Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Daryl Dixon

#50801 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Daryl Dixon »

abondanzieri wrote:
Tomahawk11 wrote:T.Evans over - Sastaju se Pelikani i Grizliji, u reketu se ocekuje rovovska borba, na jednoj strani Davis i Asik, na drugoj strani Gasol i Randolph. Bice tu finih undera, prije svega bih izdvojio M.Gasola i A.Davisa kao moguce u underu. Upravo tu vidim priliku za Evansa koji je druga napadacka opcija Pelikana.
M.Gasol under - nezahvalan skroz, sta god ga odigram, on u kontru, ali po svemu bi veceras trebao u under. Dakle, reket ce biti napunjen, a Gasola ako ne krene na pocetku, cesto zna odustati i pocne glumiti nekog playa i slicno.
J.Teague under - Atlanta igra sa Philom, realno je da nece puno ni igrati, a svakako ce vise loptu spustati reket na Milsapa i Horforda, jer je kod domacih teska promaha u reketu.
J.Harden over - da, bradu sam preporucio i juce, a danas igraju sa Denverom. Prilika da nastavi trku za MVP.
I preporucio bih jedan NHL - Tampa Bay - Dallas - Tampa izuzetno efikasna ekipa, realan je i over, ali ja bih ovdje igrao pobjedu. I Dallas igra na dosta golova, ali Tampa melje svoje protivnike, tako da mislim da ce ih uzeti cak u hendikepu.
Eto....izbacite gubitni :D
Probat cu ovako na cenera,nadam se da cu zaobici uljeza :D

Evans over
Teague under
Gasol under
Pripazi sa Tigom ne igra pola Hawksa veceras, po meni Horford + :)
karanana

#50802 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

uljez tig
pirmin

#50803 Re: Kladionica - vol. 2

Post by pirmin »

someone04 wrote:Image

Al nesto je i proslo... :D
:thumbup: :thumbup:
Steta male uplate.
pirmin

#50804 Re: Kladionica - vol. 2

Post by pirmin »

Partijaner

#50805 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Partijaner »

Sretan vam 8. mart. :mrgreen:

Image
Partijaner

#50806 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Partijaner »

I jos jedan.

Image
someone04

#50807 Re: Kladionica - vol. 2

Post by someone04 »

pirmin wrote:
someone04 wrote:Image

Al nesto je i proslo... :D
:thumbup: :thumbup:
Steta male uplate.
Steta jest, ali to mi ostalo na racunu... Mada i ne uplacujem vise od 2KM. Eventualno ako sta ubodem malo se razmasem :D
abondanzieri

#50808 Re: Kladionica - vol. 2

Post by abondanzieri »

Daryl Dixon wrote:
abondanzieri wrote:
Tomahawk11 wrote:T.Evans over - Sastaju se Pelikani i Grizliji, u reketu se ocekuje rovovska borba, na jednoj strani Davis i Asik, na drugoj strani Gasol i Randolph. Bice tu finih undera, prije svega bih izdvojio M.Gasola i A.Davisa kao moguce u underu. Upravo tu vidim priliku za Evansa koji je druga napadacka opcija Pelikana.
M.Gasol under - nezahvalan skroz, sta god ga odigram, on u kontru, ali po svemu bi veceras trebao u under. Dakle, reket ce biti napunjen, a Gasola ako ne krene na pocetku, cesto zna odustati i pocne glumiti nekog playa i slicno.
J.Teague under - Atlanta igra sa Philom, realno je da nece puno ni igrati, a svakako ce vise loptu spustati reket na Milsapa i Horforda, jer je kod domacih teska promaha u reketu.
J.Harden over - da, bradu sam preporucio i juce, a danas igraju sa Denverom. Prilika da nastavi trku za MVP.
I preporucio bih jedan NHL - Tampa Bay - Dallas - Tampa izuzetno efikasna ekipa, realan je i over, ali ja bih ovdje igrao pobjedu. I Dallas igra na dosta golova, ali Tampa melje svoje protivnike, tako da mislim da ce ih uzeti cak u hendikepu.
Eto....izbacite gubitni :D

Evans over
Teague under
Gasol under
Jbg,pripazio bi da si me malo ranije upozorio :D
Al opet,koja nesreca,igras da ce dati manje od 17 koseva,a nesretnik da tacno 17 :jbt:

Nego koja je vama najbolja stranica gdje pratite izostanke igraca i tako to,NBA com ili?
polfudbal

#50809 Re: Kladionica - vol. 2

Post by polfudbal »

Leverkusen x2
Liverpool 1
Villareal 1x
Atletico 1x
Napoli 1x
Zvezda preko kosevi
Cedevita 2

kvota 7
al-em

#50810 Re: Kladionica - vol. 2

Post by al-em »

Aba liga
Zvezda metalac
Vodicu se iskljucivo prethodnom utakmicom zvezde u euroligi protiv makabija.
Danas im dolazi metalac u potpuno nebitnoj utakmici. Radonjic je primoran da rotira a ova utakmica je idealna da odmori sve koji su to i zasluzili.
Tipove za samu utakmicu i konacan rezultat cu preskociti jer je tesko odrediti da li ce zvezda pregaziti metalac, iako je njihova druga postava mnogo jaca od metalcove prve.

Wilijams je protiv makabija igrao 28 minuta, danas nece nikako. Ja ga igram -10 jer se nadam da ce uci bar 2 minuta, iako ce danas tu poziciju igrati covic i rebic. Ovo je zicer u slucaju da markus udje na teren.

Bobi -11, slicna situacija kao sa vilijamsom, ali zvezda nema treceg centra pa ce bobi morati odigrati desetak miNuta. Cirbes ce uzeti 25 i nadam se mladi kaplanovic 5 minuta. Metalac je potpisao vranesa visokog 230 cm pa je i to dodatna prepreka za bobija. Metalac inace puno bolje cuva unutrasnje pozicije

Blazic 8+, protiv makabija 17 minuta, danas ce biti na 25+ i iskljucivo ga igram iz tog razloga. On je po meni prosjecan igrac ali moze metalcu u beogradu zabiti desetak poena. Njegova rezerva je dzenkins koji je odigrao fantasticnu utakmicu protiv makabija u 27 minuta igre, tako da danas ocekujem odmor za njega. Lazic je povrijedjen tako da ce propustiti ovu utakmicu.
Last edited by al-em on 08/03/2015 14:46, edited 1 time in total.
karanana

#50811 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

zar parma nije izbacena iz lige?
pirmin

#50812 Re: Kladionica - vol. 2

Post by pirmin »

karanana wrote:zar parma nije izbacena iz lige?
Nije.
Skupili ostali klubovi 5 mil. da mogu zavrsiti sezonu.
skafiskafsnjak

#50813 Re: Kladionica - vol. 2

Post by skafiskafsnjak »

Koji su lopovi ovi Premier , pa to nigdje nema. Koliko parova nadjem i zaletim se da odigram, oni izbace iz ponude... dok u drugim kladama ih ima.
Tacno vise nikad kod njih ne zaigrao .
Tomahawk11
Globalni moderator

#50814 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

@abodanzieri, rotoworld.com
Tomahawk11
Globalni moderator

#50815 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Brooklyn - Utah kp2 ili Brooklyn manje 94,5

DeRozan 21,5+
Westbrook 30,5+
Daryl Dixon

#50816 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Daryl Dixon »

abondanzieri wrote:
Daryl Dixon wrote:
abondanzieri wrote:

Evans over
Teague under
Gasol under
Jbg,pripazio bi da si me malo ranije upozorio :D
Al opet,koja nesreca,igras da ce dati manje od 17 koseva,a nesretnik da tacno 17 :jbt:

Nego koja je vama najbolja stranica gdje pratite izostanke igraca i tako to,NBA com ili?
Evo rekao ti je Tomahawk tebrex.

