Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Yug

#50926 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Yug »

skupljac_zeljeza wrote::shock:

Image
Ja ne znam odakle ta ideja u Sarajevu da ce se nanosenjem ekonomske stete Srbima, privoliti Srbe da imaju cvrsce (a ne jos slabije) veze s onima koji im nanose stetu. Prirodno je da bjezis od nasilnika, a ne mu trcis u zagrljaj.
To pokazuje da su kompleksi i zelja za osvetom kod Bosnjaka daleko jaca stvar od "branjenja Bosne", jer rusiti veze izmedju federalnih jedinica u BiH jest rusenje "Bosne".

Pogotovo je smijesna ideja da ce Srbi ukinuti ili oslabiti ovlasti Srpske "kada vide da je Federacija ekonomski uspjesnija", takozvano "ekonomsko ukidanje RS", :lol: . Ima li itko da misli da bi Srbi ukinuli R.Srpsku cak i kada bi bosnjacki kantoni bili bogatiji od Svicarske, a kao sto znamo, nisu Svicarska nego imaju nezaposlenost 40% i 10 maraka vecu prosjecnu placu nego RS.

No, tu se radi o necemu drugome. Bosnjaci jednostavno moraju imati neku ideju sto osvete, sto potrebu da vrate poljuljano samopouzdanje zbog desetljeca ismijavanja i ponizavanja carsije od 280 000 stanovnika, od strane R.Srpske.

Smijesno je to sto za najvecu politicku pobjedu nad Srbima u BiH, smatraju odluku HDZ-ovog direktora agencije za statistiku da se popis racuna po jednoj metodologiji, umjesto po drugoj. Znaci odluka Hrvata, preciznije mrskog HDZ-a, koja sasvim slucajno nanosi blagu stetu Srbima, predstavlja najvecu pobjedu Bosnjaka. :-D
Danguba

#50927 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Yug wrote:
Ja ne znam odakle ta ideja u Sarajevu da ce se nanosenjem ekonomske stete Srbima, privoliti Srbe da imaju cvrsce (a ne jos slabije) veze s onima koji im nanose stetu. Prirodno je da bjezis od nasilnika, a ne mu trcis u zagrljaj.
To pokazuje da su kompleksi i zelja za osvetom kod Bosnjaka daleko jaca stvar od "branjenja Bosne", jer rusiti veze izmedju federalnih jedinica u BiH jest rusenje "Bosne".

Pogotovo je smijesna ideja da ce Srbi ukinuti ili oslabiti ovlasti Srpske "kada vide da je Federacija ekonomski uspjesnija", takozvano "ekonomsko ukidanje RS", :lol: . Ima li itko da misli da bi Srbi ukinuli R.Srpsku cak i kada bi bosnjacki kantoni bili bogatiji od Svicarske, a kao sto znamo, nisu Svicarska nego imaju nezaposlenost 40% i 10 maraka vecu prosjecnu placu nego RS.

No, tu se radi o necemu drugome. Bosnjaci jednostavno moraju imati neku ideju sto osvete, sto potrebu da vrate poljuljano samopouzdanje zbog desetljeca ismijavanja i ponizavanja carsije od 280 000 stanovnika, od strane R.Srpske.

Smijesno je to sto za najvecu politicku pobjedu nad Srbima u BiH, smatraju odluku HDZ-ovog direktora agencije za statistiku da se popis racuna po jednoj metodologiji, umjesto po drugoj. Znaci odluka Hrvata, preciznije mrskog HDZ-a, koja sasvim slucajno nanosi blagu stetu Srbima, predstavlja najvecu pobjedu Bosnjaka. :-D
:thumbup:

Haj sad' slini i dalje...

Image
Co0l

#50928 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

Yug wrote:

Image

Pogotovo je smijesna ideja da ce Srbi ukinuti ili oslabiti ovlasti Srpske "kada vide da je Federacija ekonomski uspjesnija", takozvano "ekonomsko ukidanje RS", [emoji38] . Ima li itko da misli da bi Srbi ukinuli R.Srpsku cak i kada bi bosnjacki kantoni bili bogatiji od Svicarske, a kao sto znamo, nisu Svicarska nego imaju nezaposlenost 40% i 10 maraka vecu prosjecnu placu nego RS.

