FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11
Globalni moderator

#50976 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

[emoji23][emoji23]

Sta na kraju skontasmo?
Do koga je?
Losa Barca ili sudije kradu kako stignu i gdje stignu?
Da se razumijemo, ono jeste ofiraza sa nepriznatim golom. Linijskom treba uplatiti podhitno pregled kod ocnog.
Al je i Barca dok ga nije primila igrala ko treceligas. Ne kontam.
tufahija12345

#50977 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Tomahawk11 wrote:[emoji23][emoji23]

Sta na kraju skontasmo?
Do koga je?
Da se razumijemo, ono jeste ofiraza sa nepriznatim golom. Linijskom treba uplatiti podhitno pregled kod ocnog.

Tomahawk, hajd opsuj nesto da te banuju
Tomahawk11
Globalni moderator

#50978 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

tufahija12345 wrote:
Tomahawk11 wrote:[emoji23][emoji23]

Sta na kraju skontasmo?
Do koga je?

Tomahawk, hajd opsuj nesto da te banuju
Hebo te mish :mrgreen:
leškarenje

#50979 Re: FC Barcelona

Post by leškarenje »

:lol: :lol: :lol:

to ko ono,ma idite u 100 000 persuna :izet:
Vertig0

#50980 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Image
MyTao

#50981 Re: FC Barcelona

Post by MyTao »

Zbog ovog je La Liga karina... Otvoreno se gura jedan ti. Znam da su iz Barselone separetisti, ali daj bar da nije ovako providno... U engleskoj su sudije sranje, ali bar svima sude isto, bez stele...
skenderija04

#50982 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Sve sve i Marta Silva, i ovaj glavonja sto sjedi ispod, sef kabineta predsjednika vlade, i sudija i nepriznati gol i nesvirani penal prije nepriznatog gola, sve to ulazi u racunicu.

Da bi Barsa mogla da pomisli na ligu mora biti tri cetiri puta bolja od drugih sto sad nije slucaj.

Idemo dalje,
tufahija12345

#50983 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

skenderija04 wrote:Sve sve i Marta Silva, i ovaj glavonja sto sjedi ispod, sef kabineta predsjednika vlade, i sudija i nepriznati gol i nesvirani penal prije nepriznatog gola, sve to ulazi u racunicu.

Da bi Barsa mogla da pomisli na ligu mora biti tri cetiri puta bolja od drugih sto sad nije slucaj.

Idemo dalje,
Nije mi jasno zasto sjede ovdje, i time jasno poticu medije da pisu i dovode u sumnju sve sto se desava u spanskom fudbalu. Jel ovo Perez porucuje svima: xxxite se svi, ja mogu sta hocu... ili je u pitanju nesto drugo?

Fakat, idemo dalje, nije jos nista gotovo, al igraci trebaju da budu puno bolji jer su sposobni za to. Oni su toliko dobri da mogu i protiv sudija i svih ostalih, samo trebaju zapet.
skenderija04

#50984 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

tufahija12345 wrote:
skenderija04 wrote:Sve sve i Marta Silva, i ovaj glavonja sto sjedi ispod, sef kabineta predsjednika vlade, i sudija i nepriznati gol i nesvirani penal prije nepriznatog gola, sve to ulazi u racunicu.

Idemo dalje,
Nije mi jasno zasto sjede ovdje, i time jasno poticu medije da pisu i dovode u sumnju sve sto se desava u spanskom fudbalu. Jel ovo Perez porucuje svima: xxxite se svi, ja mogu sta hocu... ili je u pitanju nesto drugo?

Fakat, idemo dalje, nije jos nista gotovo, al igraci trebaju da budu puno bolji jer su sposobni za to. Oni su toliko dobri da mogu i protiv sudija i svih ostalih, samo trebaju zapet.
Pa naravno da porucuje. Toliko kamera na stadionima da bi bilo kao slucajno. Ali nije to nista novo sto se nije znalo do sada .

