Onda rekoh da vratim barem tog cenera...

I na kraju hajde rekoh da probam NBA na osjecaj, ionako ne pratim NBA jos od Bulsa s Jordanom i Sixersa s Iversonom

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11 wrote:Dobro dosao u klub. Realno je kladionica bolest koja postepeno napreduje. U pocetku je to ok, ono igra se pomalo, pa se pocne dobijati, pa onda se covjek zalaufa, pa pocnu crne serije, i onda dodjes u fazu kad ti se gadi, a igras. Po inerciji.mO k3 wrote:
zato ja ne igram vise... popusio sam prosli mjesec 200 euro i necu viseTomahawk11 wrote:Samo bi trebao staviti i kad oplace. Igrao sam ja na tipicu uzivo i fino je kad covjek dobija, brza lova. Al da vidis meraka kad se gubi....ide jos brze
Tek kad prestanes i prodje nekih 5-10 dana, pocnes se oporavljati. I Bogami fino bez kladare, drugi covjek![]()
Udjem samo ovdje postaviti prognozu za par igraca posto pratim NBA.
Treba bataliti, dosta je i bilo, igram skoro 20 godina. Znam dosta ljudi sto su igrali godinama, bilo je tu i velikih dobitaka (i gubitaka) i batalili skroz. Kocka je to, ili si kockar ili nisi. A kockar ne moze imati normalan zivot.

Mislim da sam procitao da ce Galata cak odmarati neke od igraca jer im je bitnija utakmica za vikend u prvenstvu. Roster im je ionako tanak, tako da ce glavni igraci igrati manje ili nikako (postoji mogucnost da nastupe neki juniori - koliko je to moguce u Euroligi, ne znam).al-em wrote:Euroliga
Bobi marjanovic 13,5+
Galata na jednom pravom centru koji je 10 cm nizi od bobija. Jang je protiv fenera odigrao 35 minuta a bobi za vikend odmarao. Mislim da prvi centar zvezde uz 25+ minuta lagano prelazi ovu granicu. Pri tome jang mora igrati slabiju odbranu bez puno faulova jer nema nikakvu zamjenu.
Zoran erceg -15. Odigrao je iscrpljujucu utakmicu u ponedjeljak bez odmora. Posto je glavni igrac galate ocekujem da ga ataman danas odmara jer vec u subotu imaju utakmicu sa besiktasom koja im je veoma bitna dok su u el ispali odavno. Prevelika granica za ercega koji danas nece odigrati vise od 15 min.
Real alba
Real uhvatio formu i igraju fantasticno. Zadnje 4 utakmice u el su dobijali izmedju 20 i 30 razlIke. Alba bez hemondsa meklina i radosevica. laso ce kombinovati sastav i svima dati po dvadesetak minuta ali svakako ocekujem pobjedu reala vecu od 15 razlike. Alba je iznenadjenje takmicenja ali danas je izgledan njihov visok poraz.
poleti pa prepiši, ko i ja hahah i eto, obori me on za tonu novca jebem ti bobija..karanana wrote:hajmo lepi bobi jos 3 poena.
stao ga sut.
bravo bobi. jos pola kosa.
ali dabogda da zaigra u 4. cetvrtini. ostace na 14. fuj.
bio je i zenit, hladna rusija sa "divnim" terenima je kobna i za veće klubove od Torinahodža wrote:Inter je fakat bio zicer na 1,5
Kad bi i ovo ostalo proslo ovako lahko![]()

Marjanovicpolfudbal wrote:Fiorentina Roma 1x, preko korneri
Everton Dinamo 1x, preko korneri
Viljareal Sevilja 1x, preko zuti
Marjanovic preko
Erceg ispod
Kvota 44
tebe bas hoce nesporazumi s njima hahaPriNc_ba wrote:ja prosaohahahaha zbog ovih stvari treba imati 5 parova da se zavrse pa da mozes levatima prijevremenu isplatu uzeti