+1LSD wrote:armin071 wrote:Najbolji detalj na utakmici je parola za rahmetli Izeta Nanica. Ovo je bruka za sta "igraci" Sarajeva primaju platu.i manijaci su sinoc skandirali Izet Nanić više puta.
Bar je to ostalo kao pohvalno u svijesti ovog naroda
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- agnostic_front
#50951 Re: Premijer liga BiH
-
nema me tamo
#50952 Re: Premijer liga BiH
Al' ovo sekunde ne treba cuditi dolaze papci mentalitetom idemo izginut za bod, a naši kukaju koliko je vruce i protiv koga trebaju igrati..
I kad dodas na to kakva je to vrsta pickica na terenu sve ti bude jasno..
I nema šanse da idem da me saljeva znoj dok njih gledam..
Previše sam ja para ostavio na gostujucim na domacim da bi meni neko mogao reci u dobru i u zlu..
A taj ide samo na domace i par gostujucih blizih..
Nema ni na sjeveru više nikog osim mlađih kojim je trenutno tribina furka i onih vjernih jos 50tak ostalo.
I kad dodas na to kakva je to vrsta pickica na terenu sve ti bude jasno..
I nema šanse da idem da me saljeva znoj dok njih gledam..
Previše sam ja para ostavio na gostujucim na domacim da bi meni neko mogao reci u dobru i u zlu..
A taj ide samo na domace i par gostujucih blizih..
Nema ni na sjeveru više nikog osim mlađih kojim je trenutno tribina furka i onih vjernih jos 50tak ostalo.
- ultima_palabra
#50953 Re: Premijer liga BiH
Ovo bi mogla biti godina kolapsa sarajevskog fudbala... kad cemo izgubiti hiljade djece koji ce fudbal gledati iskljucivo na tv.
Ne mogu se ni smijati konama kad se isto moglo i nama desiti sinoc.
- MOSALJOZE
#50954 Re: Premijer liga BiH
Ovo je sramota 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#50955 Re: Premijer liga BiH
Edis
Steta sto nije kod nas dosao
A nama valja slaviti bod protiv Krupe, tri utakmice, a jos gola dali nismo
Steta sto nije kod nas dosao
A nama valja slaviti bod protiv Krupe, tri utakmice, a jos gola dali nismo
- NajdraziVodjaa
#50956 Re: Premijer liga BiH
relativno84 wrote:omega369 wrote:Odokativno 3.150 gledalaca na sablasno praznoj grbavici![]()
Jel ono neki bojkot prema adzemu ili..?
Sve je to isti kurac
Samoproglaseni najbolji navijaci u univerzumu i kako kazu sami oni zbog kojih se igra fudbal u BiH
Mulalic
- karanana
#50957 Re: Premijer liga BiH
Sad se uprava udara nogom u guzicu sto ga sa v.d. brzo proglasise trenerom.
- NajdraziVodjaa
#50958 Re: Premijer liga BiH
Jedina razlika izmedju nas sinoc i sada Sarajeva je sto igraci Goska nisu zabili sami sebi golcinu i sto su realizovali svoju sansu koje Vitez sinoc nije.
- Logovan
#50959 Re: Premijer liga BiH
SRAMOTA.
Tri kola, dva poraza, a oba na AFH
Jebem im mater i onima u lozi i onima na klupi, a i onima na terenu. Majku jebali, fuj, fuj, fuj.
Tri kola, dva poraza, a oba na AFH
Jebem im mater i onima u lozi i onima na klupi, a i onima na terenu. Majku jebali, fuj, fuj, fuj.
- ultima_palabra
#50960 Re: Premijer liga BiH
Ja vjerujem da je Sarajevo bolje odigralo od nas, gore od onoga jednostavno ne moze.NajdraziVodjaa wrote:Jedina razlika izmedju nas sinoc i sada Sarajeva je sto igraci Goska nisu zabili sami sebi golcinu i sto su realizovali svoju sansu koje Vitez sinoc nije.
-
LSD
#50961 Re: Premijer liga BiH
Pa desilo se sinoc, samo što oni levati zabiše sebi gol umjesto nama. Mi ga svakako ne bi dali za dva dana.ultima_palabra wrote:Ovo bi mogla biti godina kolapsa sarajevskog fudbala... kad cemo izgubiti hiljade djece koji ce fudbal gledati iskljucivo na tv.
Ne krivim jadnog Adžema iako lupa gluposti, on je jadnik zavaljen, on ce još par kola, slijedeci kiks i opet ce ga vratiti da trenira omladince...krivim nesposobnu upravu koja nije dovela neko normalno pojacanje evo vec godinu dana, posebno krivim Ćenana kojem je to posao.
Nama je Sinan Ramović iz Doboja kod Kaknja najvece pojacanje u zadnjih godinu dana
Last edited by LSD on 06/08/2017 22:42, edited 1 time in total.
- leškarenje
#50962 Re: Premijer liga BiH
Eto Goska iza coska 
- Logovan
#50963 Re: Premijer liga BiH
Ma mi smo odigrali dobro, nije bilo loše, ali falili su golovi. U prvom poluvremenu 4 ili 5 dobrih šansi i još neke manje prilike, poluprilike. Na odmor se trebalo otići sa 2:0 ili 3:0. Drugo lošije, ali bilo je nekih prilika.ultima_palabra wrote:Ja vjerujem da je Sarajevo bolje odigralo od nas, gore od onoga jednostavno ne moze.NajdraziVodjaa wrote:Jedina razlika izmedju nas sinoc i sada Sarajeva je sto igraci Goska nisu zabili sami sebi golcinu i sto su realizovali svoju sansu koje Vitez sinoc nije.
