Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- R2D2_SA
#5101 Re: Utakmice.
Mi prosli i serendanje odmah? Koga briga kakva je igra bila kad smo izbacili koga nam je najsladje izbaciti:) Navijaj za Barselonu, Real, Bayern ako hoces da ti ekipa sve redom razvaljuje. Puna brada sake, idemo dalje, bravo momci i svaka cast svakome ko je na ovom kijametu bio na AFH
1946
1946
-
Ali_G
#5102 Re: Utakmice.
Najbitnije da smo prosli dalje. Igra, no comment. Zavisimo od Stojceva, niko drugi nema ideje. Velkoski se gusi na krilu radi Bilbije. Vusljanina svi kritikuju, al je lijevo jedina opasnost bio on. Jajalo, trom, u nekim momentima previse lezeran, 90% lopti koje su mogle ici naprijed je vratio. S nikakvim krilima i sa dva defanzivna vezna ne mozemo se puno cemu nadati.
Ako je taktika bila da se umrtvi igra onda to valjda nije podrazumijevalo da njima prepustimo inicijativu. Sreca pa je Dino trenerski panj.
Prizeljkujem Celika
Ako je taktika bila da se umrtvi igra onda to valjda nije podrazumijevalo da njima prepustimo inicijativu. Sreca pa je Dino trenerski panj.
Prizeljkujem Celika
-
nebitan lik
#5103 Re: Utakmice.
Neznam sta si ti gledao,jedan od rijetkih koji se borio bio je Jajalo,Zeljini igraci na svaki kontakt su se unosili u licue,protestvovali,nakon sto je seljak Bucan udario Bilbiju jedino je Jajalo dotrcao,sto napada je presijekao,vukao loptu itd. uglavnom ocekivano,nije Jarni lud da krene naprijed kad imamo aktivan rezultat,cekaj ih iz kontre i to je to,a ne kao nekad grlom u jagode i sjevne kontra i caoAli_G wrote:Najbitnije da smo prosli dalje. Igra, no comment. Zavisimo od Stojceva, niko drugi nema ideje. Velkoski se gusi na krilu radi Bilbije. Vusljanina svi kritikuju, al je lijevo jedina opasnost bio on. Jajalo, trom, u nekim momentima previse lezeran, 90% lopti koje su mogle ici naprijed je vratio. S nikakvim krilima i sa dva defanzivna vezna ne mozemo se puno cemu nadati.
Prizeljkujem Celika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5104 Re: Utakmice.
Čuvali smo se za Banja Luku i opet solidno odigrali, prolaz je tu, budite zadovoljni nekad Pitari.
-
todd_smith
#5105 Re: Utakmice.
ZAdovoljan sam samo prolazom, trebali smo 1 barem uvaliti, krivo mi jer smo bili u mogucnosti. Da smo rahiticari u napadu pa hajde rekao bih super je, ali jbga
Velkoski u BL MORA biti centarfor!
Velkoski u BL MORA biti centarfor!
-
Ali_G
#5106 Re: Utakmice.
Nisam rekao da se nije borio, nego sto skoro svaku loptu vrati nazad. Al da ne crnjacimo:-) volio bih da nas demantuju protiv Borca
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
-
nebitan lik
#5107 Re: Utakmice.
jesmo cudna sorta,da napadamo 90 minuta a imamo aktivan rezultat
Odigrali rutinski,mogli smo ga zabit tj Velkoski,a mogli su i oni da Hodzic malo bolje postavi glavu
- Dr. Kuca
#5108 Re: Utakmice.
Zar se nismo cuvali za derbi protiv veleza? Ne treba se zanositi tim, prosli smo, al me je onaj gol ohladio pravo.
- Logovan
#5110 Re: Utakmice.
Izbacili smo komšije i to je ono najbitnije.
Igra jeste bila loša, osim prvih 20-30 minuta ali zadnji derbiji su većinom ovakvi bili tako da ništa novo.
Sudija bio loš.
Igra jeste bila loša, osim prvih 20-30 minuta ali zadnji derbiji su većinom ovakvi bili tako da ništa novo.
Sudija bio loš.
- R2D2_SA
#5111 Re: Utakmice.
...nama više ne treeeebaemigrazione wrote:Roviti vozdrica....
- haris0032
#5112 Re: Utakmice.
Mene je veceras Vusljanin odusevio, samo mora malo popravit centarsut! Dosta dobar nazad, prodor mu je odlican, prijem lopte, trci, bori se...mora skinut koju kilu i snagom se jos nabiti. Ja ga ne bih otpisao na kraju sezone.
Sve u svemu u polufinalu smo. Nije vrijedno komentarisati, nek strucni stab izvuce pouke, i fokusirat se na Borac!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sve u svemu u polufinalu smo. Nije vrijedno komentarisati, nek strucni stab izvuce pouke, i fokusirat se na Borac!
-
north
#5113 Re: Utakmice.