I to je hvala sto pokusavaju otrgnut manji entitet iz ralja mrskog MMF-a!?Kakvi nezahvalnici!
155_mm

#50929 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Yug wrote: Ja ne znam odakle ta ideja u Sarajevu da ce se nanosenjem ekonomske stete Srbima, privoliti Srbe da imaju cvrsce (a ne jos slabije) veze s onima koji im nanose stetu. Prirodno je da bjezis od nasilnika, a ne mu trcis u zagrljaj.
ploitika privoljavanja je dozivjela potpuni slom. ma sta federalne bre, konfederalne. ma sta konederalne drzavna zajednica bre.

Yug wrote:
od kud tebi ta ideja da je neko imao tu ideju?

Yug wrote: No, tu se radi o necemu drugome. Bosnjaci jednostavno moraju imati neku ideju sto osvete, sto potrebu da vrate poljuljano samopouzdanje zbog desetljeca ismijavanja i ponizavanja carsije od 280 000 stanovnika, od strane R.Srpske.
znaci priznajes ponizavanje bosnjaka a gore ih upozoravas da tako nece privoliti srbe. naravno nebeski narod ima pravo da ponizava koga hoce ali njega se mora privoljavati. gubis se bre ko abdest. :lol:
Yug wrote: Smijesno je to sto za najvecu politicku pobjedu nad Srbima u BiH, smatraju odluku HDZ-ovog direktora agencije za statistiku da se popis racuna po jednoj metodologiji, umjesto po drugoj. Znaci odluka Hrvata, preciznije mrskog HDZ-a, koja sasvim slucajno nanosi blagu stetu Srbima, predstavlja najvecu pobjedu Bosnjaka. :-D
ma ja cojek usto jedno jutro i nako uz kavu rece zeni "ma ja cu uzeti onu metedologiju po EU" a zena ce njemu "ma uzmi sta hoces ali uzmi i meni kilu kave da imamo sta piti sutra"

a covke i bake su i sami priznali da pojma nisu imali da ce to ovaj uraduti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#50930 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Cetnike treba lupiti gdje ih najviše boli , po parama !!!
Ovo je jebeno odličan potez napokon " bošnjačkih " parazita pardon političara ...
arzuhal

#50931 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Co0l wrote: I to je hvala sto pokusavaju otrgnut manji entitet iz ralja mrskog MMF-a!?Kakvi nezahvalnici!
:lol:
bh.tornjak

#50932 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Na sjednici vlade drzavetine sumske danas je jednoglasno usvojen zakon o zastiti na radu kojeg je predlozio drzavnik nad drzavnicima mile dodik.
Naime,jednoglasno je odluceno da se clanovima vlade podijeli po jedno pakovanje "vazelina" a premijeru zeljku tri pakovanja....precedniku dodi pet pakovanja .
Takodje je odluceno da zbog lakseg u bezbolnijeg donosenja odluka....precednik i premijer vlade idu na
besplatnu masazu straznjice jer se ocekuje tijesno donosenje odluka koje ce da budu jako bolne.

Obavjestajni izvori tvrde da zvizdic i novalic danonocno belegijaju sekagije pod budnim okom mmf-a
mayab

#50933 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Dodik u igri sa unucima povrijedio nogu

Srna 07.07.2016 12:27
BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik povrijedio je desnu nogu igrajući košarku sa unucima, ali se osjeća dobro i može da hoda uz pomoć štapa, saznaje portal "Iskra". Dodik, koji svaki slobodan trenutak koristi da sa unucima provede što više vremena, povrijedio je dva prsta na desnoj nozi. Dodik se povrijedio prošlog vikenda kada je nezgodno doskočio, nakon čega je nastavio igru sa unucima, da bi naknadno osjetio bolove u stopalu.
Povreda neće uticati na redovne aktivnosti predsjednika Dodika.
:oops: :oops: :oops:

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... ogu/377792
KB9

#50934 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KB9 »

al dilfa uleti klizeci miletu, nogu mu shandrio eto :lol:
Alfons Kauders

#50935 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

Yug wrote:

Image

:D

Jest, jer bas smo mi zacrtavali ekonomsku politiku boljeg dijela BiH u proteklih deset godina. Mi smo vas zaduzili, mi smo sve privatizirali i sjebali lovu, mi smo pljackali banke i Glinicu... Vi nemate ama bas nista s tim, ha ja...

