Is plaćam dva sa popustima i mislim da se mogu uzeti tri.barneyy wrote:Jel imao neko iskukstva kupovine uređaja na rate preko Moja TV moj izbor. Objedinio sam Moja tv full sa 3 ULRA broja. Kad kupujem neki uredjaj na rate koji se paket gleda?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- zateznistub
#50951 Re: BHTelecom All About
- drug_profi
#50952 Re: BHTelecom All About
Ovaj ko da je licno napad u Normandiji predvodio.Maharadza wrote:
Dobit' će telecom od žutog trezoraša na tacni, samo da ga CIA ne dira!
-
The BEN10
#50953 Re: BHTelecom All About
Može li neko potvrditi da se mogu kupiti tri uređaja sa popustom preko MojaTV full paketa?zateznistub wrote:Is plaćam dva sa popustima i mislim da se mogu uzeti tri.barneyy wrote:Jel imao neko iskukstva kupovine uređaja na rate preko Moja TV moj izbor. Objedinio sam Moja tv full sa 3 ULRA broja. Kad kupujem neki uredjaj na rate koji se paket gleda?
- zateznistub
#50954 Re: BHTelecom All About
Ja plaćam jedan preko mobilne komponente a drugi preko mojatv full komponente.The BEN10 wrote:Može li neko potvrditi da se mogu kupiti tri uređaja sa popustom preko MojaTV full paketa?zateznistub wrote:Is plaćam dva sa popustima i mislim da se mogu uzeti tri.barneyy wrote:Jel imao neko iskukstva kupovine uređaja na rate preko Moja TV moj izbor. Objedinio sam Moja tv full sa 3 ULRA broja. Kad kupujem neki uredjaj na rate koji se paket gleda?
- BarbaDue
#50955 Re: BHTelecom All About
Takođe dva uređaja sam kupio kao i ti.zateznistub wrote:The BEN10 wrote:Ja plaćam jedan preko mobilne komponente a drugi preko mojatv full komponente.zateznistub wrote: Može li neko potvrditi da se mogu kupiti tri uređaja sa popustom preko MojaTV full paketa?
- Hyperthalamus
#50956 Re: BHTelecom All About
Sve zavisi koje komponente su u mom izboru....konkretno ti mozes uzeti samo 1 uredjaj sa popustom, te ultre koje su ukljucene ne nose benefit kupovine uredjaja na popust. Da ti je u mom izboru npr mojatv full, adsl i moj mini 15 mogao bi kupiti 3 uredjaja sa popustom (na svaku komponentu 1 uredjaj)...
-
The BEN10
#50957 Re: BHTelecom All About
Aha, hvala, ovo baš ima smisla.Hyperthalamus wrote:Sve zavisi koje komponente su u mom izboru....konkretno ti mozes uzeti samo 1 uredjaj sa popustom, te ultre koje su ukljucene ne nose benefit kupovine uredjaja na popust. Da ti je u mom izboru npr mojatv full, adsl i moj mini 15 mogao bi kupiti 3 uredjaja sa popustom (na svaku komponentu 1 uredjaj)...
Kod mene su samo ultre, tako da to je to. U okviru ugovora od dvije godine znači mogu kupiti samo 1 uređaj.
- SmoLe
#50958 Re: BHTelecom All About
poz, jel moguce zamijeniti sim karticu, a da mi ostane stari broj
treba mi tacnije nano sim..
- drug_profi
#50959 Re: BHTelecom All About
Naravno. 5 KM na šalteru.SmoLe wrote:poz, jel moguce zamijeniti sim karticu, a da mi ostane stari broj
Razmisli o TWIN kartici. Ostaje ti stara, dobiješ i novu, sve na istom broju. Aktivna je ona koju si zadnju koristio (poziv,poruka). I to je sve za 5 KM.
-
kakaljin
#50960 Re: BHTelecom All About
Preporuka za ovu opcijudrugi profil wrote:Naravno. 5 KM na šalteru.SmoLe wrote:poz, jel moguce zamijeniti sim karticu, a da mi ostane stari broj
Razmisli o TWIN kartici. Ostaje ti stara, dobiješ i novu, sve na istom broju. Aktivna je ona koju si zadnju koristio (poziv,poruka). I to je sve za 5 KM.
- SmoLe
#50961 Re: BHTelecom All About
pa je li mi ostane stari sim ako uzmem i nano, jer samo mi on odgovara za mobitel? i je li moguce u svakom Bh Telecomu to uraditi, najblizi mi je onaj na Maltikakaljin wrote:Preporuka za ovu opcijudrugi profil wrote:Naravno. 5 KM na šalteru.SmoLe wrote:poz, jel moguce zamijeniti sim karticu, a da mi ostane stari broj
-
kakaljin
#50962 Re: BHTelecom All About
Mozes u svakom to uraditi, ostane ti i stari sim, samo uzmes novi sim koji je nano, platis 5 KM taj novi simSmoLe wrote:pa je li mi ostane stari sim ako uzmem i nano, jer samo mi on odgovara za mobitel? i je li moguce u svakom Bh Telecomu to uraditi, najblizi mi je onaj na Maltikakaljin wrote:Preporuka za ovu opcijudrugi profil wrote: Naravno. 5 KM na šalteru.
