Iskreno, nadao sam se da će obezbijediti SK.MTV wrote:Ostaje jos da se vidi jesu li tacne insajderske vijesti sa jednog tajnog foruma i naplatnog mjesta hoce li krajem mjeseca Logosoft dobiti SK i to je to. BHT nece imati SK.The BEN10 wrote: Sve u svemu dakle, obična šuplja, a BHT i dalje neće nuditi SK ?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
The BEN10
#50926 Re: BHTelecom All About
-
Dzontra_Volta
#50927 Re: BHTelecom All About
Biće SK na BHT. Šta mislite što je Petraeus ovih dana u BiH. Ali će i BHT morati uraditi neke ustupke, naravno.The BEN10 wrote:Iskreno, nadao sam se da će obezbijediti SK.MTV wrote:Ostaje jos da se vidi jesu li tacne insajderske vijesti sa jednog tajnog foruma i naplatnog mjesta hoce li krajem mjeseca Logosoft dobiti SK i to je to. BHT nece imati SK.The BEN10 wrote: Sve u svemu dakle, obična šuplja, a BHT i dalje neće nuditi SK ?
-
mokebih
#50928 Re: BHTelecom All About
Treba ti jedan par ovoga:Black swan wrote:ne pitajte kako imam trecu sobu
trebam moju tv tu
vec 2 risivera imam
treba mi nesto bezicnoda ne busim sjebah sva vrata u stanu
ima onaj neki uredjaj...samo me cijene zanimaju i kakav televbizorr uzeti
sad imam tu onaj katodni
https://www.olx.ba/artikal/25188978/pow ... h-telecom/
- studiorum_tuzlaensis
#50929 Re: BHTelecom All About
mislim da utičnice moraju biti na istoj fazi 
-
mokebih
#50930 Re: BHTelecom All About
Naravno.studiorum_tuzlaensis wrote:mislim da utičnice moraju biti na istoj fazi
-
mulderm
#50931 Re: BHTelecom All About
Kad mozemo ocekivati od BHT nadogradnju MojaTv platforme , koja je vec odavno tehnoloski zastarjela ???
http://ht.hr/press-centar/objave-za-med ... nosti.html
- Maharadza
#50932 Re: BHTelecom All About
Dzontra_Volta wrote:Biće SK na BHT. Šta mislite što je Petraeus ovih dana u BiH. Ali će i BHT morati uraditi neke ustupke, naravno.The BEN10 wrote:Iskreno, nadao sam se da će obezbijediti SK.MTV wrote: Ostaje jos da se vidi jesu li tacne insajderske vijesti sa jednog tajnog foruma i naplatnog mjesta hoce li krajem mjeseca Logosoft dobiti SK i to je to. BHT nece imati SK.

Dobit' će telecom od žutog trezoraša na tacni, samo da ga CIA ne dira!
-
kakaljin
#50933 Re: BHTelecom All About
mulderm wrote:Kad mozemo ocekivati od BHT nadogradnju MojaTv platforme , koja je vec odavno tehnoloski zastarjela ???
Imas vec moja tv multiscreen aplikaciju, ali ostale dodatke nemas, tako da gdje god da si u BiH mozes gledati moja tv kanale koje imas u ponudi na bilo cijem internetu ili 3G-u i u svom paketu, isto mozes na 3 dodatna uredjaja to gledati. Gledas sve kanale iz ponude bez ikakve prepreke, dok je na D3Go aplikaciji od telemacha ne mozes sve kanale gledati na tudjem internetu.
- Maharadza
#50934 Re: BHTelecom All About
Zato korisnici TM-a imaju besplatne wifi hotspot-ove kroz UNIFI mrežu https://unifi-ug.net/ba preko kojih rade svi kanali!kakaljin wrote:mulderm wrote:Kad mozemo ocekivati od BHT nadogradnju MojaTv platforme , koja je vec odavno tehnoloski zastarjela ???
Imas vec moja tv multiscreen aplikaciju, ali ostale dodatke nemas, tako da gdje god da si u BiH mozes gledati moja tv kanale koje imas u ponudi na bilo cijem internetu ili 3G-u i u svom paketu, isto mozes na 3 dodatna uredjaja to gledati. Gledas sve kanale iz ponude bez ikakve prepreke, dok je na D3Go aplikaciji od telemacha ne mozes sve kanale gledati na tudjem internetu.
Last edited by Maharadza on 23/05/2017 19:59, edited 1 time in total.
-
Troko
#50935 Re: BHTelecom All About
S tim da MojaTV ce prije ici na telemahovom internetu nego domacinskom telekomovom jer je bht truba provajder.
Jos uvijek mi nisu rijesili dns problem.
