Obrnuta Sutlija...

Moderator: anex

Eh jest vas krenula ta anatomija prezivara danas - prvo ona epska lopatica, sad i ova takoreci lirska koljenica... ili je barem tako dozivljavam
Meni tačno žao kad već ložimo da rerna bude prazna. U maju će mi biti žao kad se budem morala rješavati kila.John Cleese wrote: ↑17/12/2023 17:10
Eh jest vas krenula ta anatomija prezivara danas - prvo ona epska lopatica, sad i ova takoreci lirska koljenica... ili je barem tako dozivljavam![]()
![]()
![]()
Sjetih se lika koji je, kad mu je ljekar (internista) ozbiljno preporucio da sto prije sleti bar deset kila, odvratio da nije lud i da je previse investirao u te zalihe da bi ih sad uludo trosio - kile i kile rostiljskog i drugog mesa i mesnih preradjevina, raznovrsne meze uz to, raznih alkoholnih napitaka od piva do zestine, a sto je najbitnije i vremenabanjaluka078 wrote: ↑17/12/2023 17:15Meni tačno žao kad već ložimo da rerna bude prazna. U maju će mi biti žao kad se budem morala rješavati kila.John Cleese wrote: ↑17/12/2023 17:10
Eh jest vas krenula ta anatomija prezivara danas - prvo ona epska lopatica, sad i ova takoreci lirska koljenica... ili je barem tako dozivljavam![]()
![]()
![]()
![]()
Vazda bujrum.![]()
VolEm....