Usput, ovo je tek pocetak. Predigra. Pravi seks tek slijedi. :izet:
Alfons Kauders

#50936 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

Image

Evo da i sami vidite kako su nas islamisti zaduzili i upropastili.

RS nema nista s ovim zaduzenjima, to sve Sarajevo, Tuzla i Mostar ima da vracaju.
kamen spoticanja

#50937 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

KB9 wrote:al dilfa uleti klizeci miletu, nogu mu shandrio eto :lol:
Uzhebali se ovi zeleni opasno :D
banda dzihadisticka...garant nece kredit jer je kamata haram :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#50938 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Niko ne komentariše pokušaj atentata na Guardiana??? :?
Jasno je da su agenti CIA-e podlogu terena gdje Guardian igra košarke sa unucima premazali preko noći specijalnom emulzijom koja
izaziva klizanje i računali su na još pogubnije poslijedice,ne razmišljajući da su se i djeca mogla povrijediti.Naravno,tim zlikovcima ništa
nije sveto.Važno je bilo onesposobiti Guardiana a onda su računali da će njihove poturičke sluge,Bosnić i kompanija,prenijeti što više
nadležnosti na nivo tzv BIH.

Nije jasno šta rade ljudi zaduženi za Guardianovu bezbjednost? :? I onaj Dževad me počeo nervirati,samo nešto sere po TV-u a Guardian
prepušten nemilosti stranih obavještajaca i ostataka AID-a. :-)

Zvizdić,Novalić i MMF nek si jebu mater!!! :mrgreen:
Last edited by prljavi Hare on 08/07/2016 09:01, edited 1 time in total.
mO k3

#50939 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

kamen spoticanja wrote:
KB9 wrote:al dilfa uleti klizeci miletu, nogu mu shandrio eto :lol:
Uzhebali se ovi zeleni opasno :D
banda dzihadisticka...garant nece kredit jer je kamata haram :D
Kažu , da će dobiti neke kredite po šerijatskom zakonu :mrgreen:
arzuhal

#50940 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

kamen spoticanja wrote: banda dzihadisticka...garant nece kredit jer je kamata haram :D
:lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#50941 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote: Kažu , da će dobiti neke kredite po šerijatskom zakonu :mrgreen:
Suska se da su Dilfa i Nisde (inace kodna imena vehabijskih agenata :mrgreen: ) vec sredili aranzman beskamatnih kredita kod BBI banke :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#50942 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Yug wrote: Ja ne znam odakle ta ideja u Sarajevu da ce se nanosenjem ekonomske stete Srbima, privoliti Srbe da imaju cvrsce (a ne jos slabije) veze s onima koji im nanose stetu. Prirodno je da bjezis od nasilnika, a ne mu trcis u zagrljaj.
Čega sve se neće sjetiti Turci da naude Srbima moj Yug...još malo pa nezavisnost tzv. "federalnih jedinica" iz kazamata naroda zvanog BiH. :bih:
Yug wrote: Pogotovo je smijesna ideja da ce Srbi ukinuti ili oslabiti ovlasti Srpske "kada vide da je Federacija ekonomski uspjesnija", takozvano "ekonomsko ukidanje RS", :lol: . Ima li itko da misli da bi Srbi ukinuli R.Srpsku cak i kada bi bosnjacki kantoni bili bogatiji od Svicarske, a kao sto znamo, nisu Svicarska nego imaju nezaposlenost 40% i 10 maraka vecu prosjecnu placu nego RS.
Oni te ideje ideje dobiju napisane i i samo sprovode po nalogu Brisela, Vatikana i ISIL-a. :zzzz:
Yug wrote:No, tu se radi o necemu drugome. Bosnjaci jednostavno moraju imati neku ideju sto osvete, sto potrebu da vrate poljuljano samopouzdanje zbog desetljeca ismijavanja i ponizavanja carsije od 280 000 stanovnika, od strane R.Srpske.
Živa istina, ljudi u Teheranu kada se ustanu ujutro samo razmišljaju kako da se osvete Turcima, hoću reći Srbima, za desetljeća ismijavanja i uzimanja harača. :lol: Zar nije preCednik rekao da smo "guzno crevo" u političkom i svakom drugom smislu. :mrgreen:
Yug wrote:Smijesno je to sto za najvecu politicku pobjedu nad Srbima u BiH, smatraju odluku HDZ-ovog direktora agencije za statistiku da se popis racuna po jednoj metodologiji, umjesto po drugoj. Znaci odluka Hrvata, preciznije mrskog HDZ-a, koja sasvim slucajno nanosi blagu stetu Srbima, predstavlja najvecu pobjedu Bosnjaka. :-D
Pobjeda, pobjeda, veća i od Kosovskog boja. :mrgreen:
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 08/07/2016 09:30, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#50943 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Tomahawk11 wrote:
mO k3 wrote: Kažu , da će dobiti neke kredite po šerijatskom zakonu :mrgreen:
Suska se da su Dilfa i Nisde (inace kodna imena vehabijskih agenata :mrgreen: ) vec sredili aranzman beskamatnih kredita kod BBI banke :mrgreen:
Čega se sve neće dosjetiti Turci iz Teherana da naude Miloradu i Srbima. ;-)
skupljac_zeljeza

