Ali samo pod uvjetom da kancelarka Merkel ispuni njegove zahtjeve o nadoknadama, inače jok.kamen spoticanja wrote:Dodik.ipak.ima plan B
najavljuje prihvatanje SSP-a![]()
Milorad Dodik ALL ABOUT
- arzuhal
#50976 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Matzan
#50977 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
MMF na aparatima!
Mislili su se izvući...
Mislili su se izvući...
- madridist
#50978 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ko i prije 600 godina opet pobjeda 
- mO k3
#50979 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile prihvaća spp 
- arzuhal
#50980 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ništa ja ne vjerujem Merkelovoj dok se čvrsto ne obaveže...Dosta je ona dosad govorila jedno, pa onda drugo, fol "bila naivna", ublehe prodavala...Tek kada se pruže čvrste garancije, onda može SSP...
- mO k3
#50981 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne diraj mi šeficuarzuhal wrote:Ništa ja ne vjerujem Merkelovoj dok se čvrsto ne obaveže...Dosta je ona dosad govorila jedno, pa onda drugo, fol "bila naivna", ublehe prodavala...Tek kada se pruže čvrste garancije, onda može SSP...
-
155_mm
#50982 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kamen spoticanja wrote:Dodik.ipak.ima plan B
najavljuje prihvatanje SSP-a![]()
- spreca
#50983 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma zna chova...vazelin skupmO k3 wrote:Mile prihvaća spp
- mO k3
#50984 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
spreca wrote:ma zna chova...vazelin skupmO k3 wrote:Mile prihvaća spp
Nije odavno najavio referendum
- spreca
#50985 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
chim ovi iz MMFa dadnu lovu i naguze ga pocece referendumsko kmecanjemO k3 wrote:spreca wrote:ma zna chova...vazelin skupmO k3 wrote:Mile prihvaća spp![]()
Nije odavno najavio referendum
- Danguba
#50987 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik preCednik.

- Danguba
#50988 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mozda dok se Merkelova ne nakaslje.spreca wrote: chim ovi iz MMFa dadnu lovu i naguze ga pocece referendumsko kmecanje
Manevar mu se smanjuje.
Dobija dvije pomoci. Jedna u vidu kredita kojega svakako mora vratiti a drugu u vidu pomoci koju ce morati odraditi.
- spreca
#50989 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
treba mu davati cesce ali manje sume ...i stalno traziti neki ustupak...ovi iz SDA su slabi stratezi
- mO k3
#50990 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
spreca wrote:treba mu davati cesce ali manje sume ...i stalno traziti neki ustupak...ovi iz SDA su slabi stratezi
- mO k3
#50991 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zamalo ne rekoh sta je zapravoDanguba wrote:Milorad Dodik preCednik.![]()
Piiiiiiii.........
- Danguba
#50992 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.nezavisne.com/novosti/bih
na jednoj stranici pet glava preCednika...
ziva patologija. svih tih pet glava sumirano su rekle: za sve nedace srpskog naroda krivi su medj. zajednica, alija i unjega mu sin, bih je neodrziva zajednica, srpska do groba...ako njemacka da para mi cemo prihvatiti adaptirani ssp...ali eto valja to sve napisati ''u pet intervjua''.
preCednik je kloun. stvorio problem i kao on ce ga rijesiti. cuo da ce merkelovca dati para samo da se ssp ne stopira, sada on izjavljuje ''ako je njemacka spremna da nam nadoknadi..'' mi cemo prihvatiti adaptirani, kao da to nije znao i prije neki dan kada je rekao njet.
na jednoj stranici pet glava preCednika...
ziva patologija. svih tih pet glava sumirano su rekle: za sve nedace srpskog naroda krivi su medj. zajednica, alija i unjega mu sin, bih je neodrziva zajednica, srpska do groba...ako njemacka da para mi cemo prihvatiti adaptirani ssp...ali eto valja to sve napisati ''u pet intervjua''.
preCednik je kloun. stvorio problem i kao on ce ga rijesiti. cuo da ce merkelovca dati para samo da se ssp ne stopira, sada on izjavljuje ''ako je njemacka spremna da nam nadoknadi..'' mi cemo prihvatiti adaptirani, kao da to nije znao i prije neki dan kada je rekao njet.
