AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bosnianidiot
#5101 Re: AC Milan
A ne mogu nas Romanisti nikako podjebavat', ne sjecaju se zadnjeg postenog izlaska u Europu 
- Romanista 101%
#5102 Re: AC Milan
nekad je ovo bio derbi a sad...
ako se budete branili kao protiv Ajaxa mozda i izvucete bod ko zna, vidjecemo
ako se budete branili kao protiv Ajaxa mozda i izvucete bod ko zna, vidjecemo
- Atticus Finch
#5103 Re: AC Milan
A mogo bi Milan sutra, za promjenu, odigrat jednu dobru utakmicu i uzet bodove vučici. Sutra navijamo za neki Balin penaltik. Jbg takvo je vrijeme došlo. 
- Zatamnjena stakla
#5104 Re: AC Milan
Mogu oni do 3 boda, aj hopeAtticus Finch wrote:A mogo bi Milan sutra, za promjenu, odigrat jednu dobru utakmicu i uzet bodove vučici. Sutra navijamo za neki Balin penaltik. Jbg takvo je vrijeme došlo.
Ako Kaka igra biće dobra utakmica.
- ganjeta
#5105 Re: AC Milan
Znači, vi bi ako može i da se nešto našilji, mislim, nebi bio problem kao inače?!
Ma deremo vučicu!
Ma deremo vučicu!
- Atticus Finch
#5106 Re: AC Milan
Samo pošteno, pa ko koga zajebe! 
- mumi80
#5107 Re: AC Milan
Nije lose, moze se Atletico izbaciti, al prvo veceras vucicu oderat 
Neki ce svoju ekipu u evropi gledat cetvrtkom
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Neki ce svoju ekipu u evropi gledat cetvrtkom
-
5 0 5
#5108 Re: AC Milan
kako? nije atleti ajax pa da im od 70. minute loptu pored korner zastavice sakrivate. ako je ikome zagarantovan prolaz, onda je atletico-u. izvinjavam se sto sam brutalno iskren.mumi80 wrote:Nije lose, moze se Atletico izbaciti, al prvo veceras vucicu oderat![]()
- pussysmoke
#5109 Re: AC Milan
@505
Milan i ovako loš može veoma lako da prođe Atletico, a šta će biti s Barsom? Hoćeš da se kladimo da Milan prolazi a da Barsa ispada?
Milan i ovako loš može veoma lako da prođe Atletico, a šta će biti s Barsom? Hoćeš da se kladimo da Milan prolazi a da Barsa ispada?
- fatality
#5110 Re: AC Milan
i ja mislim da su vece sanse da prodje Milan nego Barsa
- relativno84
#5111 Re: AC Milan
Nisam ljubitelj milana ni pod razno
ali jedini su talijani u LP i sto se mene tice zelim im finale minimalno
mozda u prvenstvu nisu na nivou ali to nije prvi put da LP igraju puno bolje nego prvenstvo, atletiko nije los tim ali milan ako ostvari pobjedu u prvoj utakmici ima cemu da se nada.
- mumi80
#5112 Re: AC Milan
Mi prolazimo glat a ostali me ne zanimaju
-
5 0 5
#5113 Re: AC Milan
za barcelonu stvarno ne znam. ali znam da sam gledao sve i jednu utakmicu atletica ove sezone. a gledao sam i nekoliko milanovih. je li iko od vas gledao utakmicu protiv ajaxa?pussysmoke wrote:@505
milan u serie a, 23 gola. diego costa u laliga 17 golova.
u ligi sampiona: milan 8(5) golova; atletico 15(3).
na cemu vi bazirate svoj optimizam nije mi jasno. da nece opet ona djeca skrivat loptu da ukradu vrijeme.
- Zatamnjena stakla
#5114 Re: AC Milan
Može Milan u LP proć'. Uz 1 dobrog stopera, što da ne.
- bosnianidiot
#5115 Re: AC Milan
I Barca je svaki put potcjenjivala Milan, stavljale se kvote 6, pa je opet bilo potrebno ponistiti cist gol Shevchenku, izmisliti Barci penal u trenutku kad korner nije ni izveden, i tako dalje.