#50944 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

...ekonomija u rasulu, bankarski sektor pred kolapsom, veći javni dug, nezaposlenost veća, Beograd ne može više da pomaže, ali je Karadžić rekao da će jesti korijenje, ali PC neće dati...(nema smajlija za ovo)

hadzinicasa

#50945 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hadzinicasa »

dok se razglabaju vitalni (sic!) nacionalni interesi...
http://www.6yka.com/novost/109016/kolik ... zna-srpska
Thorgerson

#50946 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

Eh dobro je da ste napokon i vi vidjeli kako je kad te neko handri iz cista mira.

Jelde? Nije bas fin osjecaj. ;-)
skupljac_zeljeza

#50947 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Dobili ili ne dobili, njima isto...
Fuad Kasumović je zadovoljan odlaganjem kreditnog aranžmana sa MMF-om, prije svega jer od tog kredita građani BiH nemaju nikakve koristi, a što se tiče vlasti u entitetima, Kasumović smatra da će ovo odgađanje teško pogoditi RS.

”RS ne može dalje izdržati, jer mora svesti svoju administraciju i morat će gasiti paralalene institucije koje ima. RS otvara svoje amabsade pod okriljem ekonomskih predstavništava po svijetu, RS plaća lobiste proitv BiH i da dalje ne nabrajam. Predsjednik RS-a plaća medije da ga prate, a to se sve mora srezati. Obični građani svakako ništa ne bi imali od MMF-a”, rekao je Kasumović za agenciju Patrija.
statixx

#50948 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statixx »

Alfons Kauders wrote:Image

Evo da i sami vidite kako su nas islamisti zaduzili i upropastili.

RS nema nista s ovim zaduzenjima, to sve Sarajevo, Tuzla i Mostar ima da vracaju.
Ma realno ove godine ce se krpiti kako znaju, i RS i Federacija, a tek naredne 2 godine istinski im je potreban MMF buduci da im zajedno dospijeva gotovo 1 milijarda KM iz SBA 4 (ako je dug RS prema MMF-u 350 miliona, Federacije je oko 600 miliona). Taman koliko su dogovorili EFF, i ostane im k'o za zvrcic. :D
mO k3

#50949 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Najava. Novog referenduma :mrgreen:
Alfons Kauders

#50950 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

mO k3 wrote:Najava. Novog referenduma :mrgreen:
Prije ce biti najava novog rata...

Jer brod tone, a i opozicija i vlast su slozni u ocjeni da je za sve krivo Sarajevo.
Locked