Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#5076 Re: Hayat

Post by It_is_a_Leclerc »

PasoDzigera007 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
:shock:

Nije tačno, druže... Pa oni tamo redovno "izuvaju" Adele, Whitney Houston i slične, dok ove na Hayatu i sa Selmom Bajrami imaju probleme neviđene...

Grandov je show produkcijski bajka za ovo na Hayatu. Na Grandu kad gledaš, kužiš da se radi o showu na visokom nivou. Kad gledam na Hayatu vidim onog budalastog Ammmmmmara i Fikreta sa retardiranim poemama o sudbini, kako ispijaju kafu, i skroz neofirno reklamiraju orbit žvake, kviki ili šta je već ove godine sponzor. O žiriju koji lupa neke ocjene u stilu, inate se s učesnicima, i činjenici da izvođači imaju 20 pjesama na raspolaganju (10 od njih je iz Hayat produkcije), pa se onda samo mijenjaju,, a ako neko hoće nešto drugo mora sebi donijeti matricu na cd-u. Na Grandu bi to bio skandal.
:shock: Profesionalno na Grandu? ziri? Ah ja neka babo "Bosanac" gura ceru Dzidzu Midzu, mani se supljih, koje ba Adele? Whitney Houston?
Jesi li mozda cuo kako Emina Tufo to sve skida,koja je bila ucesnica ZMBT? Ima u saci sve dosadasnje ucesnice Granda, komplet i djuture. Ono sto su Amar i Fikret na Hayatu, to je Sasa na Grandu (cirkusijada). Ja ne branim niti jedne niti druge, ali manite se pretjerivanja sa Grandom i tim silnim turbofolkaskim smecem.
Jah vala...

Nek se na Hayatu ne pjeva ni Aco Pejović, ni Selma Bajrami. Tu i tamo se otme Brena, al' nju ćemo ugurati pod "estradne umetnike".

Krenimo redom...

Da se zna da je ova zadnja ispala iz takmičenja, dok je, npr. izvjesni Kadra, po Hayatu, među najboljima...Dakle, razlika nebo i zemlja..
Mustang1

#5077 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Ova zadnja cura ima strasan glas .. Dubok .. Zenski Haris Dzinovic :D Nije mi jasno sto je ispala ali vjerovatno ce imati karijeru dobru bez obzira na ispadanje
WildRedRose

#5078 Re: Hayat

Post by WildRedRose »

meni kadra ima super glas, ja pola plate porosim na glasove za njega, svaki petak.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5079 Re: Hayat

Post by un1ted »

:-) :-)
Na obe strane ima i dobrih i losih, i panjeva i pjevaca. Grand je institucija za ZMBT, to je realnost, no ovde se ne stavlja naglasak na show vec iz koje zemlje dolazi.

Sto se tice "talenata", evo na obe strane:

Mustang1

#5080 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Ta mala Milica puni diskoteke sto ce ti reci da je pogodak :D Pjevat ne zna ali zna nesto drugo :D Ona je jedna od rijetkih koja je "uspjela" a nema pojma o pjevanju .. Sve djevojke koje su prosle Grand imaju strasan glas
Mate Simmons

#5081 Re: AW: Hayat

Post by Mate Simmons »

Pa ova s Granda je 1000x bolja od ove Sare, neznam kako je sara dogurala tako daleko
A ni jedna od njih nezna plesati :mrgreen:
bingov buraz

#5082 Re: Hayat

Post by bingov buraz »

CollegeGunner wrote:Ko je Kadra?
Zvuci ovako

Nucleo1985

#5083 Re: Hayat

Post by Nucleo1985 »

Nije losa ova stvar od nasih zvijezda, da nije amar i fikre bilo bi ekstra 8)
johntra

#5084 Re: Hayat

Post by johntra »

It_is_a_Leclerc wrote:
Da se zna da je ova zadnja ispala iz takmičenja, dok je, npr. izvjesni Kadra, po Hayatu, među najboljima...Dakle, razlika nebo i zemlja..
vala, iako Grand mrzim iz dna duše, sad mi je bogdu porastao u očima, pogotovo izbor pjesme i kako je ova mala otpjevala...ne mogu da shvatim kako neko, osim zbog niskih patriotskih pobuda, može porediti ova dva šoua...naravno, oba služe za trovanje mozgova mladoj populaciji bivših nam država...
meni je na ZMBT najviše žao onog Tome, baš je jadnik zalutao skroz, ali nadam se da će uspjeti napraviti neku karijeru...
pathyeshme

#5085 Re: Hayat

Post by pathyeshme »

johntra wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
vala, iako Grand mrzim iz dna duše, sad mi je bogdu porastao u očima, pogotovo izbor pjesme i kako je ova mala otpjevala...ne mogu da shvatim kako neko, osim zbog niskih patriotskih pobuda, može porediti ova dva šoua...naravno, oba služe za trovanje mozgova mladoj populaciji bivših nam država...
meni je na ZMBT najviše žao onog Tome, baš je jadnik zalutao skroz, ali nadam se da će uspjeti napraviti neku karijeru...
Može Kadri rasvjetu razvoditi kad bude punio Koševo.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
awaken

#5086 Re: Hayat

Post by awaken »

.
Last edited by awaken on 22/04/2013 12:09, edited 1 time in total.
ketronsd1

#5087 Re: Hayat

Post by ketronsd1 »

bingov buraz wrote:
CollegeGunner wrote:Ko je Kadra?
Zvuci ovako

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ova gore Milica nezna pjevati ali je izmislila pjevanje za Saru
P308

