Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:DeRozan 21,5 under
A. Davis 26,5 over
K. Love 15,5 over
Tebra je li ovo maxbet? Koga da ubacim umjesto Obrve (+) jer sam i njega i Oladipo-a (-) igrao?
Ja pisao sa Premiera.
Mogao bi Irving manje ili ako imas Gordona iz NO vise, jer nema Evansa veceras.
Mislio sam na ulog 'ebo ga ti ne na kladaru
Hvala brate, a slažem se za Gordona koji može povući večeras sa Obrvom najviše jer onaj glavaš Evans neće igrati. Imate Gordona na 14.5 u Wwinu, a nije ponuđen u mrtvom premijeru, ja po običaju 0 keka na Wwinu moram sutra šta staviti na račun
Sačekat ću još ako bude kakvih info pa igram, sretno!
fuj
stavim na jedan listic crveni na psgu, crveni i penal na bajernu, preko ofsajde na obje tekme i glupson dodam na celziju oba daju gol konj glupi jos crveni stavljam s razmisljanjem da ce psg dobiti crveni i to bas ibra i kad sam uplatio kontam ajd valjda ga zabiju prije nego dobiju crveni jer ne znam koji kurac sam to odigrao ccc
ajmo psg izmislite kakav gol rahmeta vam da se dobije guzovace lova i na fudbalu nekad
PriNc_ba wrote:fuj
stavim na jedan listic crveni na psgu, crveni i penal na bajernu, preko ofsajde na obje tekme i glupson dodam na celziju oba daju gol konj glupi jos crveni stavljam s razmisljanjem da ce psg dobiti crveni i to bas ibra i kad sam uplatio kontam ajd valjda ga zabiju prije nego dobiju crveni jer ne znam koji kurac sam to odigrao ccc
ajmo psg izmislite kakav gol rahmeta vam da se dobije guzovace lova i na fudbalu nekad
PriNc_ba wrote:fuj