Milan je sedmerostruki prvak Europe, i njihova forma u Seriji A skoro pa nista ne znaci u momentu kad izadju na teren u LP. Takva su ekipa, imaju poseban motiv u LP, a posebno su dobri u 2 utakmice. Tesko da ce ovakav neiskusan Atletico ozbiljno zaprijetiti Milanu, ali nikad se ne zna, vidjet cemo.
Milan je sedmerostruki prvak Europe, i njihova forma u Seriji A skoro pa nista ne znaci u momentu kad izadju na teren u LP. Takva su ekipa, imaju poseban motiv u LP, a posebno su dobri u 2 utakmice. Tesko da ce ovakav neiskusan Atletico ozbiljno zaprijetiti Milanu, ali nikad se ne zna, vidjet cemo.
-
5 0 5
#5116 Re: AC Milan
neiskusan atletico? u zadnje 3 sezone su osvojili europa cup i super cup po dva puta. ljudi su ubacili preko 60 golova ove sezone, u svim takmicenjima (oko 20 utakmica).bosnianidiot wrote:I Barca je svaki put potcjenjivala Milan, stavljale se kvote 6, pa je opet bilo potrebno ponistiti cist gol Shevchenku, izmisliti Barci penal u trenutku kad korner nije ni izveden, i tako dalje.
usput, zahvaljujuci upravo izmisljenom penalu (protiv ajaxa u 95. minuti) milan uopste i ima sansu da odigra ove dvije utakmice. koliko sam cuo (nisam gledao) i celtic su dobili uz pomoc sudija. neiskusan atletico. c c c.
- Atticus Finch
#5117 Re: AC Milan
Ja lično nikada ne bih podcjenio Milan, bez obzira u kakvom su stanju. A vi kako 'oćete. 
- bosnianidiot
#5118 Re: AC Milan
U odnosu na sedmerostrukog prvaka Europe i osvajaca najvise internacionalnih trofeja na svijetu, naravno da su neiskusni.
Celtic dobijen uz pomoc sudija? Da mi je to vidjeti, 2:0 i 3:0, nisu ljudi sutirali prema golu kako treba u 2 utakmice.
Milan podcijeniti u Europi mogu samo fudbalske neznalice, ali opet svako ima svoje. Srecom, te utakmice treba i odigrati, pa cemo vidjeti ko ce pojesti svoje rijeci.
A penal protiv Ajaxa nije izmisljen, nego dobro odglumljen
Postoji suptilna razlika 
Celtic dobijen uz pomoc sudija? Da mi je to vidjeti, 2:0 i 3:0, nisu ljudi sutirali prema golu kako treba u 2 utakmice.
Milan podcijeniti u Europi mogu samo fudbalske neznalice, ali opet svako ima svoje. Srecom, te utakmice treba i odigrati, pa cemo vidjeti ko ce pojesti svoje rijeci.
A penal protiv Ajaxa nije izmisljen, nego dobro odglumljen
- mumi80
#5119 Re: AC Milan
505sCrtom wrote:neiskusan atletico? u zadnje 3 sezone su osvojili europa cup i super cup po dva puta. ljudi su ubacili preko 60 golova ove sezone, u svim takmicenjima (oko 20 utakmica).bosnianidiot wrote:I Barca je svaki put potcjenjivala Milan, stavljale se kvote 6, pa je opet bilo potrebno ponistiti cist gol Shevchenku, izmisliti Barci penal u trenutku kad korner nije ni izveden, i tako dalje.
usput, zahvaljujuci upravo izmisljenom penalu (protiv ajaxa u 95. minuti) milan uopste i ima sansu da odigra ove dvije utakmice. koliko sam cuo (nisam gledao) i celtic su dobili uz pomoc sudija. neiskusan atletico. c c c.
