PS4 Share wrote:Uzmi bon od 10 Fubti, ukucas ga na racun koji ti je UK, ako ga nemas napravis ga za par minuta
Sa tim kodom stanje na racunu ti je 10 funti, kupi ili obicnu ili Beckham izdanje i stavis da se skida
Sve zajedno 15min posla
Plati bon paypalom ili ako ga nemas mozes direktno karticom
jedno pitanje, jaran me zamolio da mu djetetu napravim PSN account i kupim par igara. Sto sam i uradio. Sad me zanima, da li smijem taj accaunt obrisati sa svoje konzole? a njemu poslati samo podatke za login, da se uloguje na svojoj PS4 konzoli i da skine igre.
Takodjer obzirom da sam se razocarao u neke igre, a ne mogu se prodati jer su mi vezane uz akaunt, planirao sam od sada za svaku igru koju kupim, praviti poseban akaunt. U slucaju da mi se ne svidi ili mi dopizdi da je mogu prodati i tako malo dopuniti budjet za nove igre.. one koje budu bas mrak kupim samo ponovo na svom stalnom akauntu. Eh sad zanima me koliko se akaunta moze aktivirati na 1 konzoli? znam da moze biti 16 na 1 konzoli, ali sam negdje citao da samo 7 komada smije biti aktivirano tj napravljeno preko 1 konzole, a ostali moraju biti guest akaunti. pa me zanima jel to istina? ili moze neogranicen broj, ono tipa napravim akaunt, igram igru, kasnije prodam akaunt ( samim time i igru ), obrisem sa konzole, napravim novi i tako u krug.