Hajmo posjec svu šumu , da se razumijemo nisam a niti cu ikada otic na sunilend
Sarajevo Construction
- amar1994
#5101 Re: Sarajevo Construction
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#5102 Re: Sarajevo Construction
Ja i ?
Ne čini te to ništa posebnim što nisi otišao, nit vidim razlog zašto bi to bilo za pohvalu.
Ne čini te to ništa posebnim što nisi otišao, nit vidim razlog zašto bi to bilo za pohvalu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5103 Re: Sarajevo Construction
dva miliona maraka.avenija wrote:Koliko je kostalo ovo utopljavanje ove cjeline ?
http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... sino-polje
samo treba napomenuti da su, koliko znam, i prozori mijenjani, odnosno stolarija.
- agent_zero
#5104 Re: Sarajevo Construction
Ne dao im Bog da posjeku i jedno drvo prilikom proširenja
- liaar
#5105 Re: Sarajevo Construction
Joj kako smo dvoličan narod. Pa posjekli su šumu gdje prolaze stubovi i žice za žičaru, što se za to ne protestuje sad ?
- amar1994
#5106 Re: Sarajevo Construction
pa nista i nije , ne svidja mi se to preseravanje , slikanje , instagrami , izasli na izlet u kafanu na nargilu ocam i sl. gluparijeliaar wrote:Ja i ?
bonus : ne mogu i necu da gledam face i glavurde raznorazne
btw. prave zastoj na onom potezu , jer papci nemaju mjesta pa daj na sred ceste
Last edited by amar1994 on 14/12/2017 15:06, edited 1 time in total.
- amar1994
#5107 Re: Sarajevo Construction
agent_zero wrote:Ne dao im Bog da posjeku i jedno drvo prilikom proširenja, trebević je svakako šumski opustošen u ratnom i poratnom vremenu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5108 Re: Sarajevo Construction
nisu jer su getoSo What! wrote:E jbg, jesu li i ovo kapitalisti ...Black swan wrote:utopljavaj kapitalistima stanove
na najboljim lokacijama
ali ovo je bilo prijeko potrebno
utopljavanje stanova na KAPTOLU koji vrijede ko suho zlato je zločin prema radnom narodu koji živi u odron fasadama i na odron lokacijama
- MOSALJOZE
#5109 Re: Sarajevo Construction
Dobio stan
Sad i fasadu ccc

Sad i fasadu ccc
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5110 Re: Sarajevo Construction
fakat
komunjare dale stan
zeleni fasadu
doduše ovim na alipašnu su čede dale i metke i gelere ali nećemo o tome
a vakufska zemlja
komunjare dale stan
zeleni fasadu
doduše ovim na alipašnu su čede dale i metke i gelere ali nećemo o tome
a vakufska zemlja
- Cossack
#5111 Re: Sarajevo Construction
Da se razumijemo, apsolutno nikoga ne zanima što ti neces nikada otici u Sunnyland.amar1994 wrote:![]()
Trebao si je ti kupiti pa napraviti rezervat
-
Nedoumica
#5112 Re: Sarajevo Construction
Ne nadjoh u kojem procentu su opštine finansirale, a pretpostavljam da je ostali dio iz mjesecne naknade upraviteljima?
I ja bih rado to SUfinansiranje rado, al šipak
Za nas obične smrtnike tu je "kredit za povećanje energetske efikasnosti"
I ja bih rado to SUfinansiranje rado, al šipak
Za nas obične smrtnike tu je "kredit za povećanje energetske efikasnosti"
- amar1994
#5113 Re: Sarajevo Construction
normalnoCossack wrote:Da se razumijemo, apsolutno nikoga ne zanima što ti neces nikada otici u Sunnyland.amar1994 wrote:![]()
Trebao si je ti kupiti pa napraviti rezervat![]()
ne mogu ja , nisam stranacki podoban , a nemam ni para
PS. ja bi fabriku napravio , jebo te i nargila i trokolica i qc palci , daj da se radi i razvija drzava
- liaar
#5114 Re: Sarajevo Construction
Ima mjesto predviđeno za fabriku, zove se industrijska zona. Od nargila barova ljudi žive, kao i svaki drugi kafići. To što ti ne podnosiš nargilu kao nargilu i likove koji sjede tu, to je tvoj problem, ali ljudi koji tu rade zarade novac, i gazda zaradi novac, što je sasvim dovoljan razlog da se ne zatvaraju jer nekom smetaju.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#5115 Re: Sarajevo Construction
pravda za brude 
- amar1994
#5116 Re: Sarajevo Construction
zarade sipak , ako je tebi zarada 450-500KM i to nako onda OKliaar wrote:Ima mjesto predviđeno za fabriku, zove se industrijska zona. Od nargila barova ljudi žive, kao i svaki drugi kafići. To što ti ne podnosiš nargilu kao nargilu i likove koji sjede tu, to je tvoj problem, ali ljudi koji tu rade zarade novac, i gazda zaradi novac, što je sasvim dovoljan razlog da se ne zatvaraju jer nekom smetaju.
nije poenta , poenta je da nam prave gluposti , a nista konkretno , sta imas od jednog premium hotela ili tog shitylenda
i na kraju krajeva odose te pare van BiH .
-
__Phoenix__
#5117 Re: Sarajevo Construction
Jesi čuo možda za porez državi?
- amar1994
#5118 Re: Sarajevo Construction
Koji porez , nemojte bit smijesni , cuj porez 
- So What!
#5119 Re: Sarajevo Construction
Nećeš vjerovat, ja sam gledao stan tu prije par godina i umalo ga ne kupih. Nije loša cijena i taj dio B faze nije ništa opasniji više nego recimo Dolac Malta.Black swan wrote:
nisu jer su getosirotinja i slučajevi
ali ovo je bilo prijeko potrebno
utopljavanje stanova na KAPTOLU koji vrijede ko suho zlato je zločin prema radnom narodu koji živi u odron fasadama i na odron lokacijama
Da sam znao da ću dobit gratis od opštine dobit džabe stolariju i fasadu ne bi se dvoumio.
- So What!
#5120 Re: Sarajevo Construction
Nemoj se naljutiti, nije lično, ali brate što ti napišeš netačnih informacija ovdje. Imaš nekih vlastitih iznimno čudnih želja, već davno si navodio kako se u Sarajevu trebaju graditi samo zgrade u starom austrougarskom stilu, kako ništa novo ne valja i konstantno pljuješ bilo kakav novi projekat u Sarajevu.amar1994 wrote:pa nista i nije , ne svidja mi se to preseravanje , slikanje , instagrami , izasli na izlet u kafanu na nargilu ocam i sl. gluparijeliaar wrote:Ja i ?
Ne čini te to ništa posebnim što nisi otišao, nit vidim razlog zašto bi to bilo za pohvalu.![]()
bonus : ne mogu i necu da gledam face i glavurde raznorazne
btw. prave zastoj na onom potezu , jer papci nemaju mjesta pa daj na sred ceste
Mislim svi mi imamo pravo reći da nam se nešto ne sviđa, to nam je valjda demokratija i dala, ali de barem imaj nekog osnova kada pljuješ po nečemu.
Zbog Sunnylanda nije posječena šuma, od čitavog sadržaja ima jednu prelijepu zgradu restorana i alpine coaster. Restoran ne nudi nikakve nargile niti bilo šta slično, baš naprotiv imaju baš raznovrsnu ponudu kao npr. Winter Bazar, Movie Night, Maskenbale, sezonsko klizalište, Thanksgiving day party, likovne radionice, časove plesa, sportske akadmeije i sl..
Dakle ako ćemo realno, Sunnyland je najviše namijenjen mališanima i mlađoj populaciji.
Ne razumijem kako ovo nekome može biti ružno, a i ako može, ne vidim razlog zašto zagađuje Trebević i po čemu se razlikuje npr. od Prvog šumara.