-
5 0 5
#5120 Re: AC Milan
za celtic stvarno ne znam. procitao sam negdje, ali nisam gledao utakmicu. ne podcjenjujem ja milan, nego sam realan oko atletica. ne mogu zanemariti cinjenicu da od zadnjeg sampionskog tima u milanu ne igra niko. atleticu, s druge strane, ove sezone niko ne moze pera odbiti. ako zelis biti objektivan, manje pristrasan, onda je jasno da se milan provukao kroz iglene usi. milan protiv ajaxa je bio bolji samo u destrukciji (u obje utakmice). ali atletico je prgav tim. protiv njih ce tesko ici takva strategija. sigurno ih nece intimidirati milanovi prastari trofeji. atletico je taj koji je pobjedio 2 sampiona u superkupovima. chelsea i inter.bosnianidiot wrote:U odnosu na sedmerostrukog prvaka Europe i osvajaca najvise internacionalnih trofeja na svijetu, naravno da su neiskusni.
A penal protiv Ajaxa nije izmisljen, nego dobro odglumljenPostoji suptilna razlika
od svih koje je milan mogao izvuci, pored bayerna, atletico je bila najgora opcija. moje skromno misljenje.
- bosnianidiot
#5121 Re: AC Milan
Igra Kaka', njega si zaboravio.
Vidjet cemo, svasta moze biti. Znao je Milan izbacivati strasne ekipe kad su svi ocekivali da su uzasno losi (sezona 2007.), a znao je i ispasti od Deportiva nakon sto prvu utakmicu dobije 4:1
Slazem se da Atletico nije ni malo naivan protivnik, ali da su najgore rjesenje protiv Bayerna, bas i nisu.
Vidjet cemo, daleko je Liga prvaka, ima 2 mjeseca skoro. Ko zna kako ce koji tim raditi u zimskom prelaznom roku, pa povrede kljucnih igraca, pa forma (prosle godine je Milan strasno odigrao drugi dio sezone).
Lud je ovo sport.
Vidjet cemo, svasta moze biti. Znao je Milan izbacivati strasne ekipe kad su svi ocekivali da su uzasno losi (sezona 2007.), a znao je i ispasti od Deportiva nakon sto prvu utakmicu dobije 4:1
Slazem se da Atletico nije ni malo naivan protivnik, ali da su najgore rjesenje protiv Bayerna, bas i nisu.
Vidjet cemo, daleko je Liga prvaka, ima 2 mjeseca skoro. Ko zna kako ce koji tim raditi u zimskom prelaznom roku, pa povrede kljucnih igraca, pa forma (prosle godine je Milan strasno odigrao drugi dio sezone).
Lud je ovo sport.
-
Rob_Atl
#5122 Re: AC Milan
Cuj prastari trofeji a u zadnjih 10 godina 2 osvojili i jedno finale gdje su nesretno izgubili nakon 3-0 vodstva , ili mozda pratimo fudbal od 2010 i mocne barce iz tog doba pa sve prije toga ne vrijedi nista
. Mozda je atletiko jaci ko ce mu ga znati, ali trenutno napadaci milana nisu u formi, baloteli, sharawy sve su to dobri igraci, ako ulete u formu sve je moguce. Milan se branio protiv ajaxa jer prvo nije im trebao rezultat, drugo igrali su 70 minuta sa igracem manje i sto da se otvaraju, da bi neko na tv mogao da uziva u golovima? Nikom nebi drago bilo da izvuce Milan iz drugog sesira pa ni Bayernu, a kamol Atletiku. Btw 3-0 za Milan danas 
- Muhamed Đakmić
#5123 Re: AC Milan
De mi recite, vi tvrdite da je ovakav Milan favorit protiv ovakvog Atletica? 
- pussysmoke
#5124 Re: AC Milan
Statistika je majka svih zajeba.505sCrtom wrote:za barcelonu stvarno ne znam. ali znam da sam gledao sve i jednu utakmicu atletica ove sezone. a gledao sam i nekoliko milanovih. je li iko od vas gledao utakmicu protiv ajaxa?pussysmoke wrote:@505
milan u serie a, 23 gola. diego costa u laliga 17 golova.
u ligi sampiona: milan 8(5) golova; atletico 15(3).
na cemu vi bazirate svoj optimizam nije mi jasno. da nece opet ona djeca skrivat loptu da ukradu vrijeme.
- bosnianidiot
#5125 Re: AC Milan
Aham