editovo sam poruku ... bolje i ne spominjat ništa što se toga tičeMOSALJOZE wrote:Po meni bi svako spominjanje odnosno usporedba BHT sa drugim operaterom na OVOJ TEMI trebala rezultirati upozorenjem pa banom.Ovo je tema za nas,korisnike BHT ,postoji tema gdje se uspoređuju usluge.
Zbog tog ulijetanja 1-2 forumaša koji su tu uvijek bili da pomognu sada nisu na forumu,a sve zbog tih i takvih.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
patriotkl
#50751 Re: BHTelecom All About
- diablobih
#50752 Re: BHTelecom All About
Kakvo je to pitanje hahahahah, znas i sam da nisu nista poboljsali, a kad ce, nece jos zadugo. Mislim da su upload digli za nekoliko kilobita i to bi bilo to.patriotkl wrote:samo TLDR ako može neko, ima nešto najavljeno ili se očekuje ... Ili je skoro bilo, možda sam šta fulao, dugo nisam pratio temu ...patriotkl wrote:Nisam dugo pisao na ovoj temi i ne da mi se iskreno čitati 10 stranica prepucavanja Telemach vs BHT. Ima li kakvih promjena ovih dana za MojuTV (što se tiče interneta i novih kanala)? Zadnje promjene za koje znam su one skroz stare kada su uveli dodatne pakete 1 i 2 prije godinu-dvije ... Trenutno sam na onom dodatnom MojaTV paketu od 50 Mbps.
-
made_in_sarajevo
#50753 Re: BHTelecom All About
Zar nije bilo 1. Maja silni portali pisali i cuo sa druge strane 1. Maja?MTV wrote:Aca Kabanica i njegovi portali su pisali da ce biti ugasen krajem maja a ne pocetkom maja. Ugl na kraju nece biti nikako ugasen. Kraj i tacka.
Kako god, logicno da se SK nece ugasiti kao ninsto telemach sam nece poskidati kablove sa stubova niti ce platiti dok drzava to ne uradi sama. Posto od svega toga nema.nista telecomu se ne isplati uopste cekati nesto pravnu drzavu i glumiti uvrijedjenu mladu jer voz ode,a kad ode skroz mogu mahati usima i onda ce morati dobro muda nategnuti da bi mogli prici telemachu
-
AmirBaa
#50754 Re: BHTelecom All About
haman polovina maja meni brzina zakucana na 11 jos uvijek...haman pa paket 20 
-
patriotkl
#50756 Re: BHTelecom All About
Vidim da raja nešto priča oko maja, pa se ponadao da će biti nešto ... Makar još jedan HD kanaldiablobih wrote:Kakvo je to pitanje hahahahah, znas i sam da nisu nista poboljsali, a kad ce, nece jos zadugo. Mislim da su upload digli za nekoliko kilobita i to bi bilo to.patriotkl wrote:samo TLDR ako može neko, ima nešto najavljeno ili se očekuje ... Ili je skoro bilo, možda sam šta fulao, dugo nisam pratio temu ...patriotkl wrote:Nisam dugo pisao na ovoj temi i ne da mi se iskreno čitati 10 stranica prepucavanja Telemach vs BHT. Ima li kakvih promjena ovih dana za MojuTV (što se tiče interneta i novih kanala)? Zadnje promjene za koje znam su one skroz stare kada su uveli dodatne pakete 1 i 2 prije godinu-dvije ... Trenutno sam na onom dodatnom MojaTV paketu od 50 Mbps.
- zateznistub
#50757 Re: BHTelecom All About
Ne a šanse, mislim da nema sela i zaseoka a koji ima tv stanicu da ga ovi nisu smjestili u ponudu. Čak i dva sandžaka kanala imamopatriotkl wrote: Vidim da raja nešto priča oko maja, pa se ponadao da će biti nešto ... Makar još jedan HD kanal(sad će oni dodati još jedan lokalni kanal kad vide šta sam napisao
)
- irac300
#50758 Re: BHTelecom All About
Mislim da su oni digli ruke od nekog napretka, dok ne odu na bubanj. Tako da uopšte ne očekujem više neke nove kanale ili bilo kakva poboljšanja vrijedna pomena.
