Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laserShow wrote: ↑04/11/2023 19:09
To sto BHP ima par hiljada postara i od njih pola ne radi posao, nije problem OLXa, jer to ne mogu znati. Na kraju, nije problem ni poste, jer svaki radnik ima pravila po kojima radi. Problem je moj AKO NE UPOZORIM na takvo ponasanje.
ej izvini paša kome da pišem na koji majl
2.11. preuzet paket
7.11. nema naznaka od postara da bi ostavio onu žutu priznanicu da odem u postu po pare
Navesti broj posiljke, ili broj najave.
Navesti da je posiljka preuzeta 2.11 i da je trebala biti isporucena 3 ili 4.11 eventualno. Uz to dodati da u postanskom snaducetu NEMA nikakve obavijesti, niti da si zaprimio bilo kakav poziv.
Kada saljes posti putem ove kontakt forme, isto kao da si na protokol predao zahtjev. Moraju istraziti i reagovati.
umjesto da pričamo kako da me uvali u poštu da uživam i sjedim ne radeć ništa
ja se natežem oko 1/18 stana koji je bio rupa u raspadnom stanju sa zakovanim prozorima
a oni uživaju u novim stanovima koje su dobili isto tako na ostavinskim raspravama
zippoo87 wrote: ↑05/11/2023 16:42
Ma prevaranti...samo ignorisi ili blokiraj.
A pomozi onom koga licno znas i mislis da treba pomoci.
Da, slazem se...svako ima opciju da se obrati hum organizacijama i isprica svoju pricu, oni dodju, procijene i vide zapravo da li je sve istina i onda objave apel...
Ja polovnu odjecu i igracke donirm u pomozi.ba a novac dajem iskljucivo osobama koje znam... mislim da je veliki sevap gurnuti u đep stoju dobrom skromnom studentu nego davati organizovanim prosjacima ili nekome ko navalja po 7 8 djece jer ga ne vadi
To sto BHP ima par hiljada postara i od njih pola ne radi posao, nije problem OLXa, jer to ne mogu znati. Na kraju, nije problem ni poste, jer svaki radnik ima pravila po kojima radi. Problem je moj AKO NE UPOZORIM na takvo ponasanje.
2.11. preuzet paket
7.11. nema naznaka od postara da bi ostavio onu žutu priznanicu da odem u postu po pare
znaci daj kontakte
Pa hebote - glavni si na ovoj temi + sto godina si na olx i ti sad tražiš kontakte od olx i pošte.
U šta si sprdio tolike godine po piku/olx
Pa s obzirom koliko cu precijenjeni svi Skodini poluproizvodi na trzistu polovnih vozila u apsurdistanu, ja bih rekao da itekako mogu u istu recenicu sa luksuzom, ali to je vec tema za neki drugi podforum
Joj nema mi nista mrze nego kada se uspori dostava paketa zbog ebene dvije tri drzavne poste u BiH...jucer ujutro poslao paket za Livno...danas nije uruceno,dok se prebaci paket iz BH poste u HR postu.
Apsurdistan.
Ili kada u jednom gradu imas dva ureda poste,hr i bh...pa paket se izgubi u njihovim kancelarijama,kao da kde u drugi kontinent.
Sva ta administrativna govna treba ukinuti,napraviti 4-5 regija i da drzava prodise.
2.11. preuzet paket
znaci daj kontakte
Pa hebote - glavni si na ovoj temi + sto godina si na olx i ti sad tražiš kontakte od olx i pošte.
U šta si sprdio tolike godine po piku/olx
To sto koristim necije usluge ne znaci da moram znati kako se zaliti na losu uslugu