I dalje tvrdim da je problem Barsa. Nije dovoljno za titulu.
SSemir

#50985 Re: FC Barcelona

Post by SSemir »

Borba barcelona vs ostatak svijeta se nastavlja :-D sega mi je kad god pcitam ovu tema. Toliko teorija zavjere na jednom mjestu
ultima_palabra

#50986 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

SSemir wrote:Borba barcelona vs ostatak svijeta se nastavlja :-D sega mi je kad god pcitam ovu tema. Toliko teorija zavjere na jednom mjestu
Rekao bi covjek da su Getafe ili Elche, a ne jedan od najvecih i najbogatijih klubova na svijetu.
skenderija04

#50987 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Ovaj Roque Mesa bi bas legO Barceloni
kory_galaktikos

#50988 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

SSemir wrote:Borba barcelona vs ostatak svijeta se nastavlja :-D sega mi je kad god pcitam ovu tema. Toliko teorija zavjere na jednom mjestu
meni vise ofirno citat, zale se ko hrvati kod nas... svi protiv njih a sudija ponistava gol protivniku zbog ofsajda - covjek 2 metra unutra :run:
Bosanski_kralj

#50989 Re: FC Barcelona

Post by Bosanski_kralj »

Sve ove krađe će vam se vratiti u LP. :oops:
drugtito2011

#50990 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

kory_galaktikos wrote:
meni vise ofirno citat, zale se ko hrvati kod nas... svi protiv njih a sudija ponistava gol protivniku zbog ofsajda - covjek 2 metra unutra :run:
Gay lobi iz Madrida vedri i oblači. Da nema njih, nikad ne bi smo znali koliko je pedera u BiH.
Nadzorna_ploca

#50991 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Hajde ovi sto kukaju to razumijem, njihova je tema. Ali ovi otvaraci ociju ili sta im je vec cilj, e to ne razumijem. :D
Samo nastavite, gust je pratiti vas. 8)
Muhamed Đakmić

#50992 Re: FC Barcelona

Post by Muhamed Đakmić »

Meni je onako historijski Real Madrid mrvicu draži mada ne volim nijedne previše, no sramotno jeste ono što se ove godine radi protiv Barcelone.

Nije to slučajno, a mislim da Madridu toliko gori za ovu titulu da neće prezati ni od čega da dođe do nje.

Ako Barcelona osvoji, bila bi to treća u nizu. U novom mileniju (2001. do danas), Real je osvojio prvenstvo samo 2003. godine, 2007. i 2008. godine, te 2012. godine. Barcelona je osvojila 2005. i 2006. godine, zatim 2009, 2010. i 2011. godine, onda 2013. godine te sad 2015. i 2016. godine.

Meni bar djeluje da Florentino postaje polako svjestan da bi se razlika u titulama mogla istopiti u narednih 20-ak godina ako se nastavi ovim tempom razvijati stanje. A Real bi ako ne osvoji mogao biti u užasnoj poziciji, smjenjuj Zidanea, dovodi trenera, dovodi kamaru igrača i slično.

Ligu prvaka neću da računam, jer je potrebno puno više vremena da se promjene osjete, a i Real je osvojio dvije titule u 3 godine pa se značajno popravio. Ali nije ni blizu dominantan u odnosu na Barcelonu kao što je bio početkom milenija.
Tomahawk11
Globalni moderator

#50993 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Ma dzabe sve, prica se ne uklapa nikako kad pogledamo osvjene trofeje.
Real 1, Barca 6. Pa nije Perez juce sjeo u fotelju.
Real na eurosceni u zadnje tri godine dvije LP.
I uvijek su tu do polufinala bar.
Al stimaju protiv merhamet Barce.
Necu vise. adios, muchachos.
skenderija04

#50994 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:Ma dzabe sve, prica se ne uklapa nikako kad pogledamo osvjene trofeje.
Pa kako Atletico osvoji?

