Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Evo, tipičan primjer pogubljenog španskog sudije...Modrić šalje loptu Ronaldu, ovaj sam ide na golmana, ali sudija svira faul na Modriću umjesto da pusti prednost
Ne pika se to tomaaa
Daj ba
Perez je kriv. Podplatio sve
Tomahawk11 wrote:Evo, tipičan primjer pogubljenog španskog sudije...Modrić šalje loptu Ronaldu, ovaj sam ide na golmana, ali sudija svira faul na Modriću umjesto da pusti prednost
Jel bilo igranja rukom u šesnaestercu?
Ne brinem se za Barçu pored ovako lošeg RM.
Jeste, bilo je.
Možda se ti ne brineš, ali ih ima koji se brinu
Jeste, bilo je.
Možda se ti ne brineš, ali ih ima koji se brinu
Samo da Getafe izdrži do kraja i neće biti loše ovo kolo.
Gledo sam na telefonu utakmicu ali nisam skonto igranje rukom. Jedino igranje je bilo varanea napucana lopta a ruke uz tijelo
Sudjenje nula. Ramos igra fizicki ali ni Ž od zutog ni jedan nisu bili. Sudija nasijedo na provokacije sociedada.
Onaj raul garcia klasicni provokator. Zna eskalirati situaciju a nikad dobiti opomenu za simuliranje moze ruku za ruku sa suarezom. .
Bez obzira ovaj real je šaša. Tesko igrati bez playmekera i napadaca. Malo krilca rade i to je to.
Gledam danas ronaldo imo prezentaciju 5-te zlatne lopte na bernabeu. I u katalonskom casopisu sport postavili sliku ronalda i na stolu zlatne lopte a on sam u kadru. Odmah pored je slika mesijevog zadnjeg trofeja ne znam tamo neke godine i on slikat sa svim igracima.
I sad taj list obijasnjava kako je jedan sebican a drugi timski igrac. Samo igra za tim ne interesuju ga osobni trofeji.
A frajer doslovno IZUO. Ogulio tu istu barcelonu sa ugovorom i zaradom. Uslovi ko da mu ih trump kreira. I ako nije po njegovom frka. Klubski sponzori bijeze glavom bez obzira. americki gigant amazon pristo na sponzorstvo. ko zna kako. qatar airways se povlaci rado izgleda.
Ali smece od novina je navelo da zapali raju kako je jedan sebican a drugi umire za klub...
B6Redhell wrote:Gledam danas ronaldo imo prezentaciju 5-te zlatne lopte na bernabeu. I u katalonskom casopisu sport postavili sliku ronalda i na stolu zlatne lopte a on sam u kadru. Odmah pored je slika mesijevog zadnjeg trofeja ne znam tamo neke godine i on slikat sa svim igracima.
I sad taj list obijasnjava kako je jedan sebican a drugi timski igrac. Samo igra za tim ne interesuju ga osobni trofeji.
A frajer doslovno IZUO. Ogulio tu istu barcelonu sa ugovorom i zaradom. Uslovi ko da mu ih trump kreira. I ako nije po njegovom frka. Klubski sponzori bijeze glavom bez obzira. americki gigant amazon pristo na sponzorstvo. ko zna kako. qatar airways se povlaci rado izgleda.
Ali smece od novina je navelo da zapali raju kako je jedan sebican a drugi umire za klub...
Messi je doveo Barçu do te mjere sa će sada utakmice igrati u jutarnjem terminu jer nemaju platit za reflektore.
Isto tako priča se da Ronaldo igra za kikiriki, i ono što zaradi od sponzora udijeli RM kao donaciju.
Zašto to radi? Nema pravog odgovora, ali jedna od teorija je da je nezadovoljan u Atleticu i želi već ranije najavljeni transfer u Manchester United, pa odluči da se "izbriše" iz tima tako što napušta timsko slikanje.