- oldtajmer
#50936 Re: BHTelecom All About
u cemu je fazon sa tim multisc.,kako se to aktivira,jel se dodatno placa i slkakaljin wrote:mulderm wrote:Kad mozemo ocekivati od BHT nadogradnju MojaTv platforme , koja je vec odavno tehnoloski zastarjela ???
-
kakaljin
#50937 Re: BHTelecom All About
Maharadza wrote:Zato korisnici TM-a imaju besplatne wifi hotspot-ove kroz UNIFI mrežu https://unifi-ug.net/ba preko kojih rade svi kanali!kakaljin wrote:mulderm wrote:Kad mozemo ocekivati od BHT nadogradnju MojaTv platforme , koja je vec odavno tehnoloski zastarjela ???
Super, ja ih u svom stanu vidim 6 i svaki je signal na minimumu i stopa kada se gleda D3GO, tako na mom slucaju ne vidim funkcionalnost.
Ali moja tv kanale i to SVE mozes gledati na tudjem internetu, dok telemachove ne mozes mimo svoje mreze, i u tome je prednost telecoma.
-
kakaljin
#50938 Re: BHTelecom All About
3 KM je mjesecno po uredjaju, ali mozes gledati gdje god hoces sve kanale u BiH-aoldtajmer wrote:u cemu je fazon sa tim multisc.,kako se to aktivira,jel se dodatno placa i slkakaljin wrote:mulderm wrote:Kad mozemo ocekivati od BHT nadogradnju MojaTv platforme , koja je vec odavno tehnoloski zastarjela ???
-
kakaljin
#50939 Re: BHTelecom All About
Nije bas da je BHT truba provajder, ali eto i tome je prednost BHT jer mozes gledati sve kanale dok D3GO ne mozes sve gledati mimo njihove mreze.Troko wrote:S tim da MojaTV ce prije ici na telemahovom internetu nego domacinskom telekomovom jer je bht truba provajder.
- Benq
#50940 Re: BHTelecom All About
Na D3GO 90% kanala radi u drugim mrezama , ne radi SK (logicno).kakaljin wrote: Ali moja tv kanale i to SVE mozes gledati na tudjem internetu, dok telemachove ne mozes mimo svoje mreze, i u tome je prednost telecoma.
Koristio sam account od druga jos dok sam na HS mrezi bio i gledao svaki kanal koji me zanimao. Doduse ne znam jesu li sada promijenili nesto.
-
kakaljin
#50941 Re: BHTelecom All About
Znaci ne rade SVI kanali, ni sada ne mozes gledati sve kanaleBenq wrote:Na D3GO 90% kanala radi u drugim mrezama , ne radi SK (logicno).kakaljin wrote: Ali moja tv kanale i to SVE mozes gledati na tudjem internetu, dok telemachove ne mozes mimo svoje mreze, i u tome je prednost telecoma.
Koristio sam account od druga jos dok sam na HS mrezi bio i gledao svaki kanal koji me zanimao. Doduse ne znam jesu li sada promijenili nesto.
Ne znam kako logicno moze biti da ne mozes SK gledati, kada ja kada se konektujem na telemach mrezu bez ikakvih problema mogu gledati bh ligu i arene ( dok nisu bili u ponudi telemacha) i sve HD kanale bez ikakvih problema, tako da ovo logicno SK ne stoji kako treba ako vec imas tu uslugu, kao sto imas multiscreen uslugu.
- avaks
#50942 Re: BHTelecom All About
D3Go je odron u zadnje vrijeme, da ne kažem nužno zlo ali u većini paketa je besplatan pa dobro dođe nekada.
To da ne daju SK na drugim mrežama itekako ima logike, pa ja bih prodavao svoj account zbog toga
A i ovaj Multiskrin je poskup, 3,5KM za svaki uređaj
To da ne daju SK na drugim mrežama itekako ima logike, pa ja bih prodavao svoj account zbog toga
A i ovaj Multiskrin je poskup, 3,5KM za svaki uređaj
- zateznistub
#50943 Re: BHTelecom All About
Ti si majke mi, do ušiju zaljubljen u ovu osobu. Jbt svaki ti drugi post njegova slika...Maharadza wrote:
- Maharadza
#50944 Re: BHTelecom All About
Ti si majke mi, UHLJEB I POLTRON!zateznistub wrote:Ti si majke mi, do ušiju zaljubljen u ovu osobu. Jbt svaki ti drugi post njegova slika...Maharadza wrote:
I gdje neću poštovati čovjeka iz države koja mi je donijela 80/6 mbps uz FLAT za pristupačnu cijenu?!
- zateznistub
#50945 Re: BHTelecom All About
Po čemu sam uhljeb? A pogotovo poltrron? možeš li navesti bar jedan suvisli razlog? Ali bez stavljanja slike ljubimca...Maharadza wrote: Ti si majke mi, UHLJEB I POLTRON!
I gdje neću poštovati čovjeka iz države koja mi je donijela 80/6 mbps uz FLAT za pristupačnu cijenu?!