Mislim da nema nikoga od nas da mu je prije početka ponuđeno 0-0 i prolaz da odbio i rekao samo me pobjeda interesuje, jebo takav prolaz....zato budimo zadovoljni, izbacili smo "najdražeg" protivnika i sve drugo je manje važno....možemo o igri, ali ovo prvo je najvažnije....ne znam zašto igramo u grču dobrim dijelom tekme ako se na momente vidi da možemo, u prvom poluvremenu to nije bilo toliko loše, bolji smo u polju bili, daleko više držali loptu i plesali oko gola, ali fali završnica
...za drugo se znalo ako ga ne zabijemo do 60 minute da ćemo nesvjesno stati, to nije ništa novo...volio bih i ja da je pobjeda, ali nisam ni sekunde nezadovoljan....odbrana očajna, pod hitno se na proljeće mora dovesti jak štoper za skok igru i duele, jer ova naša dvojica se ne znaju postaviti kod kornera i ubacivanja, gdje svaka lopta koja ulazi u šesnesterac je panika širih razmjera
...sve u svemu, super, malo predahnuti večeras i okrenuti se Banja Luci...
- Dionysios
#5115 Re: Utakmice.
Igrac od kojeg sam mnogo ocekivao a koji se pokazao kao jedna velika nula je Baric. Apsolutno nista nije uradio.
Vusljanin, mozemo pricati sta hocemo, momak je ostavio zadnji atom snage na terenu. Dugo nam je to parola bila, nek' se bori kad ne zna, nije uredu imati duple standarde prema njemu.
Jajalo je veliki majstor za nase terene, bice to jos bolje kad se definitivno sve poklopi. Cimirot buducnost, i veceras jedan od boljih. Stojcev se na momente poigravo, ima pas ko ozil
Vusljanin, mozemo pricati sta hocemo, momak je ostavio zadnji atom snage na terenu. Dugo nam je to parola bila, nek' se bori kad ne zna, nije uredu imati duple standarde prema njemu.
Jajalo je veliki majstor za nase terene, bice to jos bolje kad se definitivno sve poklopi. Cimirot buducnost, i veceras jedan od boljih. Stojcev se na momente poigravo, ima pas ko ozil
- Butmiran
#5116 Re: Utakmice.
Irfan definitivno prolaznu ocjenu zaslužuje, ja od početka govorim da je on veoma koristan igrač, fakat pretrči puno, u odbrani dosta posla odradi al' zbog tog i izgubi snagu. Mislim da će iduće sezone biti dosta dobar.haris0032 wrote:Mene je veceras Vusljanin odusevio, samo mora malo popravit centarsut! Dosta dobar nazad, prodor mu je odlican, prijem lopte, trci, bori se...mora skinut koju kilu i snagom se jos nabiti. Ja ga ne bih otpisao na kraju sezone.
-
nebitan lik
#5117 Re: Utakmice.
Meni Jajalo strasno igrao,zatvarao je sredinu,vukao naprijed,presjekao milion lopti! Jeedino sto mi je nocas smetalo,da se pusta onaj teror Bucana,trebao je neko u duel sa njim,pa nije mu ono njegova prcija,da udara koga stigne,prijeti,psuje itd. trebali smo biti agresivni na lopti,vracati im za one startove istom mjeromDionysios wrote:Igrac od kojeg sam mnogo ocekivao a koji se pokazao kao jedna velika nula je Baric. Apsolutno nista nije uradio.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#5118 Re: Utakmice.
pravi radnik na terenu i uvijek da maksimum... vraca se zatvara... onfazivno je slabiji...wannabe_ultra wrote:Irfan je i mene iznenadio, igra srcem, izgara samo da se malo dotjera jos.Jebo mater meni baca na Saida onako konstitucijom i kad krene sa loptom, makar malo
IRFAN VUSLJANIN
nadam se da je pad u drugom poluvremenu cuvanje za Borac a ne umor.
-
nebitan lik
#5119 Re: Utakmice.
Ostavio je zadnji atom snage,jeste lose centrirao ili sutao kad mu je Stojcev majstorski dao al eto!wannabe_ultra wrote:Irfan je i mene iznenadio, igra srcem, izgara samo da se malo dotjera jos.Jebo mater meni baca na Saida onako konstitucijom i kad krene sa loptom, makar malo
IRFAN VUSLJANIN
- Reglan
-
todd_smith
#5123 Re: Utakmice.
jbga vracao se nazad jer je kontao da je u ofsajdu, taman kada je krenuo ovaj mu je prebacio, zato ga je i zeznulonebitan lik wrote:Ostavio je zadnji atom snage,jeste lose centrirao ili sutao kad mu je Stojcev majstorski dao al eto!wannabe_ultra wrote:Irfan je i mene iznenadio, igra srcem, izgara samo da se malo dotjera jos.Jebo mater meni baca na Saida onako konstitucijom i kad krene sa loptom, makar malo
IRFAN VUSLJANIN
Ali ok, sasvim ok je odigrao, da je preciznije onaj centarsut imao ranije, na nogu bi mu je servirao za gol
Sve u svemu zacepio je usta ovim sto ga svakom prilikom pljuju
-
Mr Hiccup
#5125 Re: Utakmice.
igrali su na grbavici. fk sarajevo nema bordo garnituru, zadnja je bacena navijacima na toj tekmi.