'ebem li im djevu dragu, sinoc pet tiketa sve po jedan pad u pm vise, necu da psujem ali mi je pun k vise ovih sranja, moram na trening veceras da se ispusem :evil: Atlanta i Portland sisajte!!! :roll:

Pet utakmica danas u nesto ranijem terminu, draga djevo pomozi za ime Boga miloga :mrgreen: :lol:
Partijaner

#50817 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Partijaner »

Mamu li vam rusku za 8. mart :twisted:
kucniljubimac

#50818 Re: Kladionica - vol. 2

Post by kucniljubimac »

Tomahawk11 wrote:Brooklyn - Utah kp2 ili Brooklyn manje 94,5

DeRozan 21,5+
Westbrook 30,5+
ispratio i dod'o ibaku 15,5 manje
channel10

#50819 Re: Kladionica - vol. 2

Post by channel10 »

Sta mislite od viljarealu 1 i valensiji x2?
abondanzieri

#50820 Re: Kladionica - vol. 2

Post by abondanzieri »

al-em wrote:Aba liga
Zvezda metalac
Vodicu se iskljucivo prethodnom utakmicom zvezde u euroligi protiv makabija.
Danas im dolazi metalac u potpuno nebitnoj utakmici. Radonjic je primoran da rotira a ova utakmica je idealna da odmori sve koji su to i zasluzili.
Tipove za samu utakmicu i konacan rezultat cu preskociti jer je tesko odrediti da li ce zvezda pregaziti metalac, iako je njihova druga postava mnogo jaca od metalcove prve.

Wilijams je protiv makabija igrao 28 minuta, danas nece nikako. Ja ga igram -10 jer se nadam da ce uci bar 2 minuta, iako ce danas tu poziciju igrati covic i rebic. Ovo je zicer u slucaju da markus udje na teren.

Bobi -11, slicna situacija kao sa vilijamsom, ali zvezda nema treceg centra pa ce bobi morati odigrati desetak miNuta. Cirbes ce uzeti 25 i nadam se mladi kaplanovic 5 minuta. Metalac je potpisao vranesa visokog 230 cm pa je i to dodatna prepreka za bobija. Metalac inace puno bolje cuva unutrasnje pozicije

Blazic 8+, protiv makabija 17 minuta, danas ce biti na 25+ i iskljucivo ga igram iz tog razloga. On je po meni prosjecan igrac ali moze metalcu u beogradu zabiti desetak poena. Njegova rezerva je dzenkins koji je odigrao fantasticnu utakmicu protiv makabija u 27 minuta igre, tako da danas ocekujem odmor za njega. Lazic je povrijedjen tako da ce propustiti ovu utakmicu.
Uzeo Marjanovica i Williamsa i cekam to za dobitak jer sam prosao fudbal koji sam dodao na tiket.U stvari,ostao mi je samo Boban jer Williamsa nema u rosteru za ovu utakmicu.Valjda ce Marjanovic barem malo zaigrati,samo da ne pretjera :D

@Toma,Daryl,hvala :thumbup:
abondanzieri

#50821 Re: Kladionica - vol. 2

Post by abondanzieri »

DeRozan over
Westbrook over
Oklahoma kp 1
Golden State kp 1
Atletico M 1X

Na 5 ojra moguci dobitak 34,35

I drugi:
Ovo sve isto plus:
Paul over
Reddick over
Oladipo over
Na ojro (ne)moguci dobitak 43,5

sretno :D
karanana

#50822 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

ono kad ko budala cekas nece li te izvuci za premier jack pot i vidis na vecerasnjem primjeru dobitnica da se izvlacenje itekako diriguje.

djelatnice. neko ce reci lijep gest. a ja cu reci citlucka mafijo bolje da im date 50 maraka vecu platu a ne na ovakav nacin da se igrate i sa njima i sa igracima.
skafiskafsnjak

#50823 Re: Kladionica - vol. 2

Post by skafiskafsnjak »

Ja sam se danas zakleo da djubradi marke vise ne dam. Najvise zbog ponude i izbacivanja parova.Mater vam jebem mafijasku .

U ostalim kladama bolja ponuda i kvote vece...
vejza00

#50824 Re: Kladionica - vol. 2

Post by vejza00 »

karanana wrote:ono kad ko budala cekas nece li te izvuci za premier jack pot i vidis na vecerasnjem primjeru dobitnica da se izvlacenje itekako diriguje.

djelatnice. neko ce reci lijep gest. a ja cu reci citlucka mafijo bolje da im date 50 maraka vecu platu a ne na ovakav nacin da se igrate i sa njima i sa igracima.
pa to za 8. mart :D
duminjo

#50825 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Sunce i boga i korner vise :evil:
Post Reply