Ne, jer sam ga lično gledala samo kao prijatelja i nisam ga mogla nikako drugačije gledati..spreca wrote:ti nevjerujes u sex sa prijateljom?forevermore_05 wrote:O Bože. Ljudi moji, u to vrijeme, ja nisam bila zainteresovana za izlaske i slično, jednostavno me nije zanimalo, imala sam jednog momka prije toga, prekinuli, i postala sam nezainteresovana. Prije nego počnete osuđivati, trebate znati šta se krije iza priče![]()
Ja sam pokušala eto nešto s njim zbog drugarice, ali sam isti dan i odustala, nisam ga htjela zavlačiti.. Ostali smo dobri prijatelji, i dan danas se znamo čuti, sjetiti se toga, pričati o mnogočemu.![]()
ultima_palabra wrote:Ma kad si srednja škola, treba samo piti, duvati i ganjati loptu... zamisli zaljubiš se u onako nešto, pa te počne handriti, jedan dan vako, drugi nako
Da se razumijemo, još sam i u postu napisala, prvog dana sam odustala, jer ga nisam htjela zavlačiti jer mi je jednostavno bio prijatelj, i nisam mogla zamisliti da se poljubim sa prijateljem, a pogotovo bilo šta dalje..
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
forevermore_05
#5076 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- spreca
#5077 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nismo onda vise ni prijatelji
....nikad ne reci nikad
- alkalna_baterija
#5078 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vjerovatno si ga samo smatrala neatraktivnim, da vudem kulturna pa se lijepo izrazim 
- supercali
#5079 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jadna ne bila pitam te hoces na kafu izaci?forevermore_05 wrote:Pa da mi je sad ova pamet, u tom vremenu, nikad ne bih napravila tako nešto, ne bih ni pomislila napraviti tako nešto.. Imala sam i ja iskustava gdje su mene zavlačili, gdje sam ja bila "zaljubljena" a oni nezainteresovani, sad kad se sjetim tih nekih stvari, nasmijem se, dok mi tad nije bilo smiješno. Ali sve je bilo i prošlosupercali wrote:A kakva si sad po tom pitanju
-
zippoo87
#5080 Re: Vasa najgora date iskustva :P
supercali wrote:Jadna ne bila pitam te hoces na kafu izaci?forevermore_05 wrote:Pa da mi je sad ova pamet, u tom vremenu, nikad ne bih napravila tako nešto, ne bih ni pomislila napraviti tako nešto.. Imala sam i ja iskustava gdje su mene zavlačili, gdje sam ja bila "zaljubljena" a oni nezainteresovani, sad kad se sjetim tih nekih stvari, nasmijem se, dok mi tad nije bilo smiješno. Ali sve je bilo i prošlosupercali wrote:A kakva si sad po tom pitanju
izgleda da ova nije jos izasla iz puberteta ili je ovaj "date" bio prije cirka 12 mjeseci
-
forevermore_05
#5081 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Oh, hahah. Žalim, zaručena sam.supercali wrote:Jadna ne bila pitam te hoces na kafu izaci?forevermore_05 wrote:Pa da mi je sad ova pamet, u tom vremenu, nikad ne bih napravila tako nešto, ne bih ni pomislila napraviti tako nešto.. Imala sam i ja iskustava gdje su mene zavlačili, gdje sam ja bila "zaljubljena" a oni nezainteresovani, sad kad se sjetim tih nekih stvari, nasmijem se, dok mi tad nije bilo smiješno. Ali sve je bilo i prošlosupercali wrote:A kakva si sad po tom pitanju
- kritichar
#5082 Re: Vasa najgora date iskustva :P
to što si zaručena nije nikakav problem
- supercali
#5083 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Spusti rucnuforevermore_05 wrote:
Oh, hahah. Žalim, zaručena sam.