#5088 Re: Hayat

Post by P308 »

.,.
Nucleo1985

#5089 Re: Hayat

Post by Nucleo1985 »

awaken wrote:
Nucleo1985 wrote:Nije losa ova stvar od nasih zvijezda, da nije amar i fikre bilo bi ekstra 8)
Zašto "zvijezda"? Kapa je vrhunski vokal (nije što sam Hercegovac :) ), Mirza Džeko ex. Šoljanin :D isto tako. Sjeti se da pričamo o ljudima u dvadesetim i na početku karijere samo si ti to izgleda zaboravio u silnoj želji da popljuješ :oops:
Halo, samo polako. Odmori malo. Ja uopste ne pljujem, cak sta vise imam respekt prema ovim momcima. A to zvijezde, bar za mene jos nisu, dugo oni moraju biti u sou bizu da bi se mogli nazvati zvijezdama. Sad za sad su na pravom putu. Halid & co su za mene zvijezde, njima kao sto rekoh jos treba vremena, kontas :)...pozz
Mustang1

#5090 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

FreakyStyley

#5091 Re: Hayat

Post by FreakyStyley »

Jebo Hayat.
Nisrin

#5092 Re: Hayat

Post by Nisrin »

Jao, ovo je svaku prevrsilo svaku mjeru koliko izvrijedjaju ovog Kadrica na sceni, pa cak ovaj Bomostar vrijedja i publiku...nek skusa ko sta hoce, istina je da ne zna pjevati, ali nacin na koji mu to kaze je kranje ponizavajuci, momak uvijek bude poluuplakan, ne znam kako se uspije ovako suzdrzati, ja bih vjerovatno skocila na nekog iz ovog zirija i pocupala im kose! :x
tendzera

#5093 Re: Hayat

Post by tendzera »

Nisrin wrote:Jao, ovo je svaku prevrsilo svaku mjeru koliko izvrijedjaju ovog Kadrica na sceni, pa cak ovaj Bomostar vrijedja i publiku...nek skusa ko sta hoce, istina je da ne zna pjevati, ali nacin na koji mu to kaze je kranje ponizavajuci, momak uvijek bude poluuplakan, ne znam kako se uspije ovako suzdrzati, ja bih vjerovatno skocila na nekog iz ovog zirija i pocupala im kose! :x
:thumbup:
Ja bi ga mikrofonom opalio po onoj glavurdi :x
MOSALJOZE

#5094 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

Nisrin wrote:Jao, ovo je svaku prevrsilo svaku mjeru koliko izvrijedjaju ovog Kadrica na sceni, pa cak ovaj Bomostar vrijedja i publiku...nek skusa ko sta hoce, istina je da ne zna pjevati, ali nacin na koji mu to kaze je kranje ponizavajuci, momak uvijek bude poluuplakan, ne znam kako se uspije ovako suzdrzati, ja bih vjerovatno skocila na nekog iz ovog zirija i pocupala im kose! :x
Iz inata sam glasao 5 puta.
It_is_a_Leclerc

#5095 Re: Hayat

Čestitam profesoru na odmjerenom komentaru profesora koji je pokazao dotičnom gdje mu je mjesto, zajedno s njegovim polupismenim vriskalicama u publici koje ne mogu skontati ni gdje će biti finale... :-)
Zamislite kako je žiriju bilo kad ih je ovaj vrijeđao ("Dobit ćeš ti jednog", ruganje, plazanje jezika, vrijeđanje po ekspresima..), samo zato što su iskreno primjetili da lik urla k'o bespomoćan vol.
dusa_raskopuša

#5096 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Sta mu je to rek'o?
arminem

#5097 Re: Hayat

Post by arminem »

evo za one sto ne mogu gledat Hayat uživo samo kad je ZMBT i ispuni mi zelju http://balkansportlive.cc.cc/2013/03/bsl-ex-yu-mix.html
tendzera

#5098 Re: Hayat

Post by tendzera »

Nije se Kadra nikom rugao 8-)
legenda reala

#5099 Re: AW: Hayat

Post by legenda reala »

PasoDzigera007 wrote:
Ova sezona u Grandu je zivi odron, niko osim Gileta ne zna da pjeva, apsolutno niko, ali takav smo mi narod, da nam je sve tudje bolje, zato i jesmo gdje jesmo.
:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Opet su za većinu sa ovog ZMBT-a doktori

It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam profesoru na odmjerenom komentaru profesora koji je pokazao dotičnom gdje mu je mjesto, zajedno s njegovim polupismenim vriskalicama u publici koje ne mogu skontati ni gdje će biti finale... :-)
Zamislite kako je žiriju bilo kad ih je ovaj vrijeđao ("Dobit ćeš ti jednog", ruganje, plazanje jezika, vrijeđanje po ekspresima..), samo zato što su iskreno primjetili da lik urla k'o bespomoćan vol.
Ma dobro nije ni onaj žiri krasan, ali upravu je onaj profesor kad jednom reče šta ovaj narod sluša/gleda kad najlošiji pjevači uvijek imaju najviše glasova(nije baš bukvalno rekao, al između redova tako je zvučilo)
A znamo kako se glasa, ko ima više para da kupi kartica, taj i prolazi.A cilj Hayata je samo zarada , uopšte njih ne interesuje kvalitet :-x
Last edited by legenda reala on 05/04/2013 22:40, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#5100 Re: Hayat

Jao što volim kad se raspadnu ko govno na kišici pjevajući "Molitvu"... Nikad ljudi skontati da neke pjesme ne može svako pjevati :D
Post Reply