I oprosti, o orjentaciji i ukusu se ne raspravlja...
-
Papucarec
#50946 Re: BHTelecom All About
Troko wrote:S tim da MojaTV ce prije ici na telemahovom internetu nego domacinskom telekomovom jer je bht truba provajder.
jel imas problem s dns kao korisnik ADSL-a ili moja tv i koji ruter imas ??
-
Troko
#50947 Re: BHTelecom All About
ADSL samo.
ZTE model, ne znam sad tacno broj. To su mi oni dali po ugovoru. Odnah na pocetku sam se zalio, slab signal i otkljucan mi bio samo jedan port. Ok, cackali su nesto, nastimali sa ko coik mogu staviti dva kabla umjesto jednog jer mi nekad treba zica imjesto wifi. To je jedino uspjesno, sve ostalo uvijek neki belaj.
Da ne kazem da brzina oscilira stalno. Oscilira mi nekad i kod ostalih (kao student sam mijenjao stanove i provajdere) ali ni Logosoft ni TM ni HS ni desetinu problema mi nisu stvorili kao Telekom.
Kuci sam uzeo onaj mali paket od 5mbps ima nekoliko godina. Kosta oko 20KM. Prije dvije ili tri godine Logosoft sam imao za iste pare i duplo vecu brzinu.
Ne treba mi kuci brz net i necu da placam masne pare za dva prikljucka jer kuci nisam cesto. Hocu da ono sto placam radi. 5mbps mi je dovoljno al ako je 3,5 ja sam sretnik. 4 je mozda 12 sati u sedmici. Sad me jebe i taj dns a isti laptop istu stranicu otvori na svakom netu.
Nazalost, u malom mjestu sam se rodio. Nema drugih osim telekoma. Ta bagra i zivi od monopola po manjim mjestima. U Sarajevu bih prije bio bez neta vec uzeo telekom i da mi ga djabe nude.
I jos jedna stvar, vise od 5 godina nisu povecali te brzine. Haman svi ostali jesu. Prodati telekom Njemackoj, za 5 dana bi sve bilo dobro. Majku im jebem.
ZTE model, ne znam sad tacno broj. To su mi oni dali po ugovoru. Odnah na pocetku sam se zalio, slab signal i otkljucan mi bio samo jedan port. Ok, cackali su nesto, nastimali sa ko coik mogu staviti dva kabla umjesto jednog jer mi nekad treba zica imjesto wifi. To je jedino uspjesno, sve ostalo uvijek neki belaj.
Da ne kazem da brzina oscilira stalno. Oscilira mi nekad i kod ostalih (kao student sam mijenjao stanove i provajdere) ali ni Logosoft ni TM ni HS ni desetinu problema mi nisu stvorili kao Telekom.
Kuci sam uzeo onaj mali paket od 5mbps ima nekoliko godina. Kosta oko 20KM. Prije dvije ili tri godine Logosoft sam imao za iste pare i duplo vecu brzinu.
Ne treba mi kuci brz net i necu da placam masne pare za dva prikljucka jer kuci nisam cesto. Hocu da ono sto placam radi. 5mbps mi je dovoljno al ako je 3,5 ja sam sretnik. 4 je mozda 12 sati u sedmici. Sad me jebe i taj dns a isti laptop istu stranicu otvori na svakom netu.
Nazalost, u malom mjestu sam se rodio. Nema drugih osim telekoma. Ta bagra i zivi od monopola po manjim mjestima. U Sarajevu bih prije bio bez neta vec uzeo telekom i da mi ga djabe nude.
I jos jedna stvar, vise od 5 godina nisu povecali te brzine. Haman svi ostali jesu. Prodati telekom Njemackoj, za 5 dana bi sve bilo dobro. Majku im jebem.
-
barneyy
#50948 Re: BHTelecom All About
Jel imao neko iskukstva kupovine uređaja na rate preko Moja TV moj izbor. Objedinio sam Moja tv full sa 3 ULRA broja. Kad kupujem neki uredjaj na rate koji se paket gleda?
- Hyperthalamus
#50949 Re: BHTelecom All About
Pa gledas MojaTV full. Nema ti tu nikakve veze sto imas 3 ultra broja ukljucena u izbor. Opet vazi pravilo mozes uzeti smo 1 uredjaj sa popustom.
-
sencobih
#50950 Re: BHTelecom All About
za pristupačnu cijenu uz obilje kršenja svih mogućih zakona, faktički kupuješ ukradenu robu i što je jos gore ne vidiš nikakav problem u tomeMaharadza wrote:Ti si majke mi, UHLJEB I POLTRON!zateznistub wrote:Ti si majke mi, do ušiju zaljubljen u ovu osobu. Jbt svaki ti drugi post njegova slika...Maharadza wrote: