prog321 wrote:Jeste simptomatično da je dijaspora više skeptična prema komi-jugo ublehama od domicilnog naroda u BiH.
Valjda vidjeli svijeta, stekli znanje

Hocemo ja i ti u poredjenje ko je u vise zemalja bio i vise svijeta vidio?
Bolje nemoj
@detroit
Ne HS, nego bas BHS. Koliko se ja sjecam, onaj jedan B sto kasnije postade glavni je lezao upravo radi toga
Dalje, nadji mi jedan jedini moj post na cijelom forumu u kojem ja branim tzv. Bratstvo i jedinstvo, za sve ove godine. Da te spasim tlake , neces ga naci jer - ne postoji.
To bratsvo i jedinstvo je postapalica upravo etnicara koji to koriste da bi bolje popljuvali onaj sistem, prikazali ga kao fuj, a opravdali sve svoje nebuloze pod svojim zastavama.
Normalni ljudi su ostali upravo to - normalni ljudi, bez obzira kako se zovu i kako se pisu i u sta vjeruju. Hajvani su samo pokazali svoje pravo lice, i opet - bez obzira kako se zovu, kako se pisu i u sta vjeruju.
Takodjer, nadji jedan jedini moj post u kojem kazem da je onda bilo blagostanje, i ja cu ti odmah uplatiti milju EUR na racun, gdje god. Jel' posteno?
Ono sta ja govorim jeste da je onaj sistem, kakav god da je bio, bio bolji i funkcionalniji od ovoga.