Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
broj dva wrote:
A koji ste vi eminentni geneticar i koje su vam refarense ? Da li mozete ukazati na neke objektivne naucne radove koji su prosli kroz peer review koji tvrde to sto vi tvrdite ?
A gdje su nacni radovi i studije koje tvrde suprotno? Gdje su naucna dokazivanja koja pokazuju da takvo nesto postoji? Pravi naucni dokazi koji potvrdjuju tu teoriju i mogu da je uvrste u gradivo medicine?
MarlboroGold wrote:Ona će se održati, a vi palamudajte i dalje. Ovi protivnici ako naprave sranje sljedeći put će biti još žešća... tako da je bolje da se suzdržite od nasilja i sličnog.
Ako ga ne naprave protivnici, napraviće ga organizatori, zašto ne napravit' sranje koje će ti ubuduće omogućit' još veću povorku i još veći uticaj.
S4mpion wrote:[
A kako znaš da neko, ko te napastvuje, nije homoseksualac?
Ne znam. Ali znam jako puno homoseksualaca. Profesorica mi je bila homo. Imam jako dobrog prijatelja koji je homo. Nije ni u sali nikad nista pokusao.
Ali sam zato dozivljavao da me zaustave bradonje na ulici i da mi pricaju kako nije lijepo sto se sa curom drzim za ruku za ramazan. Ili da slusam razne gluposto zato sto mi dijete ne ide na vjeronauku.
Ja nikad nisam rekao da mi vjera smeta. Bas naprotiv, uvjek cestitam praznike ljudim koje god vjeroispovjeti bili. Ali kad ti sto vjeruju pocnu da demokratiju koriste samo kad je njima ceif....onda .... "hans bring the flammenwerfer"...
Vidi, nešto vrlo slično je radio i Kačavenda, ljudima diktir'o kako će živjet', homoseksualce nazivao Sotoninim drugovima, ovi ga pljuvali, a i on sam bio homoseksualac.
S4mpion wrote:
Vidi, nešto vrlo slično je radio i Kačavenda, ljudima diktir'o kako će živjet', homoseksualce nazivao Sotoninim drugovima, ovi ga pljuvali, a i on sam bio homoseksualac.
Vjerujem da homoseksualaca ima i među bradonjama.
auu dobro si ga se sjetio, Kacavenda je i gej i protivnik gejeva, 2 u 1
Ljudi koji zive taj zivot ne bave se povorkama vec gledaju svoja posla. Ovi sto zive od ovoga, sto masno naplacuju svoje "gejstvo" eksponiraju se i prave gluposti tipa ove povorke, gdje bude vise straight ljudi nego gej.
Ovo su ti bili neki jogini i njihove spirale,ali ne znam gdje tačno.Načuo sam svakavih priča o nakim energetskim spiralama čije snimke iz svemira krije NASA.
Rainbow hipi okupljanja se održavaju još od 1970-ih, svake godine u drugoj zemlji. Ove godine se Rainbow događa u Bosni i Hercegovini od 14. srpnja do 12. kolovoza 2007. Vrhunac je žurka u noći punog mjeseca 29/30. srpnja 2007.
Location is near a mountain called Šator at the source of the river Unac
“I Luta – kad reče narodu svom: ‘Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio? Vi sa strašću prilazite muškarcima umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!’ A odgovor naroda njegova glasio je: ‘Istjerajte ih iz grada vašeg, oni su ljudi čistunci!’ I Mi smo njega i porodicu njegovu spasili, osim žene njegove – ona je ostala s onima koji su kaznu iskusili. I na njih smo kišu spustili, pa pogledaj kako su razvratnici skončali.” (el-A’raf, 80–84)
yasaq wrote:“I Luta – kad reče narodu svom: ‘Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio? Vi sa strašću prilazite muškarcima umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!’ A odgovor naroda njegova glasio je: ‘Istjerajte ih iz grada vašeg, oni su ljudi čistunci!’ I Mi smo njega i porodicu njegovu spasili, osim žene njegove – ona je ostala s onima koji su kaznu iskusili. I na njih smo kišu spustili, pa pogledaj kako su razvratnici skončali.” (el-A’raf, 80–84)
i sta sad? nije ovo saudijska arabija niti su svi muslimani
ljudi se javno klade, ne vidim da ih ko kamenuje
Bog izvrši genocid i zbriše čitav jedan narod sa lica zemlje, a ostavi šejtana da zajebava sve ostale... fola neki test za ulazak u raj i slične gluposti. To nema veze s vezom.
Last edited by MarlboroGold on 30/08/2019 14:17, edited 1 time in total.
yasaq wrote:“I Luta – kad reče narodu svom: ‘Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio? Vi sa strašću prilazite muškarcima umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!’ A odgovor naroda njegova glasio je: ‘Istjerajte ih iz grada vašeg, oni su ljudi čistunci!’ I Mi smo njega i porodicu njegovu spasili, osim žene njegove – ona je ostala s onima koji su kaznu iskusili. I na njih smo kišu spustili, pa pogledaj kako su razvratnici skončali.” (el-A’raf, 80–84)
i sta sad? nije ovo saudijska arabija niti su svi muslimani
ljudi se javno klade, ne vidim da ih ko kamenuje
scarface32 wrote:
Vi mi licite na ovog is scene. Pogledaj film, usput.
Polahko, vjerovatno si izbačen iz cipela, ali saberi se.
To što je neko iznio drugačije mišljenje ne znači da mrzi, a pogotovo ne da je homoseksualac, to je kampanja LGBT ekstremista koju svi trebamo osuditi, kao civilizovani ljudi.
scarface32 wrote:
Vi mi licite na ovog is scene. Pogledaj film, usput.
Polahko, vjerovatno si izbačen iz cipela, ali saberi se.
To što je neko iznio drugačije mišljenje ne znači da mrzi, a pogotovo ne da je homoseksualac, to je kampanja LGBT ekstremista koju svi trebamo osuditi, kao civilizovani ljudi.