- escobar__
#50759 Re: BHTelecom All About
Uništava ih politika, mora da je neko minderče (ili grupa njih) iz SDA u talu s kakvim stranim telekomom i uzet će keš, a zauzvrat da obore vrijednost telekoma maksimalno koliko mogu kako bi ga stranci uzeli za siću.
Za poboljšanja se slažem, također sumnjam da će tu bit bilo čega vrijednog pomena. Možda poneka Web kamera ili neki lokalni trash kanal, ništa značajno...
Za poboljšanja se slažem, također sumnjam da će tu bit bilo čega vrijednog pomena. Možda poneka Web kamera ili neki lokalni trash kanal, ništa značajno...
- MTV
#50760 Re: BHTelecom All About
"Prema informacijama do kojih smo došli, to će se desiti najkasnije u drugoj polovini maja 2017."made_in_sarajevo wrote: Zar nije bilo 1. Maja silni portali pisali i cuo sa druge strane 1. Maja?
Kako god, logicno da se SK nece ugasiti kao ninsto telemach sam nece poskidati kablove sa stubova niti ce platiti dok drzava to ne uradi sama. Posto od svega toga nema.nista telecomu se ne isplati uopste cekati nesto pravnu drzavu i glumiti uvrijedjenu mladu jer voz ode,a kad ode skroz mogu mahati usima i onda ce morati dobro muda nategnuti da bi mogli prici telemachu
http://www.prvenovine.com/vijesti/bih/6 ... lub-u-bih/
Sto se SK tice navodno ce krajem maja biti u ponudi Logosofta. Info sa naplatnog mjesta. Tako da ako bude SK na LoL-u to ce biti treci operater sa SK i arenama.
Davno je jos forumas na Lolinoj temi javio info sa jednog tajnog foruma da je Logosoft tehnicki spreman i da se samo ceka politika (ugovor-dogovor-pregovor).
Aca ce nam izvrsiti harakiri zajedno sa njegovim prvim novinama.
-
patriotkl
#50761 Re: BHTelecom All About
Uvest će i BHT SK kad bude mog'o naplatit'MTV wrote:"Prema informacijama do kojih smo došli, to će se desiti najkasnije u drugoj polovini maja 2017."made_in_sarajevo wrote: Zar nije bilo 1. Maja silni portali pisali i cuo sa druge strane 1. Maja?
http://www.prvenovine.com/vijesti/bih/6 ... lub-u-bih/
Sto se SK tice navodno ce krajem maja biti u ponudi Logosofta. Info sa naplatnog mjesta. Tako da ako bude SK na LoL-u to ce biti treci operater sa SK i arenama.
Davno je jos forumas na Lolinoj temi javio info sa jednog tajnog foruma da je Logosoft tehnicki spreman i da se samo ceka politika (ugovor-dogovor-pregovor).
Aca ce nam izvrsiti harakiri zajedno sa njegovim prvim novinama.
- R9..
#50762 Re: BHTelecom All About
Čitav dan me Internet hrda.
Kad restartujem router imam Internet nekih 20 min... I onda opet moram restartovat..
TV i telefon rade normalno.. Moja tv je u pitanju..
Kad restartujem router imam Internet nekih 20 min... I onda opet moram restartovat..
- skupljac_zeljeza
#50763 Re: BHTelecom All About
Koliko trenutno košta Twin kartica i ima li ta kombinacija minuse?