A što se tiče proširenja parka, šeik Qasimi je to već najavio početkom godine u Klixu i upravo prezentovao javnosti namjeru da gradi adrenalisku stazu koja bi išla kroz šumu, dakle fazon i jeste u šumi, bez šumi park gubi značaj.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5121 Re: Sarajevo Construction
Pa trebao je doci neki pseduošeik pa da se mi sjetimo Trebevica realno. Amko ne budi negativan, sve je to okej. Instagrami ne treba da ti smetaju.
- amar1994
#5122 Re: Sarajevo Construction
Meni je samo šume žao , ako je nece dirati onda OK

@Sowhat
ja sam cudan lik ,razumi i mene
BTW. nije ruzno , ruzno mi je 90% ljudi i faca tamo , eto to mi najvise smeta
Takodje mi smeta vlasnik svega toga , imam taj problem i komplex prema njima .
@Sowhat
ja sam cudan lik ,razumi i mene
BTW. nije ruzno , ruzno mi je 90% ljudi i faca tamo , eto to mi najvise smeta
Takodje mi smeta vlasnik svega toga , imam taj problem i komplex prema njima .
- liaar
#5123 Re: Sarajevo Construction
U Bingu za 10 puta teži posao zarade 500 KM, o čemu pričamo ovdje ? A Bingo se hvali na sve straneamar1994 wrote:zarade sipak , ako je tebi zarada 450-500KM i to nako onda OKliaar wrote:Ima mjesto predviđeno za fabriku, zove se industrijska zona. Od nargila barova ljudi žive, kao i svaki drugi kafići. To što ti ne podnosiš nargilu kao nargilu i likove koji sjede tu, to je tvoj problem, ali ljudi koji tu rade zarade novac, i gazda zaradi novac, što je sasvim dovoljan razlog da se ne zatvaraju jer nekom smetaju.
nije poenta , poenta je da nam prave gluposti , a nista konkretno , sta imas od jednog premium hotela ili tog shitylenda
- amar1994
#5124 Re: Sarajevo Construction
znam za Bingo , zato gazda uzivaliaar wrote:U Bingu za 10 puta teži posao zarade 500 KM, o čemu pričamo ovdje ? A Bingo se hvali na sve straneamar1994 wrote:zarade sipak , ako je tebi zarada 450-500KM i to nako onda OKliaar wrote:Ima mjesto predviđeno za fabriku, zove se industrijska zona. Od nargila barova ljudi žive, kao i svaki drugi kafići. To što ti ne podnosiš nargilu kao nargilu i likove koji sjede tu, to je tvoj problem, ali ljudi koji tu rade zarade novac, i gazda zaradi novac, što je sasvim dovoljan razlog da se ne zatvaraju jer nekom smetaju.
-
BadBoy
#5125 Re: Sarajevo Construction
Meni ovo dobro izgleda pravo, ubili su bar malo ono sivilo i ružnoću brutalističkog naselja - Alipašino poljeSo What! wrote: E jbg, jesu li i ovo kapitalisti ...