A i on nije zid pomjerit ce se da izadjes sa mnom na kafu
-
forevermore_05
#5084 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kao što sam na početku napisala date je bio prije 5 godinazippoo87 wrote: izgleda da ova nije jos izasla iz puberteta ili je ovaj "date" bio prije cirka 12 mjeseci
Dalje, nisam razmišljala o tome da me "poziva na kafu" jer zaručena sam, stoga nema potrebe za tim nebulozama "ova jos nije izasla iz puberteta"
- spreca
#5085 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa samo te zove n kafu....nece ti oteti zarucnicki prstenforevermore_05 wrote:Kao što sam na početku napisala date je bio prije 5 godinazippoo87 wrote: izgleda da ova nije jos izasla iz puberteta ili je ovaj "date" bio prije cirka 12 mjeseci
Dalje, nisam razmišljala o tome da me "poziva na kafu" jer zaručena sam, stoga nema potrebe za tim nebulozama "ova jos nije izasla iz puberteta"
-
forevermore_05
#5086 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Šta ja znam, možda i hoćespreca wrote:pa samo te zove n kafu....nece ti oteti zarucnicki prstenforevermore_05 wrote:Kao što sam na početku napisala date je bio prije 5 godinazippoo87 wrote: izgleda da ova nije jos izasla iz puberteta ili je ovaj "date" bio prije cirka 12 mjeseci
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5087 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jeko ova beskrupolozna?ladyblue18 wrote: I naravno napravis novi nick da se slucajno sa ovim ne provaljujes na pravom
- spreca
#5088 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma nece...znam ga dobar covjek....'vako ko i jaforevermore_05 wrote:
Šta ja znam, možda i hoće
-
bella_ciao
#5089 Re: Vasa najgora date iskustva :P
forevermore_05 wrote:Ne, jer sam ga lično gledala samo kao prijatelja i nisam ga mogla nikako drugačije gledati..spreca wrote: ti nevjerujes u sex sa prijateljom?
Seko kolko ti je sad godina i koji ti je originalni nick?
-
zippoo87
#5090 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mi se na ovoj temi samo za****vamo a ti nesto preozbiljnaforevermore_05 wrote:Kao što sam na početku napisala date je bio prije 5 godinazippoo87 wrote: izgleda da ova nije jos izasla iz puberteta ili je ovaj "date" bio prije cirka 12 mjeseci
btw.ne bi bila ni prva ni zadnja koja ima "extended" verziju puberteta...to je u novije vrijeme glavna odlika djevojaka...da sa sto vise godina,sto manje budu racionalne
-
forevermore_05
#5091 Re: Vasa najgora date iskustva :P
23 godine, sinoć sam se prvi put registrovala, čitajući sva ova "najgora" date iskustva, odlučila sam se pridružiti da objavim i ja par svojih koje sam imala.bella_ciao wrote:
Seko kolko ti je sad godina i koji ti je originalni nick?
- supercali
#5092 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i nisi forumasica dok ne izadjes sa mnom na kafu?
-
5 0 5
#5093 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma hajde boga ti. neka si ga malo provozala.forevermore_05 wrote: 23 godine, sinoć sam se prvi put registrovala, čitajući sva ova "najgora" date iskustva, odlučila sam se pridružiti da objavim i ja par svojih koje sam imala.
-
forevermore_05
#5094 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pričali smo o tome, znali smo se dotaći te teme, pa sam mu sve ispričala kako i šta, naravno smijali smo se tome. "Dječija posla"5 0 5 wrote:ma hajde boga ti. neka si ga malo provozala.forevermore_05 wrote: 23 godine, sinoć sam se prvi put registrovala, čitajući sva ova "najgora" date iskustva, odlučila sam se pridružiti da objavim i ja par svojih koje sam imala.mozda je nesto naucio iz svega. nego, ti kazes da se jos uvijek druzis s njim. pa jesu li mu ikad ispricala kako je to sve bilo tad? onako kao sto si to ovdje napisala. izvini ako si o tome ranije pisala. nisam upratio.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5095 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Reci nam za koga navijaš?
- Kinaski
#5096 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ajd uradi IQ test, djelujes mi natprosjecno intelignentoforevermore_05 wrote:Pričali smo o tome, znali smo se dotaći te teme, pa sam mu sve ispričala kako i šta, naravno smijali smo se tome. "Dječija posla"5 0 5 wrote:ma hajde boga ti. neka si ga malo provozala.forevermore_05 wrote: 23 godine, sinoć sam se prvi put registrovala, čitajući sva ova "najgora" date iskustva, odlučila sam se pridružiti da objavim i ja par svojih koje sam imala.mozda je nesto naucio iz svega. nego, ti kazes da se jos uvijek druzis s njim. pa jesu li mu ikad ispricala kako je to sve bilo tad? onako kao sto si to ovdje napisala. izvini ako si o tome ranije pisala. nisam upratio.
Javi nam rezultate
-
forevermore_05
#5097 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Haha. Kako si znao? Dobro čitaš ljudeKinaski wrote:
Ajd uradi IQ test, djelujes mi natprosjecno intelignento![]()
Javi nam rezultate
- Kinaski
#5098 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Primjeti se to na prvuforevermore_05 wrote:Haha. Kako si znao? Dobro čitaš ljudeKinaski wrote:
Javi nam rezultate![]()
- WildRedRose
- supercali
#5100 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pogledaj avatar pa vidi sta ti radiforevermore_05 wrote:Haha. Kako si znao? Dobro čitaš ljudeKinaski wrote:
Javi nam rezultate![]()