The Equalizer (2014)

ili
na pink Sci-Fi u 21:00 jedinstven superherojski filmić:
Watchmen (2009)

Moderator: _BataZiv_0809

Pogledaj i ovo ako vec nisiTheGuy00 wrote: ↑21/06/2020 00:52 10 Cloverfield lane
Ukratko:
-Cura se posvađala sa dečkom, zadesi je nesreća na autoputu. Nakon par sati probudi se, zaključana u sobi, oko 60 metara ispod zemlje. Prilazi joj starac, saopštava kako napolju vlada haos, te da je zrak kontaminiran i da joj je spasio život. Odlična mozgalica, ima veze sa zombi-sci fi ali pred sami svršetak. U toku zapleta, pronalazi još jednog muškarca, te se upoznaju sa starcem. Uglavnom, nećete vam bit dosadno. I nije sprdačina, ako mislite na ona green screen sranja.
Uznemirujuća, agresivna, erotikom nabijena priča o dvoje ljubavnika potpuno različitih karaktera.

https://gkr.hr/Magazin/Prikazi/37-2-uju ... postojanja Još jedan roman koji je postao i vrlo uspješan film...

miješanih emocija, meni je film bio iznenađenje"Boxing Helena" je teško prevodiv naziv novog filma
Jennifer Chambers Lynch, koji je našim distributerima zadao toliko muke da su ga ostavili da kao takav, bez njihove intervencije, filmu donese uspjeh ili neuspjeh u hrvatskoj kino, a sada i video-mreži. No, i bez njihovog naročitog uplitanja, film je zahvaljujući imenu "Lynch" uspio steći prolaznu slavu i još veće razočarenje zbog velikih očekivanja.
Radnja filma je doista linčovska:
glavni junak je dr. Nick Cavanaugh (Julian Sands), briljantni kirurg koji, u najmanju ruku, ima problema s emocionalnom stranom svoje ličnosti. Tako je jedne večeri bio pokupljen od Helene (Sherylin Fenn), žene kojoj je on samo jedno ime u registru. No, on se u nju smrtno zaljubi i, kada ona, stjecajem okolnosti, postaje žrtva prometne nesreće, on iskoristi sjajnu priliku kako bi je trajno zadržao kod sebe.
Bas su ukenjali s ovim dijelom, po mom misljenju. Prvi diio bas cool, drugi dio ne toliko mi losiji, a onda ovaj zadnji meh.

Tyke wrote: ↑21/06/2020 12:01Bas su ukenjali s ovim dijelom, po mom misljenju. Prvi diio bas cool, drugi dio ne toliko mi losiji, a onda ovaj zadnji meh.
I ne znam da li samo meni, ali ova tema je otisla u kurku totalno. Ili sto nije izaslo nekih odlicnih filmova da se preporuci i diskutuje ili sto je Snake poceo jeftino kopirati Johnya pa dodatno unistio temu zajedno sa @90minuta koji je, izgleda, popustio sa preporukama s tv-a (thumb up mate).![]()

omar little wrote: ↑21/06/2020 15:04 ljudi koji cesto preporucuju su unistili temu za gospodu koja ostavi preporuku jednom u dva mjeseca. i sad spominje manjak diskusije nakon sto se siktalo na ljude koji su diskutirali. nevjerojatno.

omar little wrote: ↑21/06/2020 15:04 ljudi koji cesto preporucuju su unistili temu za gospodu koja ostavi preporuku jednom u dva mjeseca. i sad spominje manjak diskusije nakon sto se siktalo na ljude koji su diskutirali. nevjerojatno.

𝑷𝒐𝒗𝒐𝒅𝒐𝒎 𝑺𝒗𝒆𝒕𝒔𝒌𝒐𝒈 𝒅𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒖𝒛𝒊𝒌𝒆 koji se obeležava danas, na našoj online platformi možete 𝘽𝙀𝙎𝙋𝙇𝘼𝙏𝙉𝙊 pogledati dokumentarno ostvarenje reditelja Rona Hauarda o fantastičnoj četvorci čije su pesme poput "Help", "Twist and Shout", "Let it be" poznate mnogim generacijama.
![]()
![]()
#MojOnlineBioskop #RonHoward #Filmovi #Movie #MojOff #KucniBioskop #Bioskop #Dokumentarac #TheBeatles #Bitlsi #JohnLennon #Muzika #SvetskiDanMuzike
Pausalno razmisljanje, ali Boze moj.omar little wrote: ↑21/06/2020 15:04 ljudi koji cesto preporucuju su unistili temu za gospodu koja ostavi preporuku jednom u dva mjeseca. i sad spominje manjak diskusije nakon sto se siktalo na ljude koji su diskutirali. nevjerojatno.