Kakav je to argument?
Tomahawk11
Globalni moderator

#50995 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:
Tomahawk11 wrote:Ma dzabe sve, prica se ne uklapa nikako kad pogledamo osvjene trofeje.
Pa kako Atletico osvoji?

Kakav je to argument?
Sto kako osvoji?
Je li to i njima neko nastimo?
skenderija04

#50996 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:
skenderija04 wrote:
Pa kako Atletico osvoji?

Kakav je to argument?
Ne pricam

Sto kako osvoji?
Je li to i njima neko nastimo?
Ne, nego ne uklapa mi se u tu racunicu. Znaci da se moze osvojiti, cak i neko treci, ne samo Barcelona ili Madrid
A sto sr tice paralele Liga/Evrpa.. Sta je teze osvojiti, takmicenje od 38 kola gdje igras dva puta protiv 19 ekipa u devet mjeseci, ili takmicenje u kojem se igra maksimalno 13 utakmica protiv ekipa koje se odredjuju izvlacenjem?
Ja mislim da je liga ta koja odredjuje regularnost jedne ekipe. Liga sampiona je markirana roba, i daje prestiz. Ipak ako se usvoji i prvenstvo i liga sampiona u istoj sezoni znaci da nema diskusije o vrijednosti jedne ekipe. Jos ako se doda i nacionalni kup.. Govorimo o super ekipi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#50997 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Teze je osvojiti LP.
Da nije tako, dosad bi neko odbranio titulu?
Kad dodjes u knock out fazu, nemas pravo na kiks.
U ligi je ipak malo vise lufta.
Na kraju krajeva, ko se vise cijeni?
Treneri specijalisti za knock out fazu ili dugoprugasi (ligasi)?
Naravno, onaj ko osvoji sve u sezoni je ekipa kojoj se nema nista reci.
Logovan

#50998 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Muhamed Đakmić wrote: Meni bar djeluje da Florentino postaje polako svjestan da bi se razlika u titulama mogla istopiti u narednih 20-ak godina ako se nastavi ovim tempom razvijati stanje. A Real bi ako ne osvoji mogao biti u užasnoj poziciji, smjenjuj Zidanea, dovodi trenera, dovodi kamaru igrača i slično.
Dobro ti djeluje. :D Mogla bi se razlika u titulama veoma brzo istopiti, ali ko mu je kriv što je pogrešno vodio klub.
Muhamed Đakmić

#50999 Re: FC Barcelona

Post by Muhamed Đakmić »

Tomahawk, ko su dva najveća kluba u BiH, a ko je nautjecajniji, onako realno?

Ovo te samo pitam, tebe a i druge, da pokažem da to što se radi o dva najveća kluba u državi ne mora da igra presudnu ulogu u odnosu prema tim klubovima Fudbalskog saveza i drugih instanci. Odnosno, jedan klub može biti preferiran.
Tomahawk11
Globalni moderator

#51000 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Muhamed Đakmić wrote:Tomahawk, ko su dva najveća kluba u BiH, a ko je nautjecajniji, onako realno?

Ovo te samo pitam, tebe a i druge, da pokažem da to što se radi o dva najveća kluba u državi ne mora da igra presudnu ulogu u odnosu prema tim klubovima Fudbalskog saveza i drugih instanci. Odnosno, jedan klub može biti preferiran.
FKS i FKZ su najveci.
Ko je nautjecajniji? Znam sta ces reci...Zrinjski.

Ja ne sporim da Real ima primat kod utjecaja.
Ali, bas zbog tog fokusa javnosti, zbog konstantne lupe i price kako se stima (nikad nije dokazana prica namjestanja u Clasicima?!), mislim da je pretjerana prica o tome da je dzabe Barci igrati, titula je vec Realu namjenjena.
Cemu onda prica o losoj igri Barce? O anemicnosti ekipe? Ne uklapa se, ali nikako.
Ali, ja sam Madridista, moje nije adekvatno, da ne kazem objektivno, pa je najbolje ono....adios, muchachos.
Odgovorio sam samo jer me skender quotao.
Post Reply