad svi postujete pravila.... samo jedan primjer ivan ili bradina,gore prestize ko koga stigne,a 90% vas to isto radi i sad pricate ovdje nesta o prestizanju...i bas me zanima odakle vi znate sta se desilo i koje kriv i sta je uzrok nesrece,mozda je frajeru pukla guma i desilo se sto se desilo ili je naletio na dio puta i proklizo...ali posto ste vi sve strucni vozaci vi sigurno ne bi dozivjeli sudar nakon ovakve situacije...brzina pa da ga jebemo ne moze biti preko 100-120km/h i to je puno ne kazem da nije al u sljed kocenja i slicnih sranja 80 je u vrh glave isao,a neki od vas toliko obalom prodju
u pravu si, mozda je pukla guma, proklizavanje ALI na to je on trebao misliti prije nego je preticao, sad zali Boze i tih ljudi sto izginuse, njihovih familija a i momka i njegove familije....
- cappy_tempo
#5112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma niz bradinu i ivan se prestize i suprotnim strana,nisam jednom to vidio.
a ovo za preticanje ma mozemo mi do sutra naglabati ali samo oni u autu koji su bili znaju tacno sta se desilo i dok oni ne kazu kako je bilo dzaba nama pricat.1001 razlog moze biti zbog kojeg je doslo do sudara
a ovo za preticanje ma mozemo mi do sutra naglabati ali samo oni u autu koji su bili znaju tacno sta se desilo i dok oni ne kazu kako je bilo dzaba nama pricat.1001 razlog moze biti zbog kojeg je doslo do sudara
- campa_xxx
#5113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Banovici...cappy_tempo wrote:.. ipak vi ste bosnje i nema boljih vozaca
-
mahalas505
#5114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mozda nisam dobro shvatio ali ti odobravas preticanje na putu gdje je puna linija? Izvinjam vam se ako sam pogresno shvation. Takodjer, ako neko krsi propise i pravila trebamo i mi tako, i na kraju cemo zavrsiti oko za oko, zub za zub, zar ne?cappy_tempo wrote:a eto vi nikad niste prestizali na punoj linij i malo vise po gasu opalili...ko gasa u gradu to osudjujem ali ovo van grada ne serite majke vam,eto blago nama kad svi postujete pravila.... samo jedan primjer ivan ili bradina,gore prestize ko koga stigne,a 90% vas to isto radi i sad pricate ovdje nesta o prestizanju...i bas me zanima odakle vi znate sta se desilo i koje kriv i sta je uzrok nesrece,mozda je frajeru pukla guma i desilo se sto se desilo ili je naletio na dio puta i proklizo...ali posto ste vi sve strucni vozaci vi sigurno ne bi dozivjeli sudar nakon ovakve situacije...brzina pa da ga jebemo ne moze biti preko 100-120km/h i to je puno ne kazem da nije al u sljed kocenja i slicnih sranja 80 je u vrh glave isao,a neki od vas toliko obalom prodju
Pitao bih ja tebe da je tvoje djete nastradalo sto je neko preticao na punoj liniji...
- JThomas
#5115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa jeste, svako pretiče na punoj, upravo zato svaki dan neko i gine...a ljudi umjesto da izvuku pouku za sebe, oni opravdavaju. jedna je glava na ramenima, ohanite, šta je preče od života?
- cappy_tempo
#5116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo da ovom gore odgovorim jer sam ja licno ispo glup sto sam istao napisao.
ne odobravam preticanje na punoj linij,uljetanje izmedju auta i tako to,samo kazem da svako ko vozi auto sa ovog foruma sa vremena na vrijeme prestize preko pune i realno nema tog covjeka koji postuje sve zakone,pravila i slicno.
ne odobravam preticanje na punoj linij,uljetanje izmedju auta i tako to,samo kazem da svako ko vozi auto sa ovog foruma sa vremena na vrijeme prestize preko pune i realno nema tog covjeka koji postuje sve zakone,pravila i slicno.
-
upaljac83
#5117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
4:48, cula se neka eksplozija u gradu(centru)...
- Urban B.
#5118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sigurno se djeca igraju ta-taupaljac83 wrote:4:48, cula se neka eksplozija u gradu(centru)...
- Urban B.
#5119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Urban B. wrote:Sigurno se djeca igraju ta-taupaljac83 wrote:4:48, cula se neka eksplozija u gradu(centru)...
Kao sto rekoh
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /101009035
-
Cafe Camargue
#5120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovdje je izgleda svako ko pretiče - idiot
možda je rješenje da umjesto puteva napravimo šine, i da niko nikog ne pretiče... i neće bit problema
ljudi dragi shvatite, saobraćaj je jeben svugdje
danas svaki levat vozi auto, a vozača i automobila je sve više i više... i zato će i nesreća da bude sve više i više
to nikakvi zakoni i nikakve kazne neće spriječiti
zato pamet u glavu i nek nam je Bog na pomoći
možda je rješenje da umjesto puteva napravimo šine, i da niko nikog ne pretiče... i neće bit problema
danas svaki levat vozi auto, a vozača i automobila je sve više i više... i zato će i nesreća da bude sve više i više
- cute poison
#5121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Cafe Camargue wrote:ovdje je izgleda svako ko pretiče - idiot
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#5122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kod podvučenog bih još dodao "...i ceste u sve gorem stanju"Cafe Camargue wrote:ovdje je izgleda svako ko pretiče - idiot
- zateznistub
#5123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Evo da odgovorim @cappy
1. U 20 godina plus kusur NIKAD nisam prestizao na punoj liniji pogotovo u tunelu. Jesam prestizao tamo gdje je dozvoljeno znakovima, rijetko prekoracio brzinu stim da sam cetvere oci otvorio i nikad pred krivinom ili negdje gdje iole mogu ugroziti prvo sebe i onoga koga vozim (vozio guzonje) i naravno ostale ucesnike.
@cafe
nije idiot ko pretice IDIOT je onaj koji pretice gdje normalan ne pretice ni lud.
I nije problem u kvantitetu vozila i vozaca nego u kvalitetu istih.
1. U 20 godina plus kusur NIKAD nisam prestizao na punoj liniji pogotovo u tunelu. Jesam prestizao tamo gdje je dozvoljeno znakovima, rijetko prekoracio brzinu stim da sam cetvere oci otvorio i nikad pred krivinom ili negdje gdje iole mogu ugroziti prvo sebe i onoga koga vozim (vozio guzonje) i naravno ostale ucesnike.
@cafe
nije idiot ko pretice IDIOT je onaj koji pretice gdje normalan ne pretice ni lud.
I nije problem u kvantitetu vozila i vozaca nego u kvalitetu istih.
- ultima_palabra
#5124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kad pretičeš na punoj, na varljivoj cesti kao što je Zenica-Doboj, stavio si glavu duboko u torbu...
- cute poison
#5125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja preticem nekad na punoj, zavisi, ne bih da solim pamet kao pojedinci ono "nikad nisam preticao na punoj, kako neko to moze itd." Cinjenica je da je dosta saobracajnica pogresno ocrtano sto se tice pune i isprekidane. Negdje gdje se nikad ne bih usudio preticati obiljezena je isprekidana, toga npr ima na svakom koraku, npr Sarajevo-Mostar, pa onda preko Romanije itd. Glupo je sad da se svi pravdaju nikad nisam i nikad ne bi.