- Del_Boy1
#50764 Re: BHTelecom All About
Košta 5 KM, nema problema sa njom, samo kad mijenjaš telefone, moraš na onom koji ćeš tada da koristiš da napraviš neku akciju, (poziv, provjera stanja računa, avionski mod, isklj/uklj.) da bi ta kartica postala aktivna.skupljac_zeljeza wrote:Koliko trenutno košta Twin kartica i ima li ta kombinacija minuse?
- skupljac_zeljeza
#50765 Re: BHTelecom All About
Ja sam nešto googlao pa piše 35 KM. Hvala.Del_Boy1 wrote:Košta 5 KM, nema problema sa njom, samo kad mijenjaš telefone, moraš na onom koji ćeš tada da koristiš da napraviš neku akciju, (poziv, provjera stanja računa, avionski mod, isklj/uklj.) da bi ta kartica postala aktivna.skupljac_zeljeza wrote:Koliko trenutno košta Twin kartica i ima li ta kombinacija minuse?
-
Dady
#50766 Re: BHTelecom All About
Isti slučaj i kod mene. Inače nemam problema sa internetom i stabilan je oko nekih 10-15 Mbps.R9.. wrote:Čitav dan me Internet hrda.
Sada svako malo prekida i brzina padne 0.1 Mbps.
Mislio sam da je do LAN porta na bihnetovom modemi, pa sam čak uključivao i njihov WiFi misleći da nije nesto do mog wifi, ali isto stanje. Vec sam gasio modem par puta. Idem testirati jos koji put pa zovem support.
Lokacija C. Vila, Također MojaTV Full - telefon i TV normalno rade.
- drug_profi
#50767 Re: BHTelecom All About
5 maraka je kartica, isto kao i zamjena. Ja imam kartice u dva telefona. Aktivna je ona koju si zadnju koristio. Ako promjenis telefon, napravi akciju (poziv, poruka) sa onog kojeg ces koristiti da ti se ta kartica aktivira, a druga deaktivira.skupljac_zeljeza wrote:Koliko trenutno košta Twin kartica i ima li ta kombinacija minuse?
- avaks
#50768 Re: BHTelecom All About
Zanimljivo je da puca konekcija čitavo vrijeme a pogotovo kada se speedtest pokrene
Udarili zabrane koliko ih blatim pa me odmah prekine u startu
Udarili zabrane koliko ih blatim pa me odmah prekine u startu
- daky585
#50769 Re: BHTelecom All About
Mene zanima hoće li ova akcija sa duplim gigabajtima biti produžena i nakon 31. juna. 
Bilo bi dobro kad bi to ostavili kao stalnu ponudu.
Bilo bi dobro kad bi to ostavili kao stalnu ponudu.
- escobar__
#50770 Re: BHTelecom All About
Vidjet će kako će raja trošit u ova dva "testna" mjeseca. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#50771 Re: BHTelecom All About
Ja isto 
- kloniran
#50772 Re: BHTelecom All About
opet pisanje po 700.000+ korisnika, standardno od bh telecoma
idemo prvi deremo vise
idemo prvi deremo vise
-
Mega Man X
#50773 Re: BHTelecom All About
Idemo prvi, krademo više. 
- ferratilis
#50774 Re: BHTelecom All About
Ne zelim bit sarkastican, al zanima me da li postoji iko kome su ovi sa 1444 zapravo pomogli pri nekom kvaru. Kad god nazovem, cuje se jedno deset operatera u pozadini, jedva se razumije, ovaj sto ga dobijem nesto smandrlja kao "nazvace vas neko", onda me oni nazovu nakon pet dana i kazu "iskljuci ruter iz struje, pa opet ukljuci". Postoji li iko kome se moguce pozaliti, a da zapravo uzme zalbu u razmatranje? Jebemga, od toliko hiljada uhljeba, zar se ne moze potrefit bar jedan koji razlikuje lakat od guzice 
- kloniran
#50775 Re: BHTelecom All About
jesu meni na ultri ispravili gresku gdje me niko nije mogao dobiti i poruku poslati