Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:OK, ima istine a i logike ali ovdje je reakcija Fergusona gdje direktno proziva Liverpool kao klub...to je bila poenta mog posta - ovako oštra SAF-ova reakcija gdje sramotu adresira direktno na racun FC Liverpoola, a ne samo na pojedinca (Suareza)...jer on jasno kaže Suarez i njegovo ponašanje su zapravo - sramota Liverpoola , kluba sa velikom tradicijom, najljuceg rivala Uniteda kroz istoriju....ova izjava (gdje se jasno vidi da je SAF ocigledno iznerviran uprkos i pobjedi danas) bi trebao natjerati ljude u Liverpoolu da razmisle malo šta da rade sa ovim igracem.
Poruka Fergusona je više nego jasna.
I šta sad, Fergijeva je svaka zlatna? Znamo da je čovjek makijavelista, učinio bi sve za pobjede i titule.
Ova izjava je nigdje veze... Suarez nije ni prvi ni zadnji koji je odbio da se rukuje I to je samo njegova odluka, šta Liverpool ima s tim?
Ako je covjek od rijeci - onda ce i on kazniti svoga kapitena ..... ali, vjerovatno, nista od toga .... Baca SAF samo dimne bombe .....
neo7 wrote:Ima zbog toga sto je Daglish mogao narediti Suarezu da se rukuje, bas kao sto bi Ferdinand morao da je Tery igrao iako je Tery napao Ferdinandovog mladjeg brata!
upravo to...Ferdinand se rukovao, zato što je morao...a morao je jer je naređeno od kluba.
Zbog toga SAF proziva Liverpool kao klub.
neo7 wrote:Ima zbog toga sto je Daglish mogao narediti Suarezu da se rukuje, bas kao sto bi Ferdinand morao da je Tery igrao iako je Tery napao Ferdinandovog mladjeg brata!
Cuj Ferdinand bi morao .... pa sto se nije danas rukovao ...... e, svasta .... cuj on bi se rukovao sa Tery-em .... Evo ja tvrdim 1.000% da ne bi .... i sta sad .... ( sve je u domenu SBB KBB ) a ono danas Suarez - Ferdinand je stvarnost ...
Ferdinand bi se rukovao sa Suarezom danas, da onaj fakin nije preskocio Evru...zato ga je i propustio.
Rezon: kad se praviš lud, sad cu se i ja praviti.
LSD wrote:Ferdinand bi se rukovao sa Suarezom danas, da onaj fakin nije preskocio Evru...zato ga je i propustio.
Rezon: kad se praviš lud, sad cu se i ja praviti.
Ovaj maloprije je govorio o rukovanju Ferdinand - Tery ..... ( i bio siguran 100% a njemu j u pitanju BRAT a ne kapiten ekipe ) .....
A ovo tvoje: kad se praviš lud, sad cu se i ja praviti - odnosilo se takodjer na Suarez - kap. MU ( tako je mislio Suarez ) ....
Baudelaire wrote:Dajte ba, da je neko vrijeđao moju rasu i mene, ne bih mu nikad ruku pružio. Evra je ionako godinama već vrhunsko govno.
SAF je pricao prije meca o toj temi sa Evrom i posavjetovao ga (naredio mu) da se mora rukovati ako zeli da i dalje igra za United i nadao se da ce tako isto uraditi ljudi iz Liverpula i otuda mozda takvo razmisljanje, jer kad si u dresu jednog kluba ti predstavljas klub i svoje nadrkanosti ostavis u civilnom odjelu, Imal ta opcija slucajno? Bruje mediji vec danima o tom incidentu i susretu ponovnom te dvojice igraca i sad da si niko iz Liverpula nije nasao za shodno da uputi mladog latina kako da se nosi sa situacijom, pa kao da se ne radi o Liverpulu nego o FK Radnicki iz Nisa.
ko evra neki k da se ovaj mora s njim pozdravljati.da ga je udario,vrijeđao i sl.pa bi se moglo napadati suareza.a to što on nakon što je zbog njega propustio 8 utakmica nije htio da se s njim pozdravi je njegova stvar.ne znam šta se i stara raga petlja i proziva liverpul.
mozda ako to posmatras kao simpatizer Manchester Uniteda, ali ako malo bolje pogledas razvoj situacije na tabeli Premiershipa prije i nakon kazne Suarezu, onda to definitvno nije slucaj
De pogledaj statistiku Liverool-a (broj osvojenih bodova) sa i bez Suareza, pa onda nesto pricaj !
