Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odavno mi neka igra nije digla adrenalin i iscekivanje kao ovaj trailer sad, ovo bi mogao biti beton, stari battlefield , bf3/bf4 vibe...ma ide preorder ko ga j...
Chmoljo wrote: ↑01/08/2025 01:09
definitivno završio clair obscure: expedition 33...
damage mi je 90.000.000 pokupio sve dnevnike... i imam jednu zamjerku. ali o tom potom, kad se nakanim na duži post.
I koji ti je final verdict za combat? Mene je iskreno smorio, pogotovo na zadnjim boss fights, borba trajala i po sat vremena ali je prica nevjerovatna, to me najvise natjeralo da je zavrsim i nisam se pokajao. Jedino sam se svim silama borio da nikakav spoiler ne procitam u medjuvremnu
damage mi je 90.000.000 pokupio sve dnevnike... i imam jednu zamjerku. ali o tom potom, kad se nakanim na duži post.
I koji ti je final verdict za combat? Mene je iskreno smorio, pogotovo na zadnjim boss fights, borba trajala i po sat vremena ali je prica nevjerovatna, to me najvise natjeralo da je zavrsim i nisam se pokajao. Jedino sam se svim silama borio da nikakav spoiler ne procitam u medjuvremnu
Nisi dobro pictose rasporedio. Meni je combat odlican upravo zbog toga što u svakom momentu mozes iskombinovati neku jebenu kombinaciju.
Clea izazove sam prešao bez čitanja builda, kao i main story i sve bossove. Najviše mi je trebalo pola sata po fajtu, I to kad su tri chromatic neprijatelja. Za Simona sam napravio build po uputama i damage od 90.000.000 je defacto cheat.
Nisi dobro pictose rasporedio. Meni je combat odlican upravo zbog toga što u svakom momentu mozes iskombinovati neku jebenu kombinaciju.
Clea izazove sam prešao bez čitanja builda, kao i main story i sve bossove. Najviše mi je trebalo pola sata po fajtu, I to kad su tri chromatic neprijatelja. Za Simona sam napravio build po uputama i damage od 90.000.000 je defacto cheat.
definitivno nisam kad procitam ovako ustvari kako se treba igrati kazem ti, nikako nisam fan onog combata, ali je igra kao igra masterpiece, od muzike, likova (veliki sam fan charlie coxa ) i ne mogu se odluciti da li mi je ona GOTY ili kcd2.
Novi portal mod će biti bolestan
Vraća nam se i firestorm mapa
joj goriti ce rush xl serveri
Kad izlazi ovo čudo?? Od Battlefield serijala samo sam igrao onaj Star Wars al novi ne stari koji je i danas aktivan i ima igrača, nisam ove druge nikada igrao. Možda da odavde krenem, nadam se samo da će biti i klasični team multiplayer.
Novi portal mod će biti bolestan
Vraća nam se i firestorm mapa
joj goriti ce rush xl serveri
Kad izlazi ovo čudo?? Od Battlefield serijala samo sam igrao onaj Star Wars al novi ne stari koji je i danas aktivan i ima igrača, nisam ove druge nikada igrao. Možda da odavde krenem, nadam se samo da će biti i klasični team multiplayer.
Izgleda 10 oktobra, meni je preko epic-a i na battlefield 2042 dosla kao neka pozivnica za neki experience, ali ne znam kada i sta
Peacean wrote: ↑01/08/2025 12:47
Ako ne bude odgađanja 10. oktobra izlazi a biće i open beta 9-10. avgusta i 14-17. avgusta pa možeš testirati je li to igra za tebe.