- drug_profi
#50963 Re: BHTelecom All About
Mozes i na onom pultu u Merkatoru npr. ako ti je blize. Na Malti je uvijek guzva. Znaci trazis Twin karticu. Platis 5 KM. Imas stari sim u funkciji kad ti treba, imas novi koji se moze lomiti na mikro, nano, koja ti velicina treba. Oba sima rade, a aktivan je onaj sa kojeg zadnjeg napravis akciju (poziv, poruka).SmoLe wrote:pa je li mi ostane stari sim ako uzmem i nano, jer samo mi on odgovara za mobitel? i je li moguce u svakom Bh Telecomu to uraditi, najblizi mi je onaj na Maltikakaljin wrote:Preporuka za ovu opcijudrugi profil wrote:
Naravno. 5 KM na šalteru.
- zateznistub
#50964 Re: BHTelecom All About
Došla mi je poruka da mi je aktivna usluga mobilnog oglasavanje, šta je to? 
- avaks
- Del_Boy1
#50966 Re: BHTelecom All About
Meni su to već dva puta aktivirali, čim dobijem poruku da je usluga aktivirana ja odmah odem na bhmoblile stranicu i isključim je.zateznistub wrote:Došla mi je poruka da mi je aktivna usluga mobilnog oglasavanje, šta je to?
- crnivrag
- zateznistub
#50968 Re: BHTelecom All About
Tnx, ali ja nisam poslovni... wtf
-
walk_M-A-N
#50969 Re: Bh telecom, moja tv
Da li neko zna može li se MojaTV prikačiti na stari tv na kojem radi samo antenski ulaz?
Drugo, može li se novi tv zakačiti direktno u onaj modem bez STB?
Valjda je tv dovoljno pametan da dekodira signal.
Ovo sa 2 upravljača je bezveze.
-
jarobot
#50970 Re: Bh telecom, moja tv
Prvo pitanje može se priključiti ako nađeš SetTopBox koji ima RF Modulator.? ( teško da ih ima ,vidim na piku ima jedna motorola STB sa RF priključcima )walk_M-A-N wrote:Da li neko zna može li se MojaTV prikačiti na stari tv na kojem radi samo antenski ulaz?
Drugo Smart tv je glup isto kao bilo koji PC bez dodatnog programa. I ovo drugo što kažeš u teoriji je izvodljivo ,ali u praksi gotovo nemoguće i nepraktično. Da bi tv radio kao STB , treba napisati softver sličan onome u STB uređaju koji bi se "mogao" instalisati Na Smart TV . Znači da bi trebalo za svaku marku tv_a napisati softver ( na stotine različitih marki i tipova TV_a bi trebao konkretno BH telekom imati u pohrani ), pa kad to sve ima ,kad dođe na teren uposlenik bi trebao instalisati dodatni softver na tv uz rizik da nešto pođe kako nevalja i sjebe tv... itd... tako da to uopšte nije jednostavno kao što izgleda . Uključi kabel i piči
Pozdrav!!!
-
jarobot
#50971 Re: Bh telecom, moja tv
I kad ti prko štele naštimaju sve će raditi dok neki drugi ne vidi da imaš " puno brzine" i skreše po hitnom postupku. Iz iskustva znam. Čak mi je neki kretenko na podršci tvrdio da je 18 Mb/s u redu za dodatni paket 1..kad sam rekao da mi daju napismeno da ne mogu ispoštovati 30+ na dodatni paket 1 da sve odjavim što imam kod telekoma podigli su na 30 i tako radi otprilike što je kod mene dobro na bakru i daljini oko 800 metara od centrale..zippoo87 wrote:upravo tako...moras naci nekoga ko radi tamo,da ti na profilu pusti vecu brzinu
regularnim putem,zivkanjem na 1444 ces izgubiti puno zivaca a vrlo vjerovatno neces dobiti to sto trebas
-
AmirBaa
-
zippoo87
#50974 Re: Bh telecom, moja tv
sve znam drug...desilo se i meni prije par mjeseci da su mi shebali brzinu i opet preko intervencije i insajdera mi vratili brzinu...dok opet neki blecak ne shebe i tako u krugjarobot wrote:I kad ti prko štele naštimaju sve će raditi dok neki drugi ne vidi da imaš " puno brzine" i skreše po hitnom postupku. Iz iskustva znam. Čak mi je neki kretenko na podršci tvrdio da je 18 Mb/s u redu za dodatni paket 1..kad sam rekao da mi daju napismeno da ne mogu ispoštovati 30+ na dodatni paket 1 da sve odjavim što imam kod telekoma podigli su na 30 i tako radi otprilike što je kod mene dobro na bakru i daljini oko 800 metara od centrale..zippoo87 wrote:upravo tako...moras naci nekoga ko radi tamo,da ti na profilu pusti vecu brzinu
regularnim putem,zivkanjem na 1444 ces izgubiti puno zivaca a vrlo vjerovatno neces dobiti to sto trebas
-
sole2mio
#50975 Re: BHTelecom All About
Kad uradis rezervaciju na neki telefon, jel to znaci samo rezervacija za odredjenu poslovnu jedinicu i tek kad uredjaj dodje u tu poslovnu jedinicu onda ce te zvati ?