Imaj repsketa prema starijima kad se obracas, nauci se kulturi komunikacije! I onda kaze nije dosad bio registrovan na forumu, ma ti si bolan onaj Necu 100%, i on je tako sirovinske komentare imo! Nije te covjek uvrijedio na licnoj osnovi pa da mu se tako obracas!
A sto se to nije moro Bridge rukovati sa Terryem?!
Suarez je dokazao da je kreten i tu nema vise rasprave. Evra isto na kraju nije trebao onako postupiti i SAF bi trebao tu odrezati neku kaznu bez dileme.
Sto se tice utakmice klasicni derbi uz sve moguce i nemoguce tenzije. Respekt za Liverpool na prikazanom i nadam se da cete malo vise gore jer sramota je da takav klub nece u LS ili boriti se za titulu.
Užasna utakmica, tri gola pala nakon kardinalnih greški... kako neko može išta pozitivno izdvojiti iz ovoga, osim navijači Uniteda 3 boda, ne znam. Rooney jedini zaslužuje pohvale, znalački iskoristio šanse.
BHF_Manijak wrote:A sto se to nije moro Bridge rukovati sa Terryem?!
Pa kako da se rukuje kad mu je ovaj "karindjao" zenu !
Pa eto kako klub naredi Ferdinandu mogo je i Bridgeu...O tome se prica pa reko da priupitam.
Bilo kako bilo meni je gore da mi neko "karindja" zenu , nego da mi kaze bilo sta !
Kad te uvrijedi (verbalno) jbg. mozda covjek u afektu pa se moze i preci preko toga al kad ti zenu trehne to nije sigurno bi afekat !
I ovo za Bridge-a i Terry-a je vise privatno, desilo se van kluba izmedju njih dvojice i Bridge-ove zene za razliku od Ferdinada !
Edge wrote:Jaka mu žena kad je dopustila da je karindža drugi fudbaler. Nije tu kriv Terry ni sekunde.
Vala i ja ne znam sta se nakacio na Terryja, isto kao Rhodry sto se nakacio na buraza zbog Natase, a Ryan mu poklonio £20000 vrijedno auto, nakon sto je Rhodry izasao iz murije, kad je nekom nacijacu nanio teske tjelesne povrede nakon je vrijedjao Ryana.
Normalno je ako ozenis neku od ovih Wags treba da ce te prevariti sa ako nista drugo, finansijski uspjesnijim fudbalerom.
Edin H. wrote:Burek, da li stvarno mislis da neko ko ozeni neku trebu poput doticne Vanesse Perroncel ocekuje da se ona udala iz ljubavi i da ce mu biti vjerna.
Proglasi me budalom, idiotom, maloumnim, ali dok god postoje i minimalne shanse za to...vjerujem.
Ali na stranu sad i moja naivnost, gdje nestade ako neljudska, onda bar profesionalna solidarnost, kada pored hiljada drugih, slobodnih djevojaka, tebi ( ne lichno tebi, nego Terry-ju a pogotoov Giggsu) se digne ona stvar na bash tu zauzetu, a svjestan si da cesh kad tad morati na ochi njenom muzhu?!
Ne kazem ja da ti nisi u pravu, ali to je taj materijalisticki kapitalizam, vecinu ovih Wags uzbudjuje samo novac.
Iskreno meni je gore ono sto je Giggs napravio, premda je i Natasha radodaljka i nije joj afera sa Ryanom jedina.
Ali eto "isplatilo" joj se. Na taj nacin je dospijela u Celebrity Big Brother
Edin H. wrote:Ne kazem ja da ti nisi u pravu, ali to je taj materijalisticki kapitalizam, vecinu ovih Wags uzbudjuje samo novac.
Iskreno meni je gore ono sto je Giggs napravio, premda je i Natasha radodaljka i nije joj afera sa Ryanom jedina.
Ali eto "isplatilo" joj se. Na taj nacin je dospijela u Celebrity Big Brother
Ma znam ja to, mislim dokle je dovela ta afera, ali svejedno mi ne ide u glavu kako su sposobni za te chinove Terry i Giggs ( on pogotovo, shto kazhesh ). Mogu birati koga hoce, njihovo je da se samo pojave u nekom restoranu i pod ce ovlazhiti od njihove pojave, ali mi nije jasno nikako zar su toliki egomanijaci u pitanju, da potvrdu svoje mushkosti moraju trazhiti kroz sex sa suprugama svojih kolega/brace.