Nešto slično kao protiv Zarije, jebo te fudbal.
- NajdraziVodjaa
#50964 Re: Premijer liga BiH
A trener nas zadovoljan, kaze sta je misevi sidjite vi pa igrajte po ovoj vruciniultima_palabra wrote:Ja vjerujem da je Sarajevo bolje odigralo od nas, gore od onoga jednostavno ne moze.NajdraziVodjaa wrote:Jedina razlika izmedju nas sinoc i sada Sarajeva je sto igraci Goska nisu zabili sami sebi golcinu i sto su realizovali svoju sansu koje Vitez sinoc nije.
A za Sarajevo pretpostavljam nisam gledao ali siguran sam da su bar nesto napravili.
- Lakat Jebić
#50965 Re: Premijer liga BiH
kae mi haver, gledo obje, identican fudbal sarajevskih ekipaultima_palabra wrote:Ja vjerujem da je Sarajevo bolje odigralo od nas, gore od onoga jednostavno ne moze.NajdraziVodjaa wrote:Jedina razlika izmedju nas sinoc i sada Sarajeva je sto igraci Goska nisu zabili sami sebi golcinu i sto su realizovali svoju sansu koje Vitez sinoc nije.
-
LSD
#50966 Re: Premijer liga BiH
Znaci Mulalić, britka sablja, maksimalnih 9 bodova u prva tri kola
Mladost se izdvaja na vrhu tabele.
Kakvog brata mi otjerasmo
Kakvog brata mi otjerasmo
- Muhamed Đakmić
#50967 Re: Premijer liga BiH
Ma ni blizu kao Zaria, ovo je dno dna bilo. Ljudi nam tri puta trčali kontre 3 ili 4 na 2.Logovan wrote:Ma mi smo odigrali dobro, nije bilo loše, ali falili su golovi. U prvom poluvremenu 4 ili 5 dobrih šansi i još neke manje prilike, poluprilike. Na odmor se trebalo otići sa 2:0 ili 3:0. Drugo lošije, ali bilo je nekih prilika.ultima_palabra wrote:Ja vjerujem da je Sarajevo bolje odigralo od nas, gore od onoga jednostavno ne moze.NajdraziVodjaa wrote:Jedina razlika izmedju nas sinoc i sada Sarajeva je sto igraci Goska nisu zabili sami sebi golcinu i sto su realizovali svoju sansu koje Vitez sinoc nije.
Nešto slično kao protiv Zarije, jebo te fudbal.
Imali smo udarac Velkoskog iz slobodnog udarca i dvije šanse Nedima Hadžića koje je sam izgradio svojim kretanjem. Ostalo je sve bilo smiješno.
- BlueBlood
#50968 Re: Premijer liga BiH
kazu igraci sarajeva nisu htjeli da se preznoje jer nema vode za tusiranje
-
Qoom
#50970 Re: Premijer liga BiH
Najbolje od svega je što će na kraju na tribinama ostat one standardne 2, 3 stoje i neću morat slušat krezave vilice ko je dvaneska, šta radi šesneska i ostale gluposti.
- leškarenje
#50971 Re: Premijer liga BiH
Ma bravoQoom wrote:Najbolje od svega je što će na kraju na tribinama ostat one standardne 2, 3 stoje i neću morat slušat krezave vilice ko je dvaneska, šta radi šesneska i ostale gluposti.
- spree
#50972 Re: Premijer liga BiH
Rezultat ne moze da ne izostane by baka jezicki mag

- Logovan
#50973 Re: Premijer liga BiH
Ma bilo kako bilo, ovo je bruka.Muhamed Đakmić wrote: Ma ni blizu kao Zaria, ovo je dno dna bilo. Ljudi nam tri puta trčali kontre 3 ili 4 na 2.
Imali smo udarac Velkoskog iz slobodnog udarca i dvije šanse Nedima Hadžića koje je sam izgradio svojim kretanjem. Ostalo je sve bilo smiješno.
-
last mohicans
#50974 Re: Premijer liga BiH
Sjesti i plakati..ali se ne treba nervirati. Vidim i po postovima da je raja poravnila, iako je ovo zalosno sto se događa. Kad se gospoda ne nervira i ne reaguje, što bi mi kao navijači zuč jeli. Amateri vode klub, samo nisam siguran koji je pravi način da se ova govna rastjeraju. Najprije mislim na upravu. Trenera je najlakse promijeniti i jasno je svima da to nije rješenje. Nakon pozitivnog šoka sada imamo razočarenje. Bravo upravo, čini mi se, sad to mogu sigurno reci, najgora do sada. Kinezu se također svaku utakmicu zahvaljivati sto nas je izvukao iz govana i uvalio u još veća. Bravo,bravo. Nemam riječi...Hvala vam što se igrate sa svetinjom i našim zivcima. Nastavite tako, pa necete više nikako imati pritiska domaceg terene kad vas bude 500 zajedno s obezbjeđenjem i redarima. Samo naprijed Valentine i Sabrino, imena nakaradnih vam se sjetim.
Poruka za kolege novinare. Perite ih svaki dan jednim tekstom, pera vam se pozlatila.
Poruka za kolege novinare. Perite ih svaki dan jednim tekstom, pera vam se pozlatila.
- Maharadza
#50975 Re: Premijer liga BiH
Kao što sam napisao prije par mjeseci: motaj kablove, gasi mješalicu - fudbal u gradu Sarajevu je mrtav! Bolje uzorati Koševo i Grbavicu pa posaditi krompir!