Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tačno što je neko negdje napisao prema ovim firaunima i hadaljima se treba samo hladnokrvno odnositi, nazivati ih iskljucivo po broju dresa, nikakve nadimke, tepanja, simpatije ni ništa.
Samo "ona 6-ca nije loša, a ona 9-ka je levat..." kada su ionako sve obični prolaznici i privremeno tu jer ionako jedva čekaju da se ispale negdje vani svi do posljednjeg.
Ipak su svi oni obični plaćenici, uposleni koji će sutra promijeniti "firmu" za pare (čast izuzecima ali iskreno ne sjećam se da smo imali takvih u zadnje vrijeme, sve mrtve "dinar-efendije").
Maharadza wrote: ↑10/06/2022 07:45
Tačno što je neko negdje napisao prema ovim firaunima i hadaljima se treba samo hladnokrvno odnositi, nazivati ih iskljucivo po broju dresa, nikakve nadimke, tepanja, simpatije ni ništa.
Samo "ona 6-ca nije loša, a ona 9-ka je levat..." kada su ionako sve obični prolaznici i privremeno tu jer ionako jedva čekaju da se ispale negdje vani svi do posljednjeg.
Ipak su svi oni obični plaćenici, uposleni koji će sutra promijeniti "firmu" za pare (čast izuzecima ali iskreno ne sjećam se da smo imali takvih u zadnje vrijeme, sve mrtve "dinar-efendije").
Dobri moj, klubovi jesu firme, a fudbaleri uposlenici koji traze firmu koja ce ponuditi bolje uslove/platu stalno.
Pitanje je samo da li ce neko preci u drugu firmu uz lijepe zelje i pozdrave u postojecoj, ili ce svima pokazati srednji prsti i poslati ih u 3 PM sa izlaznih vrata. I to je do njihovih odnosa, ali generalno to jesu uposlenici firmi i ne mozes se ljutiti jer neko iz jedne prelazi u drugu.
Slažem se sa @Dopeman djelomično. Klubovi jesu firme, a fudbaleri uposlenici koji traze firmu koja će ponuditi bolje uslove/platu ali je ogromna razlika kada se radi o fudbalerima koji su guzicom zatvorili vrata kluba u koji su došli kada su bili potpuni anonimusi ili van forme što je bio slučaj sa ovim gore navedenim.
Dupovac mi je iznenađenje, pa i Krste. Ne zbog fudbalskih kvaliteta , nego zbog staža u klubu.
Lazić ipak ide, mislila sam da ostaje kad nije otišao sa onom trojicom. Vjerovatno se nisu uspjeli dogovoriti.
Proradila metla Neka otpiše onda i Kobiljara, šta će mu.
Međutim, danas su još šestorica igrača saznali da klub više na njih ne računa. To su: Krste Velkoski, Amer Dupovac, Anel Hebibović, Kerim Palić, Adnan Šećerović i Mirko Oremuš.
Klub napušta i Darko Lazić kojem je istekao ugovor, a do produžetka saradnje nije došlo do danas tako da i on napušta svlačionicu Bordo tima.
Znaci za sada 9 otpisano + Pidro i Sabanovic + Lazic istekao ugovor.Ostali smo bez 12 igraca.
Od toga samo par njih dalo kvalitetan doprinos zadnju godinu.
Veliki plus za Dudica, ne znam sta planira sa Ahmetom ali je jasno da zasad nemamo napadaca. Valjda nije lud da mu on bude prvi izbor.
Karikaturist wrote: ↑12/06/2022 19:50
Od toga samo par njih dalo kvalitetan doprinos zadnju godinu.
Veliki plus za Dudica, ne znam sta planira sa Ahmetom ali je jasno da zasad nemamo napadaca. Valjda nije lud da mu on bude prvi izbor.
Pretpostavljam da će Ahmetović ostati u Klubu ili Akademiji poslije isteka ugovora, ali sam mislila i da će Krste
Hamza će mu biti prvi izbor, ako ne dovedu nikog.
Dinostula wrote: ↑12/06/2022 19:42
Međutim, danas su još šestorica igrača saznali da klub više na njih ne računa. To su: Krste Velkoski, Amer Dupovac, Anel Hebibović, Kerim Palić, Adnan Šećerović i Mirko Oremuš.
Klub napušta i Darko Lazić kojem je istekao ugovor, a do produžetka saradnje nije došlo do danas tako da i on napušta svlačionicu Bordo tima.
Znaci za sada 9 otpisano + Pidro i Sabanovic + Lazic istekao ugovor.Ostali smo bez 12 igraca.
ČIstka prava, obzirom da ih je u rosteru bilo 30-tak.
Pretpostavljam da će Ahmetović ostati u Klubu ili Akademiji poslije isteka ugovora, ali sam mislila i da će Krste
Hamza će mu biti prvi izbor, ako ne dovedu nikog.
Krste ostaje u klubu, nisu mu raskinuli ugovor, još, samo Dudić ne računa na njega.
Tek trebaju s njima sjesti da dogovore sporazumni.