- BHCluster
#50993 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Lazes 7.Danguba wrote:http://www.nezavisne.com/novosti/bih
na jednoj stranici pet glava preCednika...![]()
-
Qoom
#50994 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
MMF uplaćuje sredstva u tranšama tako da kad europejci stave vazelin na hastal, jebu do posljednje kapi.spreca wrote:treba mu davati cesce ali manje sume ...i stalno traziti neki ustupak...ovi iz SDA su slabi stratezi
- Danguba
#50995 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
one dvije donje im dodju kao testisi...BHCluster wrote:Lazes 7.Danguba wrote:http://www.nezavisne.com/novosti/bih
na jednoj stranici pet glava preCednika...![]()
- arzuhal
#50996 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najavio Dodo referendum o 9. januaru kao Danu UZP-a na heftu prije lokalnih izbora a ovi iz opozicije izračunali da čak i kada imaš superherojske moći kao Dodik ne može to izvesti zbog procedura: od sjednice NSRS-a na kojoj bi se sve odredilo oko referenduma, nakon čega bi uslijedio sigurni veto kluba Bošnjaka u Vijeću naroda, pa onda razmatranja Ustavnog suda RS-a, sve do objave u Službenom glasniku RS-a nakon koje se referendum može održati 50 dana od objave...Dakle, održavanje referenduma kao predizbornog trika je zasad nemoguće, osim ako Dodo ne upotrijebi svoje mitske moći...
-
HomeArt
#50997 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pao je Mile na dekolte, ja nemam drugo objašnjenjearzuhal wrote:Ništa ja ne vjerujem Merkelovoj dok se čvrsto ne obaveže...Dosta je ona dosad govorila jedno, pa onda drugo, fol "bila naivna", ublehe prodavala...Tek kada se pruže čvrste garancije, onda može SSP...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50998 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Majkicka dislike thisHomeArt wrote:Pao je Mile na dekolte, ja nemam drugo objašnjenjearzuhal wrote:Ništa ja ne vjerujem Merkelovoj dok se čvrsto ne obaveže...Dosta je ona dosad govorila jedno, pa onda drugo, fol "bila naivna", ublehe prodavala...Tek kada se pruže čvrste garancije, onda može SSP...
-
155_mm
#50999 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
30.06.2016:
najbolje mu je ovo da ce struka da odluci u ovom slucaju poljoprivrednici.
podsjeca me na ono kad je agencija za bakanstvo trebala da odluci o sudbini najsrpskije banke na svetu bre.
Agencija za bankarstvo RS odlučila: Banka Srpske ide u likvidaciju
svaki africki poglavica bi pozavidio miloradu na podanicima.
danas:Izetbegović: Njemačka će finansijski pomoći BiH prilikom prilagodbe SSP-a
Izetbegović je dodao kako se s konkurencijskim pritiskom moramo nositi i da je iluzija vjerovati kako će u našoj zemlji biti "pometena" poljoprivreda. On je dodao da je zamolio njemačku kancelarku da pomogne BiH finansijski da taj udar podnese i da se Njemačka odazvala na njegov poziv.
izgubljeno u vremenu i prostoru. sad je postao papagaj onom alijnom malom. ali kad mu biracko telo to sve guta, sto da ne.Dodik najavio mogućnost da RS prihvatiti adaptirani SSP
Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik najavio je danas mogućnost da RS prihvati adaptirani Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) BiH s EU, ukoliko Njemačka ponudi prihvatljivu nadoknadu šteta za poljoprivredne proizvođače i prerađivače
Ukoliko bude stvari koje su prihvatljive, prije svega, za korisnike, mi ćemo to uraditi. Glavnu riječ imaju poljoprivredni proizvođači i prerađivači. Ako oni budu zadovoljni određenim aranžmanima, možemo da se krećemo dalje", rekao je Dodik u izjavi novinarima u Bratuncu.
najbolje mu je ovo da ce struka da odluci u ovom slucaju poljoprivrednici.
podsjeca me na ono kad je agencija za bakanstvo trebala da odluci o sudbini najsrpskije banke na svetu bre.
Agencija za bankarstvo RS odlučila: Banka Srpske ide u likvidaciju
svaki africki poglavica bi pozavidio miloradu na podanicima.
- madridist
#51000 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Upratil ko ovo sa Mustafom